Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én Casemirora gondolom, hogy oda kell rá figyelni. Nagyon kíváncsi vagyok hogy év végére bejön-e az a jóslatom, hogy horvát ide Danilo oda Casemiro lesz nekik a nagy igazolás. Horvátot láttam már eleget, semmit nem tudott fejlődni az Interben, Madridban nem tudom ez hogy fog neki sikerülni. Egyelőre a csapat közelébe se tud kerülni.Gareth Tello írta:Kroos pihen ma, úgy tűnik, Benítez tényleg rendesen rotálni fog, ez nagy előrelépés Ancelotti után. Jól fog jönni nekik, ha Modric és Kroos sem túlhajszolva érkezik majd a tavaszi hajrára. Jó szezont várok a Realtól, szemet gyönyörködtető futball nem mindig lesz, de legalább egy fontos trófeát be fognak húzni szerintem.
Kovacicra leszek nagyon kíváncsi a szezon folyamán, kifejezetten kedvelem a játékát.

Ne mondj ilyeneket, mert akkor is 10-et nyertek. Az más kérdés, hogy 6-ot akkor, amikor a mai szurkolók jórészének a szülei voltak gyerekek vagy még meg se születtek. Ez a tipikus múlttal való jövés, ezeket úgy szeretem.Nero. írta:Akkor beszéljünk a Bl győzelmekről. A 10böl ők 6ot az 50es 60as évekböl szereztek, a legutóbbi meg akkora mák volt mint a ház.ZBarca írta:Azért a Real részéről is beszólt valaki:
Florentino Perez: "A Barca fantasztikus szezont zárt, de mit nyertek egy évvel előtte?... ...Az értéktelen trófeákat felesleges azért beleszámolni, hogy a Barca elmondhassa, ők többek szereztek. Ez nem konzervdoboz gyűjtési verseny"
Akkor beszéljünk a Bl győzelmekről. A 10böl ők 6ot az 50es 60as évekböl szereztek, a legutóbbi meg akkora mák volt mint a ház.ZBarca írta:Azért a Real részéről is beszólt valaki:
Florentino Perez: "A Barca fantasztikus szezont zárt, de mit nyertek egy évvel előtte?... ...Az értéktelen trófeákat felesleges azért beleszámolni, hogy a Barca elmondhassa, ők többek szereztek. Ez nem konzervdoboz gyűjtési verseny"
ZBarca írta:Azért a Real részéről is beszólt valaki:

Akkor rossz twitter forrásokat követsz.palesz77 írta:Én azt olvastam, hogy ő 1 meccset hagy csak ki, Danilo sérült le egy hónapra úgy tudom.S.Agüero írta:James megsérült, elvileg akár egy hónapra is kidőlhet.

Az szerintem nem nagyon zavarná, hogy Real játékos volt. Főleg, ha elégedetlenség miatt jönne.Nero. írta:Én is örülnék ha ide jönne, de tuti nem fog a Real után. Akkor inkább menjen a Citybe ott jó helye lesz a kreatív játékosok közt.
Már tavaly is volt egy kifakadása és inkább akkor volt biztos kezdő, amikor sérülések voltak. Nagyon elnézegettem volna itt Ini utódjaként, de már nálunk sem kapna több lehetőséget szerintem.roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ne-2436977
Megint előjött. Várható volt, jövőre vagy télen biztos megy.

Ferguson még azt használta, elfelejtettek váltani.kanty írta:Na jó.![]()
http://index.hu/sport/futball/2015/09/0 ... 95_de_gea/" target="_blank
A spanyol lapok szerint a Unitednél olyannyira elmaradott volt a géppark, hogy a Real Madridnál azért nem tudták megnyitni a beérkezett fájlokat, mert olyan formátumban voltak, amit a Windows 95 használt.
Vagyis simán lehet, hogy a Manchester Unitednél még mindig a Windows 95-ön intézték a napi ügyeket. Már csak azért is gyanús a dolog, mert a fejlesztést De Gea-blama után jelentették be, és a klub az IT-céggel kapcsolatban úgy fogalmaz közleményében, hogy forradalmi újításokat hoznak, és ezek segítségével gondoskodnak majd a szurkolókról.