mess2009 írta:csak egy mentségünk lehet: nevezzük ezt még idény elei formának. az, hogy a világ három legjobb csatára -együtt!- nem tud egy gólt összehozni egy Malagának otthon ?! az akarással nem volt baj, de valahogy mintha a mellény nagyobb lett volna mint kellett... egy Malagának? szórakozva is nyomunk.....mintha ezt gondolták volna.
a Rafina- Rakitic csere jó volt, de Mathieut minek? Vermalen nem volt sérült.
azért dícsérjünk is: Messit még így megizzadni nemigen láttam, Neymar a kihagyás után erősen kezdett, a gól neki sem ment és időnként Messizett...feleslegesen.
a három pont megvan, a mumust el lehet felejteni.
közben a Realnak elég volt két perc egy gólhoz....
Nem értem ezt a kiakadást. Játékkal sztem semmi baj nem volt, kidolgoztunk egy rakat helyzetet, védekezésünk is rendben volt. Szvsz egyáltalán nem volt szó "nagy mellényről", hajtott az egész csapat, akartak. Utolsó megoldások sokszor valóban rosszul sikerülte, többször túljátszották a srácok, de nem azért mert könnyedén vették volna a meccset, hanem egyszerűen rossz döntéseket hoztak. Mathieu csere már nem osztott nem szorzott, mivel az utolsó percekben állt be. Válóban nem sérült meg Verma, de elővigyázatosságból lekapták. Nem hiszem, h ez akkora tragédia lenne. Messi valóban megizzadt, de ez jó jel, nem pedig rossz. Addig jó, míg hajt és akar. Ha már meg sem izzad, ott már gondok vannak. Neymaros résszel viszont egyetértek. Sokszor nem vállalja el a tiszta helyzetet, inkább lepasszolja. Nem kéne ennyire Messi alá játszania.
Összességében ilyen meccset vártam. Szezon elején csak az eredmény a fontos, nem mintha a játékkal gond lett volna.