Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen jó csoport. Én örülök ezeknek a csapatoknak.roby122 írta:E. Barcelona - Leverkusen - As Roma - Bate Na egész jó lett. Lever ellen kicsit megszenvedünk, de amúgy nem rossz.
A. Psg-Real-Shahtar-Malmö nem egy vészes csoport.
Kivételesen veled értek egyet. Ideális a csoportvíziód.Ezzel a "vékony" támadósorral, minél gyengébb meccseket játszani, erőt nem pazarolni ki-ki meccsekre a BL-ben. Bajnokságban lehetőleg mindenkit legyűrni ősszel.Bob_Marley írta:Barca-Leverkusen- Olympiacos-Astana
Ennek örülnék a legjobban, a lényeg hogy a a kalapok erős csapatait lehetőleg el kell kerülni. Minél könnyebb csoport annál hamarabb meglehet a továbbjutás és lehet koncentrálni a bajnokságra.
Megengedtetik azért véleményt nyilvánítani?Aki ilyen halalcsoportokat akar az nemtudom mit erez.
Akkor a Laziot ki is húzhatod.S.Agüero írta:Ha jönnek a papírformák ma, akkor az lesz, amit írtam.
Ja.S.Agüero írta: Csak nekem tűnik a második kalap erősebbnek, mint az első?
Nagyjából, de ma még selejtezők vannak.visca el barca írta:már hogy ne lehetne. lentebb vki leírtaBob_Marley írta:kalapokat úgysem lehet tudni még
már hogy ne lehetne. lentebb vki leírtaBob_Marley írta:kalapokat úgysem lehet tudni még