Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a bilbao mondjuk szinte B csapattal játszott, szóval az a vereség nem mérvadó.LG írta:Egyébként felmagaztalhatjuk a legyőzött ellenfeleinket, hogy ezzel jobb színben tűnjünk fel, de a Bilbao ma simán kikapott az Eibartól, a Zsolna ellen csak idegenben rúgott góllal mentek tovább az EL-ben. Nem hinném, hogy a két ellenfelünk lényegesen erősebb lett volna a Real ellenfeleinél.
Ezeket azért nem lehet így összehasonlítani. A Gijón pontot rabolt a Realtól, úgy, hogy még gólt sem kapott. Az Atleticó épp, hogy behúzta a Las Palmas ellen otthon, a Sevillat meg elverte 3:0-ra. Akkor most a Las Palmas jobb, mint a Sevilla? Vagy a Malaga az első fordulóban o:0-át hozott szintén a Sevilla-val.LG írta: Egyébként felmagaztalhatjuk a legyőzött ellenfeleinket, hogy ezzel jobb színben tűnjünk fel, de a Bilbao ma simán kikapott az Eibartól, a Zsolna ellen csak idegenben rúgott góllal mentek tovább az EL-ben. Nem hinném, hogy a két ellenfelünk lényegesen erősebb lett volna a Real ellenfeleinél.
hát igen...ez az ami engem is meg kever időnként! amikor két meccsen!! elszedte előlünk a kupát a Bilbao határozottan az volt az érzésem, (talán írtam is) hogy erre a csapatra oda kell majd figyelni a bajnokságban...most úgy tűnhet , hogy marhaság volt....túl azon, hogy a győzelem számít, az az igazság, hogy az eredményesség , a hatékonyság egyik csapatnál sem állandó, különösen nem az MINDEN CSAPAT ELLEN...az összehasonlításokat tehát igencsak óvatosan kezelhetjük.LG írta:Azért is jók ám a simább meccsek, mert nem kell végighajtani a 90 percet, lehet kulcsembereket pihentetni a második félidőre, fiatalokat próbálni, stb. Ezek a dolgok is sokat számítanak.
Egyébként felmagaztalhatjuk a legyőzött ellenfeleinket, hogy ezzel jobb színben tűnjünk fel, de a Bilbao ma simán kikapott az Eibartól, a Zsolna ellen csak idegenben rúgott góllal mentek tovább az EL-ben. Nem hinném, hogy a két ellenfelünk lényegesen erősebb lett volna a Real ellenfeleinél.
Így van és télig valahogy ki kell húzni, ha már így alakult, bár az ember jobban örül egy 5:0 Real vereségnek mint győzelemnek. Egyébként ez nem biztos, hogy a Barca éve lesz, nagyon rövid ez a kispad.Bob_Marley írta:Magunkra kell figyelni senki másra. Lőttek ötöt? Húha...Mi meg kettőt két meccsen és van hat pontunk...Ennyit arról, hogy mennyit ér az 5:0.
Akkor sokáig már nem kell várnod az első "megszórásra", ugyanis a 4. fordulóban a Levante jön a Camp Nouba. 2013/2014 szezon 1. fordulójában 7-0 - ra nyert a Barca, tavaly meg két 5-0 - ás gálával intéztük el őket. Most is hasonló eredményt várok.LG írta: Pontokban tényleg nem ér semmivel sem többet az 5:0, mint az 1:0, de azért a legtöbb Barca szurkoló szerintem nem szeretné, ha ezekből a szenvedős 1-0-ból rendszer lenne. Szezon elején még belefér, az Atletico ellen is kiegyezek ezzel az eredménnyel, de a későbbiekben azért nekünk is meg kéne szórni néhány csapatot.
Szenvedést nem éreztem, a gól nehezen jött. (legalábbis gyorsan visszapörgetve a meccset ezt láttam) Én a fél karomat odaadnám ha minden meccsen nyerünk 1:0-ra.LG írta:Pontokban tényleg nem ér semmivel sem többet az 5:0, mint az 1:0, de azért a legtöbb Barca szurkoló szerintem nem szeretné, ha ezekből a szenvedős 1-0-ból rendszer lenne. Szezon elején még belefér, az Atletico ellen is kiegyezek ezzel az eredménnyel, de a későbbiekben azért nekünk is meg kéne szórni néhány csapatot.Bob_Marley írta:Magunkra kell figyelni senki másra. Lőttek ötöt? Húha...Mi meg kettőt két meccsen és van hat pontunk...Ennyit arról, hogy mennyit ér az 5:0.
Pontokban tényleg nem ér semmivel sem többet az 5:0, mint az 1:0, de azért a legtöbb Barca szurkoló szerintem nem szeretné, ha ezekből a szenvedős 1-0-ból rendszer lenne. Szezon elején még belefér, az Atletico ellen is kiegyezek ezzel az eredménnyel, de a későbbiekben azért nekünk is meg kéne szórni néhány csapatot.Bob_Marley írta:Magunkra kell figyelni senki másra. Lőttek ötöt? Húha...Mi meg kettőt két meccsen és van hat pontunk...Ennyit arról, hogy mennyit ér az 5:0.
Ez mindig így van. Mert a Barcelonáról és a Realról van szó. Minden évben megy a rivalizálás, minden évben velük van bajunk, mert ez a két legjobb csapat.mess2009 írta: még nagyon az elején vagyunk, de az nem vitás, hogy velük még sok bajunk lesz......
Megnéztem egy 7 perces összeállítást a meccsről, nem kell elájulni... A Betis játékosai emberfogásról nem hallottak, csak asszisztáltak az öt gólhoz, iszonyat gyengén fociztak. Engem ez a Barca 8:0 Osasunára emlékeztet, pont annyira semmitmondó és lélektelen felfogással játszott a Betis, mint az Osasuna.Nero. írta:Na ugytunik megse olyan gyenge ez a Madrid. Szepen bedaraltak a Betist egy felido alatt. Kivancsi vagyok mire lesznek kepesek iden. Lehet Benitez megse annyira nulla ahogy azt odaat mondogattak.
Betis elleni hazai.Nero. írta:Na ugytunik megse olyan gyenge ez a Madrid. Szepen bedaraltak a Betist egy felido alatt. Kivancsi vagyok mire lesznek kepesek iden. Lehet Benitez megse annyira nulla ahogy azt odaat mondogattak.
Csak hogy Bale-hez sokkal jobban ragaszkodnak Madridban, vele tervezhetnek ott hosszútávra, Cr-ből meg igazán nagy pénzt még nyáron fognak tudni csinálni. Nem azt mondom hogy utána fillérekért megy majd, mert jó ára lesz akkor is, de én úgy érzem, hogy ha sikerül megdönteni a rekordot (amir idén kb. 99%) már legendaként távozhat, úgy hogy a MU-ban is lehúzhat két, akár három évet is legnagyobb sztárként, ott imádják, ráadásul le is nyilatkozta, hogy mindenképp vissza akar még menni. A pénzzel sem lenne szerintem ott baja, az angolok megadnák azt amit a Realban keres. Itt már mindent megnyert és úgy tűnik a walesi lassan előbbre fog lépni, mint ő, főleg, hogy a távozásával Bale az igazi posztjára kerülhet.daffy írta:Tökéletes lesz oda Bale. Ez amolyan win-win üzlet. Mindhárom félnek jó. Cr megy szépen Párizsba. Reus Madridba. És mindenki boldog. De ha nem,azt is lesz..om,csak történjen így.Chino írta: Szerintem nyáron MU lesz belőle.
Zenit,Zagrab,Bate. Jó lesz?Kovbal88 írta:A Real megérdelme már egy két jó erős BL-ellenfelet és akkor, talán nem lesz 18-16 pontjuk. Sőt egy gyenge rajt után, még akár ki is eshetnének, de ez még nagyon az eleje...
Tökéletes lesz oda Bale. Ez amolyan win-win üzlet. Mindhárom félnek jó. Cr megy szépen Párizsba. Reus Madridba. És mindenki boldog. De ha nem,azt is lesz..om,csak történjen így.Chino írta: Szerintem nyáron MU lesz belőle.