Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért Messi nem egy sima játékos. Van annyira fontos ő, hogy igenis fontos legyen, hogy jól érezze magát, lője a gólokat, mert ezzel a csapat is jól jár.palesz77 írta:Mondjuk elég szomorú azért belegondolni, hogy azért kell izgulnunk, hogy nehogy megsértődjön egy játékos azért, mert egy évben egy bajnokin nem fog kezdeni - kétlem, hogy sokkal több ilyen lesz. Értem amúgy, hogy Atletico meg ő messi és minden egyéb, de azért vicces ezt olvasni - és szomorú belegondolni, hogy van alapja..
Van ilyen mondás? Nincs semmilyen ironizálásra utaló jel és ha van, akkor jó nagy hülyeség.Erxy írta:a kulonleges jatekos kulonleges banasmodot igenyel es erdemel, szol az osi dakota kozmondas.palesz77 írta:Mondjuk elég szomorú azért belegondolni, hogy azért kell izgulnunk, hogy nehogy megsértődjön egy játékos azért, mert egy évben egy bajnokin nem fog kezdeni - kétlem, hogy sokkal több ilyen lesz. Értem amúgy, hogy Atletico meg ő messi és minden egyéb, de azért vicces ezt olvasni - és szomorú belegondolni, hogy van alapja..

a kulonleges jatekos kulonleges banasmodot igenyel es erdemel, szol az osi dakota kozmondas.palesz77 írta:Mondjuk elég szomorú azért belegondolni, hogy azért kell izgulnunk, hogy nehogy megsértődjön egy játékos azért, mert egy évben egy bajnokin nem fog kezdeni - kétlem, hogy sokkal több ilyen lesz. Értem amúgy, hogy Atletico meg ő messi és minden egyéb, de azért vicces ezt olvasni - és szomorú belegondolni, hogy van alapja..

Ennyi a történet.MR. TROMORT777 írta:Mert az sokkal jobb ha egy tök fásult Messi fog szaladgálni a pályán? Válogatott miatt utazott egy csomót, majd a felesége mellett volt, edzéseket hagyott ki, mégis mi alapon kellene kezdenie?
Nem értem ezt a nyavalygást. Vagy játszon, hogy aztán 45 perc után lehozzuk a félidőben mert jelenleg annyi van benne? Padról sokat segíthet.Többet, mint ha végig játszik egy egész meccset amit nem bír. De támadjuk LE-t amiért végzi a dolgát és edzősködik.

Inkább a hülyét!csababarca írta:Sérült egyébként? Vagy csak LE játsza az edzőt?
Ráadásul Rafinhának a Bilbao ellen nagyon nem feküdt ez a támadó szerepkör. Kedvelem a srácot, de nem az ilyen meccseken kéne próbálgatni támadóként, amikor van jobb megoldás is.MessiNeymarSuarez írta:Nem sérült, csak ugye az utolsó edzésnapot kihagyta mert megszületett a második kisfia..
Szóval Lucho logika :
"Messi 1 nap edzés kihagyással biztos nulla, rakjuk be Rafinhát helyette"
visca el barca írta:a szezon egyik legnehezebb meccse, erre kihagyja azt az egy játékost, akinek a jobb kislábujj körme is 10x annyit ér mint rafinha

Utóbbi. Legalábbis én nem tudok sérülésről.csababarca írta:Sérült egyébként? Vagy csak LE játsza az edzőt?