Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kanty írta:Én Messire írtam, aki hajlamos minden "csúnyát próbáltam írni" elvállalni, annak ellenére, hogy neki már a pénz tényleg nem tényező. Nem általánosan beszéltem a nagy sportolókról, csak az argentinről. Aki matractól elkezdve, arcmosóreklámon át már mindent reklámozott. És azért ő nem az a kategória, akinek "van az a pénz, hogy korpásodjon a hajam".
Adom. Ha nem is feltétlenül ezzel a termékkel kapcsolatban (ezzel más a probléma), de maximális igénytelenség az a zsibvásár, amihez a nevét adja, a sokak szerint világ valaha volt legjobb focistája. Egyszer bepakoltatnám az autójába az összes dolgot, amit valaha reklámozott, úgy nézne ki, mint egy vándorcigány.visca el barca írta:nem tudom, de sztem már tök gáz h mindenhez a nevét adja. komolyan messis csodazokni, amivel a messis buborékfújóval megalkotott gömbökkel lehet dekázni? a következő mi lesz? messi 10 járókeret az öregeknek?
A világ ilyen. Ezt a zoknit és játékot Leo nevével jobban el lehet adni. Mi a különbség a borotva reklám és e között? Semmi. Mind a kettő, terméket akar eladni és ehhez egy ismert személyt használ. Nyilván keményen perkálnak is. Mitől más ez, mint befutott szinések rágógumi reklámja? Mennyivel megkapóbb, hogy Banderas egy fánkkal diskurál.visca el barca írta:
nem tudom, de sztem már tök gáz h mindenhez a nevét adja. komolyan messis csodazokni, amivel a messis buborékfújóval megalkotott gömbökkel lehet dekázni? a következő mi lesz? messi 10 járókeret az öregeknek?
nem tudom, de sztem már tök gáz h mindenhez a nevét adja. komolyan messis csodazokni, amivel a messis buborékfújóval megalkotott gömbökkel lehet dekázni? a következő mi lesz? messi 10 járókeret az öregeknek?Andris írta:Elmondanátok nekem, hogy mi ciki vagy szánalmas abban, ha nem csak borotvapengéket meg légitársaságokat reklámoznak a nagy sportolók, hanem gyermekeknek szóló termékeket is?visca el barca írta:ez már nem ciki, hanem inkább szánalmas
Miért?visca el barca írta:ez már nem ciki, hanem inkább szánalmas
Mindig a madridi csapatokból kell nevet nézni a gyerekeknek?S.Agüero írta:Mateo Messi lett a kicsi neve, császárral jött világra.
Én Messire írtam, aki hajlamos minden "csúnyát próbáltam írni" elvállalni, annak ellenére, hogy neki már a pénz tényleg nem tényező. Nem általánosan beszéltem a nagy sportolókról, csak az argentinről. Aki matractól elkezdve, arcmosóreklámon át már mindent reklámozott. És azért ő nem az a kategória, akinek "van az a pénz, hogy korpásodjon a hajam".Andris írta:Elmondanátok nekem, hogy mi ciki vagy szánalmas abban, ha nem csak borotvapengéket meg légitársaságokat reklámoznak a nagy sportolók, hanem gyermekeknek szóló termékeket is?visca el barca írta:ez már nem ciki, hanem inkább szánalmas
Elmondanátok nekem, hogy mi ciki vagy szánalmas abban, ha nem csak borotvapengéket meg légitársaságokat reklámoznak a nagy sportolók, hanem gyermekeknek szóló termékeket is?visca el barca írta:ez már nem ciki, hanem inkább szánalmas
És micsoda gól is volt!Normandia írta:Mexikónak is lőtt egy szépet hajnalban. Remélem kitart a hétvégéig a lendülete.
Most legalább értem a lényeget.Alcantara írta:Na, kezdődik már újra, "hírfolyambarátunk" újra regisztrált.