Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Engem ez nem zavar, de akkor ők se csodálkozzanak ha nem nyernek bajnokságokat.kanty írta:A Real mikor épített csapatot az elmúlt 15 évben? Ők nem a Porto, náluk (is) egyből kell jöjjenek az eredmények, ehhez pedig a legjobb(nak vélt) játékosokat kell megszerezzék.

a bilbao mondjuk szinte B csapattal játszott, szóval az a vereség nem mérvadó.LG írta:Egyébként felmagaztalhatjuk a legyőzött ellenfeleinket, hogy ezzel jobb színben tűnjünk fel, de a Bilbao ma simán kikapott az Eibartól, a Zsolna ellen csak idegenben rúgott góllal mentek tovább az EL-ben. Nem hinném, hogy a két ellenfelünk lényegesen erősebb lett volna a Real ellenfeleinél.

Ezeket azért nem lehet így összehasonlítani. A Gijón pontot rabolt a Realtól, úgy, hogy még gólt sem kapott. Az Atleticó épp, hogy behúzta a Las Palmas ellen otthon, a Sevillat meg elverte 3:0-ra. Akkor most a Las Palmas jobb, mint a Sevilla? Vagy a Malaga az első fordulóban o:0-át hozott szintén a Sevilla-val.LG írta: Egyébként felmagaztalhatjuk a legyőzött ellenfeleinket, hogy ezzel jobb színben tűnjünk fel, de a Bilbao ma simán kikapott az Eibartól, a Zsolna ellen csak idegenben rúgott góllal mentek tovább az EL-ben. Nem hinném, hogy a két ellenfelünk lényegesen erősebb lett volna a Real ellenfeleinél.
hát igen...ez az ami engem is meg kever időnként! amikor két meccsen!! elszedte előlünk a kupát a Bilbao határozottan az volt az érzésem, (talán írtam is) hogy erre a csapatra oda kell majd figyelni a bajnokságban...most úgy tűnhet , hogy marhaság volt....túl azon, hogy a győzelem számít, az az igazság, hogy az eredményesség , a hatékonyság egyik csapatnál sem állandó, különösen nem az MINDEN CSAPAT ELLEN...az összehasonlításokat tehát igencsak óvatosan kezelhetjük.LG írta:Azért is jók ám a simább meccsek, mert nem kell végighajtani a 90 percet, lehet kulcsembereket pihentetni a második félidőre, fiatalokat próbálni, stb. Ezek a dolgok is sokat számítanak.
Egyébként felmagaztalhatjuk a legyőzött ellenfeleinket, hogy ezzel jobb színben tűnjünk fel, de a Bilbao ma simán kikapott az Eibartól, a Zsolna ellen csak idegenben rúgott góllal mentek tovább az EL-ben. Nem hinném, hogy a két ellenfelünk lényegesen erősebb lett volna a Real ellenfeleinél.
Így van és télig valahogy ki kell húzni, ha már így alakult, bár az ember jobban örül egy 5:0 Real vereségnek mint győzelemnek. Egyébként ez nem biztos, hogy a Barca éve lesz, nagyon rövid ez a kispad.Bob_Marley írta:Magunkra kell figyelni senki másra. Lőttek ötöt? Húha...Mi meg kettőt két meccsen és van hat pontunk...Ennyit arról, hogy mennyit ér az 5:0.
Akkor sokáig már nem kell várnod az első "megszórásra", ugyanis a 4. fordulóban a Levante jön a Camp Nouba. 2013/2014 szezon 1. fordulójában 7-0 - ra nyert a Barca, tavaly meg két 5-0 - ás gálával intéztük el őket. Most is hasonló eredményt várok.LG írta: Pontokban tényleg nem ér semmivel sem többet az 5:0, mint az 1:0, de azért a legtöbb Barca szurkoló szerintem nem szeretné, ha ezekből a szenvedős 1-0-ból rendszer lenne. Szezon elején még belefér, az Atletico ellen is kiegyezek ezzel az eredménnyel, de a későbbiekben azért nekünk is meg kéne szórni néhány csapatot.

Szenvedést nem éreztem, a gól nehezen jött. (legalábbis gyorsan visszapörgetve a meccset ezt láttam) Én a fél karomat odaadnám ha minden meccsen nyerünk 1:0-ra.LG írta:Pontokban tényleg nem ér semmivel sem többet az 5:0, mint az 1:0, de azért a legtöbb Barca szurkoló szerintem nem szeretné, ha ezekből a szenvedős 1-0-ból rendszer lenne. Szezon elején még belefér, az Atletico ellen is kiegyezek ezzel az eredménnyel, de a későbbiekben azért nekünk is meg kéne szórni néhány csapatot.Bob_Marley írta:Magunkra kell figyelni senki másra. Lőttek ötöt? Húha...Mi meg kettőt két meccsen és van hat pontunk...Ennyit arról, hogy mennyit ér az 5:0.

Pontokban tényleg nem ér semmivel sem többet az 5:0, mint az 1:0, de azért a legtöbb Barca szurkoló szerintem nem szeretné, ha ezekből a szenvedős 1-0-ból rendszer lenne. Szezon elején még belefér, az Atletico ellen is kiegyezek ezzel az eredménnyel, de a későbbiekben azért nekünk is meg kéne szórni néhány csapatot.Bob_Marley írta:Magunkra kell figyelni senki másra. Lőttek ötöt? Húha...Mi meg kettőt két meccsen és van hat pontunk...Ennyit arról, hogy mennyit ér az 5:0.

Ez mindig így van. Mert a Barcelonáról és a Realról van szó. Minden évben megy a rivalizálás, minden évben velük van bajunk, mert ez a két legjobb csapat.mess2009 írta: még nagyon az elején vagyunk, de az nem vitás, hogy velük még sok bajunk lesz......
Megnéztem egy 7 perces összeállítást a meccsről, nem kell elájulni... A Betis játékosai emberfogásról nem hallottak, csak asszisztáltak az öt gólhoz, iszonyat gyengén fociztak. Engem ez a Barca 8:0 Osasunára emlékeztet, pont annyira semmitmondó és lélektelen felfogással játszott a Betis, mint az Osasuna.Nero. írta:Na ugytunik megse olyan gyenge ez a Madrid. Szepen bedaraltak a Betist egy felido alatt. Kivancsi vagyok mire lesznek kepesek iden. Lehet Benitez megse annyira nulla ahogy azt odaat mondogattak.
Betis elleni hazai.Nero. írta:Na ugytunik megse olyan gyenge ez a Madrid. Szepen bedaraltak a Betist egy felido alatt. Kivancsi vagyok mire lesznek kepesek iden. Lehet Benitez megse annyira nulla ahogy azt odaat mondogattak.