Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma már ez a kettő a tehetség és a munka is kell hozzá, hogy sikeresek legyenek. A nagy tehetségekből semmi se lesz, munka nélkül. Talán ezért is esett vissza a dél-amerikai labdrarúgás (brazil) mert ma már a játékosok, sokkal képzettebbek mint korábban.kanty írta:Hát én sem sajnálom, mert azért bőven jó életük van az említett játékosoknak. Viszont az élményt sajnálom, amit nem kaptunk meg amiatt, hogy esetenként a pénzt választották, vagy hogy az agyukat szétbulizták.
Én mindig a tehetséges játékosokat, embereket imádtam - azokat, akik ösztönből képesek kiemelkedőt nyújtani. Nyilván a munkát is hozzáteszik minden esetben, de hozzál közelebb áll egy játékos, aki tehetséges, mint aki munkával érte el ugyanazt. Nyilván emberileg az utóbbit tartom előbbre, de látványra az előbbi nekem - a legtöbb esetben - többet nyújt, jobban szórakoztat - és én a sportot szórakozásért nézem.
Jól tudom, hogy a kispados gúnyolódása óta nem lépett pályára? Ha ez tényleg így van, és Benítez megorrolt rá, akkor vagy kivárja amíg menesztik, vagy már télen lelép, hiszen kérője akad nem is egy.palesz77 írta:Egyes hirek szerint Isco menne a Realbol, a Juve le is csapna ra, es a Madrid pedig Gundogant venne meg ha a kis spanyol tavozik. Lehet nem jarnanak rosszul ezzel a cserevel, es Iscora is raferne a kornyezetvaltozas.
Én néző szempontból is többre értékelem azt, akin a küzdést látom. Mert mint írtam a sport nekem erről szól, s nézőként is ezt tudom igazán megbecsülni. Csinálja adott játékos, amit rábíznak és próbálja maximálisan betartani, amit kérnek tőle.kanty írta:Te totál elterelted más irányba. Én a néző szempontjából írtam azt, amit, hogy számomra mi a fontos. Nem arra vonatkozóan, hogy egy sportolónak mi a feladata, mitől több vagy kevesebb, mint a társai.Bob_Marley írta:
És szerintem meg a sport pont erről szól, hogy saját magad teljesítőképességének határát akarod átlépni. Nem az hogy xy ügyes nem ügyes, esetleg szórakoztat, hanem ott van 22 ember a pályán. Nem számít te szegény vagy, gazdag vagy, fekete, sárga, fehér vagy bármi hanem hogy kihozd magadból a maximumot. Ez a sport lényege, hogy saját magadat győzd le elsősorban.
Lehet felreertheto voltam, ennyire gondoltam en is.kanty írta:Viszont az élményt sajnálom, amit nem kaptunk meg amiatt, hogy esetenként a pénzt választották, vagy hogy az agyukat szétbulizták.
Te totál elterelted más irányba. Én a néző szempontjából írtam azt, amit, hogy számomra mi a fontos. Nem arra vonatkozóan, hogy egy sportolónak mi a feladata, mitől több vagy kevesebb, mint a társai.Bob_Marley írta:
És szerintem meg a sport pont erről szól, hogy saját magad teljesítőképességének határát akarod átlépni. Nem az hogy xy ügyes nem ügyes, esetleg szórakoztat, hanem ott van 22 ember a pályán. Nem számít te szegény vagy, gazdag vagy, fekete, sárga, fehér vagy bármi hanem hogy kihozd magadból a maximumot. Ez a sport lényege, hogy saját magadat győzd le elsősorban.
Mindent egy az egyben adok, én is sokkal többre tartom azt, ha valaki kevésbé tehetséges, de sokkal szorgalmasabb, de Pato lábát elvileg már nagyon sokszor "összerakták", de mégis mindig újra és újra megsérült. Amúgy lehet azért szimpatikusabbak az ilyen játékosok, mert én nekem a megyeiben mindig be kellett verekednem magam a kezdőbe, a sokkal tehetségesebb játékosokkal szemben (nekem nem volt előképzettségem), de hosszú távon minden szezonban többször voltam kezdő, mint csere, és a tavaszi szezonokat rendre végigjátszottam, mert minden meccsen 100%-ot nyújtottam, az más kérdés, hogy az adott nap az mire volt elég.Bob_Marley írta: Én meg pont azt mondom az ilyen embert nem tudom sajnálni. És itt nem csak a pénzről van szó, de tudom sorolni azokat az embereket, akikben lehet tízszer több tehetség volt mint az általad felsoroltakban, csak elhajították maguktól. Az én szememben ez sokkal nagyobb bűn. És sokkal többre értékelem azt, aki a nehézségek árán küzdötte el magát odáig ahol tart. És ide írhatnék egy Pedrot is akár, aki soha nem volt egy labdazsonglőr, de ebben a szutyok Chelseaben is azon kevesek közé tartozott, akik aztán tényleg kiköpték a belüket is. Egy Fabregast egy Balotellit, egy anno Adrianot és most majd megint nekem estek, de Ronaldinhot nem tudok sajnálni. Megadta nekik a természet a tehetséget, nekik nem kellett. Az hogy pl Ronaldinho x ideig jó volt, pont nem érdekel ha mellette pillanatok alatt leeresztett. Mentális gondokra gondolok. Sérülés az más kaliber, de ha teszem azt tényleg elmegy egy kínai másodosztályba akkor ott nincsenek fejben gondok Patonál? Mert itt a feladás is benne van, ami szintén nem erény sőt.....Más küzd és odaér, az becsülendő, az nem aki feladja.
szerk:
Nem Pedroval akartam példálózni, de ha már így alakult, akkor állítsuk már őket szembe. Az egyik honnan hova jutott és tart a másik honnan indult és hova tart. Sikerült egy tenerifei alsó ligából eljutni, hogy minden sorozatban gólt lősz és VB-t, EB-t nyersz. A másik egy Milanból eljut a kínai másodosztályba. A sérülés faktor tényleg sajnálatos, de feladni soha nem adom fel, akármi van. Lehet közhelyes, lehet nem, de pont emiatt nem tudom sajnálni, mert mások sokkal nehezebb helyzetből hoztak ki sokkal többet mint ő. Egy Michut sajnálok, mert szétment a térde, de Patot elvileg összerakták.
Én meg pont azt mondom az ilyen embert nem tudom sajnálni. És itt nem csak a pénzről van szó, de tudom sorolni azokat az embereket, akikben lehet tízszer több tehetség volt mint az általad felsoroltakban, csak elhajították maguktól. Az én szememben ez sokkal nagyobb bűn. És sokkal többre értékelem azt, aki a nehézségek árán küzdötte el magát odáig ahol tart. És ide írhatnék egy Pedrot is akár, aki soha nem volt egy labdazsonglőr, de ebben a szutyok Chelseaben is azon kevesek közé tartozott, akik aztán tényleg kiköpték a belüket is. Egy Fabregast egy Balotellit, egy anno Adrianot és most majd megint nekem estek, de Ronaldinhot nem tudok sajnálni. Megadta nekik a természet a tehetséget, nekik nem kellett. Az hogy pl Ronaldinho x ideig jó volt, pont nem érdekel ha mellette pillanatok alatt leeresztett. Mentális gondokra gondolok. Sérülés az más kaliber, de ha teszem azt tényleg elmegy egy kínai másodosztályba akkor ott nincsenek fejben gondok Patonál? Mert itt a feladás is benne van, ami szintén nem erény sőt.....Más küzd és odaér, az becsülendő, az nem aki feladja.palesz77 írta:Vicc lesz ha oda megy.. Tenyleg ez az egyik fo baja a mai focinak, par eve egy top karriert befutott jatekos jo ha fele annyit osszehozott, mint Pato fog most a karrierje alatt - aminek a 3/4-et ellazazta. Persze nem a penznek kene motivalni, de allitom, ha 10-15 evvel elobb szuletett volna, akkor sokkal nagyobb karriert fut be, mert akkor jobban kellett volna teperni az eletszinvonalert.
Ilyen meg Gyan is szerintem, bar o nem volt soha olyan sikeres Europaban az teny, pedig tehetseg az volt boven..
Na mindegy, ok tudjak, csak rossz latni, hogy top alapanyagok "vesznek oda" a penz miatt, es Cavaniknak es Morataknak kell orulni manapsag - tisztelem a hozzaallasukat, csak a tehetseguket vitatom.
-Kap egy nagy gázsit ez tény, lehet hogy többet is, mint itt kínáltak neki Európában.kanty írta:Pedig simán lenne helye Európában is Patónak. Bár az is igaz, hogy ott sokkal nagyobb sztár lesz, és sokaknak ez is sokat számít.
Ez baromira tetszik.hank1ee írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... ce013ec524 ... e=56630F24
A nyári átigazolási időszak.
Ő egy vérbeli "angol" vkp. Oda való, ott érzi jól magát. Nálunk a vkp posztnak teljesen más a szerepköre. De amikor játszott is sem volt olyan rossz.kanty írta: Azért a West Ham sem viccelt utolsó nap. Remélem Song megragad náluk, tavaly - amit láttam - nem játszott rosszul, sőt.
Azért a West Ham sem viccelt utolsó nap. Remélem Song megragad náluk, tavaly - amit láttam - nem játszott rosszul, sőt.roby122 írta: Victor MosesWest Ham (kölcsön)
SongWest Ham (kölcsön)
JelavicWest Ham