Én nem hallottam semmiről, de az vicc lenne, ha ugyanazért még egy évre elmeszelnének minket..Alcantara írta:Palesz, ezzel képben vagy? Te mindig követed ezeket napra készen.
Mi ez az újabb vizsgálat? Én most megnéztem a Mundot, de nem láttam azt, ami a cikkben említve van. Régebbi vagy csak az NSO hazudik?

Amúgy a Pogbás rész se igaz szerintem, ha Bartoék megegyeztek volna a franciával, akkor azzal telekürtölték volna a sajtót, ehhez képest látványosan nem jutottak a kampány alatt egyről a kettőre - hál istennek -, és amint Laporta felvetette, hogy Pogba a zsebében van, Bartoék rögtön leigazolták Ardát. A török meg elég hasonló stílusú játékos, talán van annyi eszük, hogy presztízsből nem megyünk rá a franciára a nyáron..

Más.:
Benfica president already had meetings with Grimaldo's agent. Player would be open for a move. Possible transfer in January. [tmw/ojogo]
Baromi sok hír van már a Benficáról, kíváncsi leszek az ügy végére. Így, hogy Adrianoval 2018-ig hosszabbítunk, elég egyértelmű jelzést adunk felé, pedig amilyen formában van a brazil..