Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kennedy úgy balhátvéd mint én Pápa a Vatikánban.palesz77 írta:Na, a gólpassz csak összejött..Bob_Marley írta:Csak Pedro rúgjon gólt vagy adjon gólpasszt, más már nem érdekel.
Chelsea..Az edzőzseni lehet benézte ezt a csatárt a balhátvéd posztba cserét?
![]()
Na, a gólpassz csak összejött..Bob_Marley írta:Csak Pedro rúgjon gólt vagy adjon gólpasszt, más már nem érdekel.
Na ezért nem akartam tegnap felhozni, mert idegbajt kapsz mindig ha a Marseille a téma.visca el barca írta:Te most hozzám beszélsz?
amúgy bízom benne, hogy vmelyik dúsgazdag arab végre hozzánk fektet bemás remény úgy sincs
Ezt nem akartam felhozni tegnap, de azért a Guingamp ellen 0:2 az nagyon parádé. Szerintem még gólt se rúgott a Brötányi csapat.visca el barca írta:hülye aki a liverpoolra fogad, ugyanolyan lúzer csapat fogadás szempontjából mint a márszejBob_Marley írta:Pool-West Ham 0:2 is fogadásölő.
hülye aki a liverpoolra fogad, ugyanolyan lúzer csapat fogadás szempontjából mint a márszejBob_Marley írta:Pool-West Ham 0:2 is fogadásölő.
Hát igen, így még izgulni sem kell.visca el barca írta:áh, afellay elintézte nekünk a 7végétBob_Marley írta:Ez az Augsburg másodjára fogja vinni a dolgokat. A németeket se szeretem a focijukat sem, s még történelmileg se szerencsés Augsburg.
sőt, 5 perc alatt 2 piros lapez a stoke tud vmit, még 30 perc sem telt. innen lesz szép nyerniük
áh, afellay elintézte nekünk a 7végétBob_Marley írta:Ez az Augsburg másodjára fogja vinni a dolgokat. A németeket se szeretem a focijukat sem, s még történelmileg se szerencsés Augsburg.
Tudod, 18 alatt csak szülővel tudom feladniAlcantara írta:Remélem éppen most akasztunk egy nagyobb összeget, hogy ezért a mondatodért kaphasd az ívet heteken át itt.S.Agüero írta:Skacok, én holnap nem tudom sajnos feladni a szelót, szóval ha valamikor nem nyerünk, az most legyen.![]()
Gondolom ma komoly próbatétel neked feladási helyet találni Jászberényben vagy Pesten!
Remélem éppen most akasztunk egy nagyobb összeget, hogy ezért a mondatodért kaphasd az ívet heteken át itt.S.Agüero írta:Skacok, én holnap nem tudom sajnos feladni a szelót, szóval ha valamikor nem nyerünk, az most legyen.
kanty írta:Mekkora egy csapatjátékos vagy.S.Agüero írta:Skacok, én holnap nem tudom sajnos feladni a szelót, szóval ha valamikor nem nyerünk, az most legyen.
Mekkora egy csapatjátékos vagy.S.Agüero írta:Skacok, én holnap nem tudom sajnos feladni a szelót, szóval ha valamikor nem nyerünk, az most legyen.