A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

A Microsoft támogatja a Realt,itt a galiba a Mu-nál van.Sanama írta: Hát igen.. Kéne költeni egy kis lóvét eredeti Microsoft szoftverekre, és akkor nem a 2003-as Word-öt használni, amit az enkórról töltött leAkkor lehet meg tudta volna nyitni a fájlokat
Hát igen.. Kéne költeni egy kis lóvét eredeti Microsoft szoftverekre, és akkor nem a 2003-as Word-öt használni, amit az enkórról töltött ledaffy írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyjából ez a véleményem. A túloldalt olvastam és egyetértek vele,ideje lenne megnézni egy szavazást,hogy Flo papa széke mennyire tuti.
2015ben ez még nb1-es szinten is vicc.

Vagy vírusos volt.Sanama írta:Lehet a MU direkt valami windows 98 kompatibilis szovegszerkesztovel kuldte el.Some reports claim that the documents for De Gea were received 20 seconds too late and in the wrong format .
Ez hogy? Nincs meg a RM-nál a legújabb Office és docx volt vagy mi van?

Lehet a MU direkt valami windows 98 kompatibilis szovegszerkesztovel kuldte el.Some reports claim that the documents for De Gea were received 20 seconds too late and in the wrong format .
Ez hogy? Nincs meg a RM-nál a legújabb Office és docx volt vagy mi van?

Büszkeség.Deus írta:
Nem tudom eldönteni, hogy elcseszték -e ezt, vagy direkt csinálták ezt. Ha igen, akkor mi volt az oka? Tudtommal nincs rivalizálás Real és ManUtd között.
Ilyenek után, mit számít nekik, ha De Gea-n buknak 25-30at?AS Monaco have confirmed to Canal+ that Manchester United will pay €80m for Anthony Martial. €50m up front + €30m add ons.
Akkor összességében még jól is kijöttek, mert egyetértek veled, hogy jövőre ingyen jön (meg pénz a menedzsernek, de az nem sok) viszont a MU bukott egy csomó pénzt és lesz nekik egy De Gea, akit nem is játszatnak. Fura egy szitu lesz az egyszer biztos, plusz a válogatottnak is érdekes, hogy a kapusuk a lelátón van.PCsabi írta:Valószínűleg Navas marad ebben az esetben.Bob_Marley írta:Bukják Navast és nem jön De Gea?

Valószínűleg Navas marad ebben az esetben.Bob_Marley írta:Bukják Navast és nem jön De Gea?

The David De Gea and Keylor Navas documents have been signed and sent. Clubs waiting for respective leagues to receive them. (Source: AS)S.Agüero írta:Éjfél, és még nem hivatalos, most akkor mi van?
Van,nem játszott rosszul,míg Cr ha nem tudnánk a múltját,a lelátóról nézné a következő meccset. Legalábbis nálam. Vagy fizikálisan vagy lelkileg jöjjön rendbe.hank1ee írta: Nem láttam a meccset, de megnéztem az összefoglalót. Bale hogy játszott? Mert amit láttam belőle, abból most nem az jött le, hogy egy használhatatlan, buta játékos. Mintha CR kicsit háttérbe szorult volna, Bale meg előtérbe. Van annak alapja, amit mondok?
Kun,Reus,HazardPlusz, ha elmennek ketten, akkor eladható arcok kellenének a helyükre, akiknek a reklámértéke is nagy. Így hirtelen nem ugrik be senki, aki ezt az űrt betöltené.