Marc-André ter Stegen
- TerStegen1
- Barça B
Ter Stegen, a válogatottban. 22 mezt fogja viselni 

- Deus
- Boixos Nois
S.Agüero írta:Nem történt meg.Deus írta:Valaki betudná linkelni a videót amikor Ter átveszi a díjat? lemaradtam róla... és nem találom sehol.

Bakker, pedig azt hittem hogy kap egy kis díjat vagy valamit.

Azért az is benne van a pakliban, hogy Bravo fog védeni a BL-ben is. Aztán ezt is meg lehet valahogy magyarázni.Egyébként a szerepcserét tartom továbbra is célszerűnek, egyrészt azért, hogy Bravo is védhessen a legrangosabb európai kupasorozatban, másrészt, hogy ter Stegen is szokja a spanyol bajnokságot és felvegye a heti ritmust.
Ez a két kapus így luxus ide a jelenlegi felállásban, és a választani kell akkor a fiatalabbat választanám. És meg is értem Stegent, hogy nem elégedett a helyzetével idejön első számú kapusnak, aztán küzdhet a csapatba kerülésért nem egyenlő feltételek mellett...
Messi se kapott semmit a goljara, egyszeru netes szavazasos moka volt, nem egy nagyon rangos valami.

- TerStegen1
- Barça B
Stegen,hogy hogy nincs ott a "ceremónián" ? akkor ő mikor kapja meg a díjat,ha van ilyen..?
- HungaroBarca
- Barça B
Az hogy mi a fontosabb az nálam szubjektív, de megpróbálok érveket felhozni amellett hogy a bajnokság csak 2. a BL után.Bob_Marley írta:A díjhoz gratulálok, valóban nagy reflex mozdulat volt és hatalmas bravúr.
Hungarobarca tézise nálam már ott megdől, hogy a bajnokság a legfontosabb cím és nem a BL és mivel ott 38 meccs kell míg a BL-ben mennyi 13?, s nem is kérdés szerintem hogy a kiegyensúlyozottság pont hogy a hosszabb sorozathoz kell. Bravo pedig szerintem jelenleg kiegyensúlyozottabb kapus. Úgyis fogalmazhatnék, hogy lehet Bravo nem fog ekkorát védeni (bár azért neki is voltak nagy bravúrjai) de kockázatos dolgot se fog vállalni és mindig hoz egy szintet, ami meg láthatjuk hogy több mint jó. A német meg még bohókás, s szertelen. Nem érzem olyan kiegyensúlyozottnak.
1. Lehet hogy kevesebb mérkőzésből áll ,de színvonalasabb sokkal a bajnokságnál tekintve hogy a 20 csapatból jó ha 8-9 támadni mer ellenünk mert a maradék 11-12 úgy van vele hogy ellenünk még a 2-0-ás vereséggel is kiegyeznének a döntetlen pedig csodaszámba megy főleg hogy ha a Capm Nouban kell játszaniuk de néha vannak kivételes esetek...(a BL-el csak PL tudja felvenni a versenyt mint bajnokság mert egy United- Palace meccsen több esély van a meglepetésre mint egy Barca- Getafén.)
2.Főleg most a Címvédés nagyobb szó a BL-ben mint a Bajnokságban mert azt még senki nem csinálta meg a BL-ben a Bajnokságban pedig nem egyszer a Barca is megcsinálta.
3. Nem szeretek ezzel dobálózni de ez tény a BL megnyeréséért több pénz jár mint a Bajnokságért mert ugye már azért is mert már azért pénzt kap egy csapat mert benne van a csoportkörben...
,,Bármilyen hibát meg tudok bocsátani,ám annak nem jár könyörület aki nem küzd szívvel-lélekkel a Barcelonáért . " Pep Guardiola
Gratulálok neki a díjhoz, megérdemelte! 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A díjhoz gratulálok, valóban nagy reflex mozdulat volt és hatalmas bravúr.
Hungarobarca tézise nálam már ott megdől, hogy a bajnokság a legfontosabb cím és nem a BL és mivel ott 38 meccs kell míg a BL-ben mennyi 13?, s nem is kérdés szerintem hogy a kiegyensúlyozottság pont hogy a hosszabb sorozathoz kell. Bravo pedig szerintem jelenleg kiegyensúlyozottabb kapus. Úgyis fogalmazhatnék, hogy lehet Bravo nem fog ekkorát védeni (bár azért neki is voltak nagy bravúrjai) de kockázatos dolgot se fog vállalni és mindig hoz egy szintet, ami meg láthatjuk hogy több mint jó. A német meg még bohókás, s szertelen. Nem érzem olyan kiegyensúlyozottnak.

gratulálok a srácnak! én továbbra is Bravó mellett teszem le a voksot mint jobb(stabilabb?) kapus de ez legyen LE. gondja.
este Messi még elhozza a harmadik díjat is aztán jöhet egy jó sorsolás...
este Messi még elhozza a harmadik díjat is aztán jöhet egy jó sorsolás...
- visca el barca
- Presidente del Barça
az észszerű, hogy TSnek kell a játéklehetőség? a barcelona az első, TS csak a második sorban.HungaroBarca írta:Ezt lentebb leírtam ha lehet nem írom újra....Lustaság...visca el barca írta:miért lenne észszerű (hoppá, új helyesírás befigyel) h megcseréljék a szerepeket?
![]()
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- HungaroBarca
- Barça B
Ezt lentebb leírtam ha lehet nem írom újra....Lustaság...visca el barca írta:miért lenne észszerű (hoppá, új helyesírás befigyel) h megcseréljék a szerepeket?

,,Bármilyen hibát meg tudok bocsátani,ám annak nem jár könyörület aki nem küzd szívvel-lélekkel a Barcelonáért . " Pep Guardiola
- visca el barca
- Presidente del Barça
miért lenne észszerű (hoppá, új helyesírás befigyel
) h megcseréljék a szerepeket?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- HungaroBarca
- Barça B
Díjaktól függetlenül azért mégis csak ésszerűbb lenne a szerepcsere.....S.Agüero írta:Igen, ez a felettébb fontos "díj" megnöveli az értékét legalább 10 millióval, és csak emiatt még türelmetlenebb lett.Samper írta:Az UEFA díj nehézzé teszi LE helyzetét. Megnöveli TS piaci értékét és türelmetlenebbé teszi őt, ha nem védhet a bajnoki meccseken.![]()
Ezeket honnan veszed?
- MatyiG
- Adminisztrátor
Igen, ez a felettébb fontos "díj" megnöveli az értékét legalább 10 millióval, és csak emiatt még türelmetlenebb lett.Samper írta:Az UEFA díj nehézzé teszi LE helyzetét. Megnöveli TS piaci értékét és türelmetlenebbé teszi őt, ha nem védhet a bajnoki meccseken.

Ezeket honnan veszed?

Az UEFA díj nehézzé teszi LE helyzetét. Megnöveli TS piaci értékét és türelmetlenebbé teszi őt, ha nem védhet a bajnoki meccseken.
Azért kapta az 1-est, mert hamarabb érkezett és választhatott. Amikor Zubi lezsírozta a leigazolását, akkor még nem volt tervben egy hasonló szintű kapus leigazolása, csak aztán Enrique kérte Bravót, aki a megmaradó 13-ast kapta. Nem kell ezt a számozást túlmisztifikálni.Kovbal88 írta:Másrészt meg nem véletlenül lett ővé az egyesszámú mez. Azt többnyire nem a tartalék kapja.

Egyébként a szerepcserét tartom továbbra is célszerűnek, egyrészt azért, hogy Bravo is védhessen a legrangosabb európai kupasorozatban, másrészt, hogy ter Stegen is szokja a spanyol bajnokságot és felvegye a heti ritmust.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- HungaroBarca
- Barça B
Nos , jelenleg ott tartunk hogy már úgy hasonlítjuk össze a chileit és Stegent hogy kinek mi a mezszáma ....
a mezszám tök lényegtelen bár az esetek többségében az 1-es az első számú de ez néha attól is függ hogy az adott kapusnak számít-e ez illetve, mi a kedvenc száma ,ezek szoktak általában lenni a befolyásoló tényezők.
Tavaly az első számú kapus nem volt, de mivel Stegen védett a BL-ben számomra ő volt a Number One mert a BL a legrangosabb kupa. Számomra a szerepcsere lett volna ésszerű mivel Stegennek kell a játéklehetőség, Bravo meg hivatalosan nem nyert BL-t. Aki azt mondja hogy a bajnoksághoz kell a rutin azt meg nem tudom mire gondol mert szerintem egy Eibar-hoz nem kell semmi csak figyelem az meg Marcban megvan. A BL-ben rangos csapatok játszanak itt meg van a 19 csapatból 7 ami úgy normálisnak mondható ezeken a meccseken is lesz lehetősége rutint szerezni és fejlődni is tud , nála, mivel a kapusoknál az ő kora fiatal, számít a Meccshiány ,nem úgy Bravonál aki 2hét után is tud egy jó szintet hozni . Így tavaly főleg csodaszámba ment a BL megnyerése mert nem egyszer kellett Stegen nagy védése egy adott meccsen hogy továbbjussunk amellett hogy látszott rajta a meccshiány néha, Bravonak meg jó ha 5 meccsenként kellett egy nagy védést bemutatnia mert a spanyol kiscsapatok nagy része el se jutott a kapunkig + még volt egy erős védelmünk nem csoda hát hogy kevés gólt kapott.... Most itt vagyunk és mi van ? Kap EGY ,EGY potyát Stegen + egy bénázós védelem miatt pluszba 7 gólt két meccsen és rögtön Bravo kerül a kapuba a bajnokságba és mindenki azt írogatja hogy,, nyugodtabb vagyok Bravoval "stb... hozzászólásokat mert ugye ott az a Potya ....
Nos lássuk miben jó Bravo és Stegen: Bravonak jók a Reflexei jól vetődik és rugalmas is viszont a kirúgásai KATASZTRÓFÁK ezt megcáfolni nem lehet , a Bilbaó ellenni bajnoki ezt jól mutatta ami nem passz volt hanem magas labda az nagy többségében gyatrán ment emberhez ha az egyáltalán emberhez ment. Stegen : Reflex oké ,vetődés oké ,rugalmasság oké, kirúgás oké Viszont meccshiány mellett nem tud egy jó formát produkálni még egyszer , úgy mint tavaly mert nincs olyan védelmünk mint amilyen tavaly volt éppen ezért kéne a szerepcsere csakhát nem hiszem hogy változtatni fog ezen Enrique....

Tavaly az első számú kapus nem volt, de mivel Stegen védett a BL-ben számomra ő volt a Number One mert a BL a legrangosabb kupa. Számomra a szerepcsere lett volna ésszerű mivel Stegennek kell a játéklehetőség, Bravo meg hivatalosan nem nyert BL-t. Aki azt mondja hogy a bajnoksághoz kell a rutin azt meg nem tudom mire gondol mert szerintem egy Eibar-hoz nem kell semmi csak figyelem az meg Marcban megvan. A BL-ben rangos csapatok játszanak itt meg van a 19 csapatból 7 ami úgy normálisnak mondható ezeken a meccseken is lesz lehetősége rutint szerezni és fejlődni is tud , nála, mivel a kapusoknál az ő kora fiatal, számít a Meccshiány ,nem úgy Bravonál aki 2hét után is tud egy jó szintet hozni . Így tavaly főleg csodaszámba ment a BL megnyerése mert nem egyszer kellett Stegen nagy védése egy adott meccsen hogy továbbjussunk amellett hogy látszott rajta a meccshiány néha, Bravonak meg jó ha 5 meccsenként kellett egy nagy védést bemutatnia mert a spanyol kiscsapatok nagy része el se jutott a kapunkig + még volt egy erős védelmünk nem csoda hát hogy kevés gólt kapott.... Most itt vagyunk és mi van ? Kap EGY ,EGY potyát Stegen + egy bénázós védelem miatt pluszba 7 gólt két meccsen és rögtön Bravo kerül a kapuba a bajnokságba és mindenki azt írogatja hogy,, nyugodtabb vagyok Bravoval "stb... hozzászólásokat mert ugye ott az a Potya ....

Begovic 1Kovbal88 írta:Másrészt meg nem véletlenül lett ővé az egyesszámú mez. Azt többnyire nem a tartalék kapja.
Courtois 13

Az a német középcsapat jelenleg bl résztvevő és a Dortmund előtt végzett a bajnokságban és ha ott marad talán ő védhetne most végig bajnokság bl.visca el barca írta:nem tudjuk mi van a háttérben. bőven benne van a pakliban, hogy beígérték neki a stabil kezdőt, aztán meg jött LE és azt mondta, hogy márpedig neki bravo kell. oké h nem korrekt az, h durrog (már ha igazak a hírek), de valahol őt is meg lehet érteni.Nero. írta:Azért én annyira nem sajnálom a németet. 22 évesen elhoztuk egy német középcsapatból és kapásból végig védett egy teljes Bajnokok ligája meg egy spanyol kupa szezont. Ha neki ez kevés így első körben akkor felőlem visszamehet a Mönchengladbachba bohóckodni.
gondolom azért neki is ott van a fejében, hogy bravo iszonyat stabil, ha jól véd minek tennék ki, ráadásul még csak 32 éves, akár 4-5-6 jó év is lehet benne.
Másrészt meg nem véletlenül lett ővé az egyesszámú mez. Azt többnyire nem a tartalék kapja. Aztán meg a BL-t végigvégte meg a spanyol kupát is, nehogy ne állja már meg a helyét a Barca kapujában és még fiatal.
Nem akarom elhinni, hogy Bravo jobb kapus nála. Mégha jelenleg úgyis néz ki.
- visca el barca
- Presidente del Barça
pl, itt találtam egy április főoldali cikkben:TerStegen1 írta:én mostanában semmit nem olvastam róla,ha gondolod privátban linkelhetsz,mert érdekelne. köszi
"A helyzetem nem jó, nem kényelmes, és ez egyáltalán nem is titok"

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Grat neki, ez elég egyértelmű volt, bitang nagy védés és ha hozzátesszük hogy volt neki még egy hatalmas védése a meccsen... Brutális!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- TerStegen1
- Barça B
szép volt Stegen