2015.09.06. 10:31:40
Látom az ISIS és az "invázió" lett a téma.
Nos némi szösszenetet én is hozzáfűznék a dolgokhoz.
Olvastam , hogy valaki itt írt az orosz és koreai illegálisokról.
Hát csak Moszkvában van kb 2 millió illegális kínai,azeri,mongol és thaiföldi iparos. Velük sem tudnak mit csinálni és talán nem is akarnak. Korea szerintem más világ.
Ami bennem felvetődött kérdés az az , hogy miért nem választanak maguknak egy olyan országot ,ahol mind vallásban , mind kultúrában megegyeznek? Miért nem Szaud-Arábia, UAE a célpont , miért olyan országokba próbálnak menni ,ahol outsiderek ?
Volt katonatársaimmal is sokszor azt beszéljük , hogy nagyon fura az , hogy a regisztráltak nagyon nagy része hadrafogható férfi. Nincsenek ott nők vagy öregek , gyerekek ??? Ezért is hívom ezt az egészet inváziónak. Nem akarom az ördögöt a falra festeni , de nézzünk már körbe mit művelnek ezek odaát ? Elvegyülnek a civil lakossággal és onnan akcióznak. Most valami hasonló készülődhet egy a gond , hogy ezt Európában teszik.
Van jópár magasrangú ismerősöm külföldön is (oroszok,ukránok,lengyelek) , ők hasonló véleményen vannak , de a szláv népek jószokása , hogy totál nacionalisták. Ergo oda nem szívesen mennének az otthonukat elhagyó emberkék. Mondjuk Ukrajna most amúgy sem az a terep....
Szóval vissza erre a menekültáradatra. Személy szerint semmi gondom nincs az arabokkal vagy az afrikaiakkal. Rengeteg paki, indiai , ghánai , nigériai ismerősöm van .... a gond azokkal van ,akik fanatizálva vannak az ISIS által. Sajnos egyre több az ilyen és ez a csürhe viselkedése sajnos egyre több embert hajszol bele az őrült dolgokba.
A másik fele az éremnek pedig USA.... nekik ez az egész rohadt jó üzlet és ameddig jó üzlet ,addig menni fog a buli.... azért megnézném az arcukat, ha ezresével-tízezresével ugranának be hozzájuk a szírek .....
Megváltást nem tudom mi hozhatna, de szerintem ennek a vége egy piszkos nagy háború lesz és annak Európa , főleg a bástyaországok , illetve afrika és arábia látja kárát. Abban majd 1000%-ig biztos vagyok, hogy az ISIS nem fog újat húzni India,Kína,Oroszország trióval.....