Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Plusz a fejpárbajokat is rendre elveszíti, pedig legalább azért ebben jeleskednie kellene. Remélem jön Nikolics minél hamarabb.Alcantara írta:Szalai eddig, mint a bűn: nem tud labdát átvenni, lekezelni, nem tud passzolni. Két alap dolog, egyelőre ez sem megy neki.

Nagyon ne hajrá, egy iksz az tökéletes lenne.Vakmacska írta:ok. így már más. akkor hajrá görögök!

Kicsit szerintem megvan kavarva pár ember.Vakmacska írta:én meg remélem, hogy a görögök nem nyernek.
ha ők lesznek az utolsók, az nekünk a legjobb. a románoknak meg rossz, hiszen tőlük több pontot vonnak így le.
érdekes a kezdő. meglátjuk.
azért az íreknek sem szabad nekiesni. láttuk mi lett a vége, mikor kinyíltunk.

Nyerni akarnak, s jön a görög kontra.kanty írta:Azért én ebben annyira nem bíznék. Ha hiszed, ha nem a görögök szétestek, eddig szőrőstől-bőröstől van 2 pontjuk - én nem igazán bízok a pontszerzésükben. A románok nagyon készülnek, állítólag 40 ezer embert várnak a meccsre, - a péntekivel ellentétben - most nyerni mennek a pályára.Bob_Marley írta:És miért ne lehetne? Románoknál van sérült, ők is tuti fáradtabbak, nem hiszem el, hogy a görögök meg így szétestek. Hol van a falanx?Egy 0:0 de szép is lenne.
De legyen igazatok.

Azért én ebben annyira nem bíznék. Ha hiszed, ha nem a görögök szétestek, eddig szőrőstől-bőröstől van 2 pontjuk - én nem igazán bízok a pontszerzésükben. A románok nagyon készülnek, állítólag 40 ezer embert várnak a meccsre, - a péntekivel ellentétben - most nyerni mennek a pályára.Bob_Marley írta:És miért ne lehetne? Románoknál van sérült, ők is tuti fáradtabbak, nem hiszem el, hogy a görögök meg így szétestek. Hol van a falanx?Egy 0:0 de szép is lenne.
Ezt lén is halkan megjegyeztem a román meccs után, jó lenne már ha a görögök tudnának pontot lopni.messideco írta:Nagyon bízom benne, hogy a görögök besegítenek, és megverik a románokat