Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát válogatott fordulók után az tényleg kiváló eredmény lenne. Jönnie kell már egy Messi gólnak. De ha Neymar és Rakitic is rúg egyet, akkor három null lesz. Mert ugye Bravo nem kap gólt!Feast4 írta:ha jövő héten is nyerünk 0:1-re egy szavam se lesz.
Neked lett igazad, még eredményben is.LG írta:Szerintem is behúzzuk, de én küzdelmes meccsre számítok, a Bilbao ellenihez hasonlót.Bob_Marley írta:Első hazai meccs mindig nagyon fontos, befogjuk ezt húzni nyugodt 2:0. Neymar kezdő lesz, de szerintem 60 percnél többet nem kell erőltetni. Gyakorlatilag ő nem edzett semmit a felkészülés során. Rafinha gól/gólpasszt várok ma.
Hát ha valaki azt várta, hogy 5-öt rúgunk a malagának tényleg rossz meccs volt. Nézzük reálisan. 11 emberrel védekeztek, és ezt nagyon jól csinálták eddig is. A csatáraink ettől függetlenül rendesen megdolgoztatták őket. 12:1 volt a kaput találó lövések száma ha jól emlékszem. Messinek tényleg nem nagyon akar jönni a gól, ez szerintem is aggasztó, nehogy az legyen, hogy belesavanyodik megint a játékba. De igazából ameddig mindig van valaki aki be tud rúgni egyet addig ez sem lenne baj.Yokozuna írta:Szerintem meg nagyon rossz meccs volt. Egy hazai meccsen Mascheranóé a legveszélyesebb helyzet, és Vermalen lövi az egyetlen gólt, azért ez elgondolkoztató. A csatár hármas produkciója nullával volt egyenlő. Középpályánk meg Rakitic mai játéka következtében nem volt. Ini próbálkozott, Busquets megint hajmeresztő volt. A legnagyobb gond, hogy nincsenek érdemi cserék, akik lendíteni tudnának a csapat szekerén. Messi góltalansága is aggasztó!Chino írta: Mindent összevetve szerintem nem játszottunk rossz meccset. A védelem rendben volt, a játék is, ha a befejezéseknél pontosabbak vagyunk még gála is lehetett volna.
A bilbaói távoli lövésről jut eszembe. Amikor Bravo jó 20 méterre a kaputól majdnem bekapta ezt, akkor ő is felelőtlenül kint kóficált, mint ter Stegen szokott?Itt egy ábra, hogy kinek hány kapuralövése volt. A narancs a Barca.
nem csodálom, hogy nem érted a ...kiakadást, mivel szó sem volt ilyesmiről, abban amit írtam.Messias2 írta:Nem értem ezt a kiakadást. Játékkal sztem semmi baj nem volt, kidolgoztunk egy rakat helyzetet, védekezésünk is rendben volt. Szvsz egyáltalán nem volt szó "nagy mellényről", hajtott az egész csapat, akartak. Utolsó megoldások sokszor valóban rosszul sikerülte, többször túljátszották a srácok, de nem azért mert könnyedén vették volna a meccset, hanem egyszerűen rossz döntéseket hoztak. Mathieu csere már nem osztott nem szorzott, mivel az utolsó percekben állt be. Válóban nem sérült meg Verma, de elővigyázatosságból lekapták. Nem hiszem, h ez akkora tragédia lenne. Messi valóban megizzadt, de ez jó jel, nem pedig rossz. Addig jó, míg hajt és akar. Ha már meg sem izzad, ott már gondok vannak. Neymaros résszel viszont egyetértek. Sokszor nem vállalja el a tiszta helyzetet, inkább lepasszolja. Nem kéne ennyire Messi alá játszania.mess2009 írta:csak egy mentségünk lehet: nevezzük ezt még idény elei formának. az, hogy a világ három legjobb csatára -együtt!- nem tud egy gólt összehozni egy Malagának otthon ?! az akarással nem volt baj, de valahogy mintha a mellény nagyobb lett volna mint kellett... egy Malagának? szórakozva is nyomunk.....mintha ezt gondolták volna.
a Rafina- Rakitic csere jó volt, de Mathieut minek? Vermalen nem volt sérült.
azért dícsérjünk is: Messit még így megizzadni nemigen láttam, Neymar a kihagyás után erősen kezdett, a gól neki sem ment és időnként Messizett...feleslegesen.
a három pont megvan, a mumust el lehet felejteni.
közben a Realnak elég volt két perc egy gólhoz....
Összességében ilyen meccset vártam. Szezon elején csak az eredmény a fontos, nem mintha a játékkal gond lett volna.
Nem tudom, te melyik meccset nézted!Yokozuna írta: Szerintem meg nagyon rossz meccs volt. Egy hazai meccsen Mascheranóé a legveszélyesebb helyzet, és Vermalen lövi az egyetlen gólt, azért ez elgondolkoztató. A csatár hármas produkciója nullával volt egyenlő. Középpályánk meg Rakitic mai játéka következtében nem volt. Ini próbálkozott, Busquets megint hajmeresztő volt. A legnagyobb gond, hogy nincsenek érdemi cserék, akik lendíteni tudnának a csapat szekerén. Messi góltalansága is aggasztó!
Szerintem meg nagyon rossz meccs volt. Egy hazai meccsen Mascheranóé a legveszélyesebb helyzet, és Vermalen lövi az egyetlen gólt, azért ez elgondolkoztató. A csatár hármas produkciója nullával volt egyenlő. Középpályánk meg Rakitic mai játéka következtében nem volt. Ini próbálkozott, Busquets megint hajmeresztő volt. A legnagyobb gond, hogy nincsenek érdemi cserék, akik lendíteni tudnának a csapat szekerén. Messi góltalansága is aggasztó!Chino írta: Mindent összevetve szerintem nem játszottunk rossz meccset. A védelem rendben volt, a játék is, ha a befejezéseknél pontosabbak vagyunk még gála is lehetett volna.
Kevés olyan csapat van a ligában, aminek elég szervezett a védelme h komolyabb ellenállást produkáljanak. Real, Atma, Sevilla, Vale, Malaga, Bilbao, néha Espanyol. Ezek közül a Bilbao ellen csak idegenben nehéz a Sevilla is veszteni jár a Camp Nou-ba, az Espanyol pedig csak akkor megy vmire, ha verekedést tudnak szítani foci helyett. Nem véletlen h tavaly a Malaga ellen nem ment, ahogy az se h a Bilbao ellen idegenbe nem nyerni járnak a csapatok.LG írta:Ez bejött.LG írta: Szerintem is behúzzuk, de én küzdelmes meccsre számítok, a Bilbao ellenihez hasonlót.Erős túlzásnak érzem. A Malaga, de még a Bilbao sem egy igazán erős ellenfél, csak mi vagyunk gyenge formában. Viszont behúztuk mindkét meccset, és ez a lényeg.A szezon 10 legnehezebb meccséből 3-al kezdünk. 2 már megvan
Nem értem ezt a kiakadást. Játékkal sztem semmi baj nem volt, kidolgoztunk egy rakat helyzetet, védekezésünk is rendben volt. Szvsz egyáltalán nem volt szó "nagy mellényről", hajtott az egész csapat, akartak. Utolsó megoldások sokszor valóban rosszul sikerülte, többször túljátszották a srácok, de nem azért mert könnyedén vették volna a meccset, hanem egyszerűen rossz döntéseket hoztak. Mathieu csere már nem osztott nem szorzott, mivel az utolsó percekben állt be. Válóban nem sérült meg Verma, de elővigyázatosságból lekapták. Nem hiszem, h ez akkora tragédia lenne. Messi valóban megizzadt, de ez jó jel, nem pedig rossz. Addig jó, míg hajt és akar. Ha már meg sem izzad, ott már gondok vannak. Neymaros résszel viszont egyetértek. Sokszor nem vállalja el a tiszta helyzetet, inkább lepasszolja. Nem kéne ennyire Messi alá játszania.mess2009 írta:csak egy mentségünk lehet: nevezzük ezt még idény elei formának. az, hogy a világ három legjobb csatára -együtt!- nem tud egy gólt összehozni egy Malagának otthon ?! az akarással nem volt baj, de valahogy mintha a mellény nagyobb lett volna mint kellett... egy Malagának? szórakozva is nyomunk.....mintha ezt gondolták volna.
a Rafina- Rakitic csere jó volt, de Mathieut minek? Vermalen nem volt sérült.
azért dícsérjünk is: Messit még így megizzadni nemigen láttam, Neymar a kihagyás után erősen kezdett, a gól neki sem ment és időnként Messizett...feleslegesen.
a három pont megvan, a mumust el lehet felejteni.
közben a Realnak elég volt két perc egy gólhoz....
Ez bejött.LG írta: Szerintem is behúzzuk, de én küzdelmes meccsre számítok, a Bilbao ellenihez hasonlót.
Erős túlzásnak érzem. A Malaga, de még a Bilbao sem egy igazán erős ellenfél, csak mi vagyunk gyenge formában. Viszont behúztuk mindkét meccset, és ez a lényeg.A szezon 10 legnehezebb meccséből 3-al kezdünk. 2 már megvan
Azért a Bilbao elleni idegenbeli még csak-csak, de a Malaga elleni hazai azért erősen van a top10-ben. Real-Atma-Vale-Sevilla oda vissza, Anoeta, San Mames és még pár csapat idegenben jóval keményebb, mint a Malaga ellen otthon. Mondjuk tény, hogy kemény a sorsolásunk...noname írta:A szezon 10 legnehezebb meccséből 3-al kezdünk. 2 már megvan.
az milyen?Ronaldinho&Barca írta:küzdős sima győzelem