mess2009 írta:örültem a statisztikáknak, mert én általában a saját szememre hagyatkozom és bizony néha mellé nyúlok, de Stegen esetében határozottan az volt az érzésem, hogy az a "sokkal jobb lábbal" jelző erősen túlzott, nos ezt úgy tűnik a számok is alá támasztják ahogy már mondtam korábban is a német a honfitársát "majmolja" időnként ami tulajdonképpen nem lenne olyan nagy baj, hiszen az mégis csak a világ legjobbja...
az ..." őt kéne tolni..." igen az ahogy LE. csinálja most éppen megfelel az ő korának és a fejlődési "görbéjének" is ...szerintem
Hát pedig a stat is azt mutatja, hogy mennyivel jobb lábbal és ez főleg a hosszú labdáira értendő. Valdes-nek és rengeteg kapusnak jó a százalékos statja, de ezek többnyire a védőkkel való hátsó passzolgatások, illetve sok a kirúgásnál/vaktában előrerúgott labda amire kb. 50-50% az esély, hogy kié lesz.
MAtS-nál ez a 7,5 hosszú labda 80%-os pontossággal elég imponáló, ha megnézzük milyenek is ezek. 40 méterre simán oda tud tenni az üresen lévő játékos lábára, ami sokszor nagy előny tud lenni.
Ezt szerintem ne vitassuk el tőle és annak ellenére, hogy a stat is mellette van elég becsapós is.
És egy kapusnál igen előnyös, ha lábbal is nagyon jó.
Bravo is nagyon jó kapus, az elitben van, ugyanakkor, neki van egy szezonban 3-4 (max 5) igazán komoly meccse, míg ter Stegen-nek ez jóval több, azzal együtt, hogy nem tud folyamatosan játszani.
Én nagyon kedvelem Bravo-t, de ha a németnél a "jó lábat", nála pedig a magabiztosságát misztifikálják túl.