Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
illetve ebben a pillanatban lett 3/5. cselzi el is vitte a heti adagotBob_Marley írta:Azt hittem rosszabb az arány, ez még vállalható.visca el barca írta:angol tippek közül 3 jött 4 ment. az eddigi statisztikánkat nézve ez príma arány
Azt hittem rosszabb az arány, ez még vállalható.visca el barca írta:angol tippek közül 3 jött 4 ment. az eddigi statisztikánkat nézve ez príma arány
A Leicester nem az a csapat, akik csakúgy hármakat gurítgatnak.S.Agüero írta:10678
Leicester - Aston Villa H 1,80
Tavaly a hazai csapat 1-0-ra nyert ezen a meccsen. A Leicester 3. a tabellán, míg a Villa csak a 12. A hazaiak az utolsó 7 tétmeccsükből egyet sem vesztettek. Otthon eddig 5 gólt rúgtak 2 meccsen. A vendégek az utolsó 7 tétmeccsükből 4-et is elvesztettek.
Sima 3-0 szerintem.
múltkor elaludtál, nem is tippeltél. van egy heted a tippre, ne hagyd az utolsó percre. jövőhéten uis játszol, addigra szedd össze magadS.Agüero írta:Már nem azért, de ez sorozatban a 3. hét, hogy kimaradok...![]()
Ja, és most szólíthatsz utoljára "Matyikának", jövőhéttől nagykorú leszek.
Amúgy ki hány találatnál jár, vezeted még?
kanty írta:Szerintem ez jó lesz, érzem, hogy most nagyot szakítunk. Nem is kellenek az ikszek, csak belerondítanak mindig.