Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nincs legjobb megoldás, csak visszaszorìtani lehetne az ISIS-t és azt is egy totális, teljes összefogással elindìtott szárazföldi és légi offenzívával. Irak, Jordánia és Szìria felöl egyidőben. Talán ìgy lehetne annyira legyengìteni, hogy a földalá szoruljanak. Palesz cikke viszont azt is megmutatja miért ódzkodnak ettől a világ csendőrei. Ki szeretné látni saját katonáját elevenen elégni?Nero. írta:
Zola: Amit írtál az tényleg nagyon radikális de tény hogy ez lenne a"legjobb" megoldás.

és ez is nagy +1 nálam, tényleg szomorú, hogy csomóan ok nélkül kaptak és a legjobban azokat sajnálom, akiknek fogalmuk se volt, hogy hova mennek csak egy "kivetítős meccsnézésre". egyszerűen csak rossz társaságba keveredtek.csababarca írta:Aki tegnap ott volt,és ok nélkül kapott,őket sajnálom. De legközelebb ne kéne azonosulni ilyen agyhalottakkal,hogy velük néznek meccset, és akkor nem lesz gondjuk. Biztos lehet áshol i kivetítőn nézni a meccset, nem csak a csuklyás igazmagyar szurkolók körében. pfejj.
mondjuk addig vagyunk jó helyzetben, amíg ezeket az országokat nem követjük semmibenLeon írta:Megnézném mondjuk hogy Észak-Korea vagy Oroszország mit tenne ha mondjuk akár csak 1 fő illegális bevándorló megpróbálná átlépni a határukat.
Így-gy.Leon írta: A rendfenntartó erők helyében meg annyi huligánt állítanék elő amennyit csak lehet és enyje-bejnye helyett nyakukba sóznék 5-10év börtönt. Talán így legközelebb a sok antiszociális tahó mérlegelné a helyzetet!
Pont erről olvastam egyik nap egy cikket, érdemes azért ezen elgondolkozni, főleg az utolsó bekezdésre gondolok. A témába amúgy nem akarok én belemerülni, a cikket se tartom szentírásnak, de fotelból könnyű beszólni, adott helyzetben szerintem nálunk is a többség fogná a sátorfáját, és megpróbálna lelépni - és lehet mondani, hogy "én biztos nem", de amikor karnyújtásnyira tőled ilyenek történnek, szerintem átértékel 1-2 dolgot az ember..Leon írta:A nőket meg a gyerekeket még megértem,hogy menekülnek a harcok elől de az a sok fiatal férfi ahelyett hogy küzdene a hazájáért,gyáva féreg módon menekülnek...
Azért ezt emelem ki, mert ebben nagyon érdekelne, hogy a Romániában élő magyarok erről mit tudnak? Megint Steaua-Dinamo verekedés volt, vagy esetleg erdélyi emberek kerültek oda és abból indult a balhé? Bárhogy is volt ez csak hab volt a tortán tegnap, ide-oda szerintem fognak majd büntetést osztani.Alcantara írta:
Viszont, ne csak őket húzzam le, remek példa a tegnap esti meccs előzménye, a felvétel önmagáért beszél.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=ATW1--XDHL4" target="_blank

Nagyon nagy vagyok, 11 jó lett.Petr írta:Kitöltöttem az indexes helyesírási tesztet az új szabályokkal. Na ne már...

Index a forrás, szóval nem hiszem, hogy gond lenne a hitelességgel. Viszont meglepett, hogy Matyi milyen portálokat olvas.messideco írta:Bizonyára hiteles
Facebookon belájkoltam még valamikor.kanty írta:Matyi, ezt a portált hol találtad?S.Agüero írta:http://kolozsvaros.ro/web/kolozsvaros/- ... szeru-lesz
De jó, lehet mindent újra tanulni!![]()
Matyi, ezt a portált hol találtad?S.Agüero írta:http://kolozsvaros.ro/web/kolozsvaros/- ... szeru-lesz
De jó, lehet mindent újra tanulni!![]()