Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
kanty írta:Amúgy Ibrahimoc-csal készítenek jó reklámokat az elmúlt időszakban, egyik sem foci, de nekem bejött mindkettő:ez
Ha tudsz még ilyeneket akkor ne habozz megosztani, egy a LeBronos reklám is rohadtul bejött..kanty írta:De, ha nem csak foci a téma, akkor megemlítem LeBron Together reklámját.
Ibra egy paraszt a pályán, de azért hozzátartozik, hogy az ilyenekhez is adja az arcát. Tegnap feljött a Messi topikban, hogy - szerintem - mennyire gáz reklámokat is bevállal az argentin. Ibránál viszont azt látom, hogy sokkal tudatosabban menedzselik, pl. a Volvo reklám is olyan, amiben benne van az egyénisége is, kissé nyers, férfias, karakteres. Ez a tetoválós cucc pedig zseniális szerintem. Kezdve magától az ügytől, egészen a megvalósításig. Ibrahimovic gólt lőtt, aztán levetette a mezt, és kb. mindenki csak találgatott, hogy miért varratta ki magát ennyire, aztán egy nappal később jött fb-n a videó, ami hirdette ezt a kampányt. Szerintem az egyik legjobb sportolóhoz köthető reklám az elmúlt időszakban.palesz77 írta:Fuh, ezt a videót azt se tudom hányszor láttam már, nagyon hidegrázós. Ezért is tetszik annyira az avád..kanty írta:Amúgy Ibrahimoc-csal készítenek jó reklámokat az elmúlt időszakban, egyik sem foci, de nekem bejött mindkettő:ezReklámok közül meg mindegyik "kedvenc", amiket linkeltetek, és még 5-ször ennyi hasonlóan jót lehetne szerintem az utóbbi 10 évből..
Ezeket én is nagyon szeretem.kanty írta:Az utóbbi időkből pedig ez.

Fuh, ezt a videót azt se tudom hányszor láttam már, nagyon hidegrázós. Ezért is tetszik annyira az avád..kanty írta:Amúgy Ibrahimoc-csal készítenek jó reklámokat az elmúlt időszakban, egyik sem foci, de nekem bejött mindkettő:ez
Nyilván nem ellenük irányult. Sarkìtod a dolgot, de azokról a gyökerekről nem beszélsz, akik miatt ez az egész létrejött. Ezek nem szurkolók, hanem bajkeverők. A meccs érdekelte őket a legkevésbé.Messias2 írta:Igazatok van. Békésen iszogató szurkolókat, köztük nőket és gyerekeket, meg kell dobálni könnygáz gránátokkal. Mit képzelnek!!!!? Csak úgy kimennek szurkolni egy rendezvényre!?
Van baj........
Messias2 írta:https://m.youtube.com/watch?v=7EWRYLyrCmo
Tanulságos videó. 2006-os eseményekre hajazó képsorok.
És akkor a szurkolókat mocskolják be. Hihetetlen! Felháborító, h 25 évvel a rendszerváltás után a rendőrterror még mindig egy létező jelenség.

Lehet, hogy lehetetlen, de ők ezt komolyan gondolják. A mellett, hogy vallási fanatikusok még elmebetegek is, pszihopaták. Ezek tényleg azt hiszik, hogy amit tesznek az Allah akarata szerint van. Ezeket tényleg csak kiirtani lehet, már ha egyáltalán lehet.Leon írta:Így van,abszolút komolytalan amit az ISIS tervez.![]()
Kb egy Alkaida2 az egész csürhe,majd robbantanak párat az EU-ban aztán előbb-utóbb valamelyik nagyhatalom (USA,Kína,Oroszország) megunja a ténykedésüket és pár hónap alatt úgy bedarálják az egész nyomorult "államot" hogy 5év múlva már senki nem fog emlékezni rájuk!
kizárt, hogy akárcsak a balkánon is megvessék a lábukat. akár görögörszágban, akár horvátországban (ugye eu tagok) elkezdenek komolyabban akciózni, porig lesz bombázva az egész az egész iraki és levantei iszlám államuk. afrikával valószínűleg nem lenne gondjuk, bár azért pl egyiptomnak elég combos hadereje van, nem tudom mit szólnának hozzá ha mondjuk a 400-500 darab f-16-osuk útnak indulna.Tim írta:Egységes összefüggő iszlám állam létrehozása. A Közel-Kelettől kb. Oroszországig.
Ha rákeresel volt egy térkép is erről.

Láttam ezt a térképet, azt hittem valaki csinálta, hogy hol támadtak már, de így még durvábbTim írta:...zola8787 írta:Amúgy mi a célja az ISIS-nek? Nézek híradót, követem neten, de ezt a fontos dolgot még nem hallottam.
Egységes összefüggő iszlám állam létrehozása. A Közel-Kelettől kb. Oroszországig.zola8787 írta:Amúgy mi a célja az ISIS-nek? Nézek híradót, követem neten, de ezt a fontos dolgot még nem hallottam.