Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Megint azt érzem, hogy nem kezeljük jól a dolgokat.visca el barca írta:azért ez így csalóka. görögország, é-í, románia, finn, fereör... ezek aztán nagy kihívás elé állítják a védelmet. egy közepes kaliberű válogatott (belga, lengyel) simán verne 3 gólt akármikor. láthattuk tegnap is mennyi bénázás volt hátulLG írta:A védekezés már rendben... innen lehet építkezni előrefelé.
ez egy pont ugyanolyan gyenge válogatott mint a 2/5/10 évvel ezelőtti, csak annyi a különbség h most borzalmasan gyenge csoportban vagyuk és "erősnek" tűnünk. nem akarok azzal jönn, hogy aki ezt nem látja az vagy vagy nagyon elfogult, de...

Igen, szerintem is ez van: faék egyszerű taktika. Minden kiscsapat ezt játssza.LG írta: Dárdai óta nagyon egyszerű a taktikánk: arra hajtunk, hogy lehozzuk kapott gól nélkül a meccset, elől pedig megpróbálunk találni valahogy egy gólt. Jelenleg ennél többet, vagy jobbat nem is lehet kihozni ebből a csapatból.
Csatlakozom azokhoz, akik optimisták. A védekezés már rendben, a támadójátékunk még gyatra, de az alap meg van, innen lehet építkezni előrefelé.
azért ez így csalóka. görögország, é-í, románia, finn, fereör... ezek aztán nagy kihívás elé állítják a védelmet. egy közepes kaliberű válogatott (belga, lengyel) simán verne 3 gólt akármikor. láthattuk tegnap is mennyi bénázás volt hátulLG írta:A védekezés már rendben... innen lehet építkezni előrefelé.

Dárdai óta nagyon egyszerű a taktikánk: arra hajtunk, hogy lehozzuk kapott gól nélkül a meccset, elől pedig megpróbálunk találni valahogy egy gólt. Jelenleg ennél többet, vagy jobbat nem is lehet kihozni ebből a csapatból.Láttam én az akaratot, de mi volt a taktika?
Az a zsuzsi Dzsudzsákot jelenti? Mert akkor nem értek egyet. Alig volt nála a labda, ha meg igen, akkor a legkisebb kontaktus után feldobta magát, baromira nem volt szimpatikus.Nálam egyértelműen ő meg zsuzsi voltak a meccs emberei a mi részünkről.)
Hollandia?hank1ee írta: Ha nem sikerül, akkor meg pótselejtező, ki tudja ki ellen, nem kell bemutatni az oda pályázó válogatottakat.
Maradt a legjobb csoportharmadik, vagy a pótselejtező.

Viszont a fiúk azért többé kevésbé tisztában voltak a realitással és nagy ígérgetések nem történtek. Storck sem ámította a népet, teljesen korrekten kimondta, hogy az iksz is jó.hank1ee írta:
És milyen várakozás előzte meg a meccset...Kicsit óvatosabban kéne legközelebb, akinek leesett a tantusz, látta, hogy simán ez lehet a vége, hiába mondogatja itt több tízezer magyar, hogy itt mekkora románverés lesz. Röhögnöm kéne?

Nos, azt hiszem megint bejöttek a megérzéseim.Ugyanis nem tartom túl jó csapatnak Romániát. 7. hely a világranglistán? Vicc! A VB pótselejtezőköna görögök simán kipenderítették őket. Utóbbiaknak most nagyon nem megy, de összeségében most is nagyobb potenciált látok bennük, egy jó formában játszó görög csapat simán nyerte volna ezt a csoportot. Hozzáteszem, lesz még velük meccsünk idegenben, szerintem az sem lesz könnyebb, mint a mai, vagy az észak-ír túra.
A románokat kicsit erősebbnek tartom a mieinknél, de ezt a hazai pály kompenzálhatja, ezért én x-re tippelnék.
Nem volt ez rossz! Sőt végre nem kapott ki a csapat egy ilyen fontos tétmeccsen. A románok se voltak valami jók, viszont vezették a csoportot.Leon írta:Nem rossz kapott gól nélkül lehozni 1 meccset a világranglista 7. helyezettje ellen!
Nero. írta:Szerintem Storckal pont ugyanazt fogjuk játszani mint Dárdaival. Egy görögök elleni meccshez hasonlót várok. 0-0 szvsz.

A himnusz maga egy műfaj, ami tartalmazhat fohászt, dicsőitést, könyörgést Istenhez. Minden esetben vallási töltetü. Az újkortól változtattak a tartalmon és most már országot, személyt vagy eszmét is dicsőitenek vele.hank1ee írta:Így , ismerem. A himnusz műfaja egyébként Istenhez intézett fohász, amit a refrén szépen keretbe is foglal, az utolsó már nem is fohász, hanem könyörgés... A kiemelt részre pedig sajnálatosan azt tudom mondani, hogy nekem nem. (de most ez nagyon nem lényeges)
A meccsről: Eddig vegyes, a játékosok hozzáállásával elégedett vagyok, a játékkal nem. Rengeteget kivesz a középpályából a védekezés mind magyar, mind román oldalon, igazi játékot ezért nem nagyon látni, ez sajnos jobban kiütközik nálunk. Elek és Tőzsér el van foglalva a területek lezárásával, egyszerűen nem jut előre a támadóinkhoz a labda, Dzsudzsák és Stieber is sokkal inkább szélsők, semmint kreatív játékosok.
Szalai bombája tetszett, így kéne csinálni. Nikolics jól mozog, csak mint mondtam, kéne valaki, aki odateszi a labdát, nem csak egyszer, mert az édeskevés.