Barca-Leverkusen-Lyon-Astana
Ez egy könnyű csoport lenne, nem is kéne túlzottan megizzadni az első helyért.
A valóság:
Barca-City-Galata-Wolfsburg

Ne így legyen!
Kivételesen veled értek egyet. Ideális a csoportvíziód.Ezzel a "vékony" támadósorral, minél gyengébb meccseket játszani, erőt nem pazarolni ki-ki meccsekre a BL-ben. Bajnokságban lehetőleg mindenkit legyűrni ősszel.Bob_Marley írta:Barca-Leverkusen- Olympiacos-Astana
Ennek örülnék a legjobban, a lényeg hogy a a kalapok erős csapatait lehetőleg el kell kerülni. Minél könnyebb csoport annál hamarabb meglehet a továbbjutás és lehet koncentrálni a bajnokságra.
Megengedtetik azért véleményt nyilvánítani?Aki ilyen halalcsoportokat akar az nemtudom mit erez.
Akkor a Laziot ki is húzhatod.S.Agüero írta:Ha jönnek a papírformák ma, akkor az lesz, amit írtam.
Ja.S.Agüero írta: Csak nekem tűnik a második kalap erősebbnek, mint az első?
Nagyjából, de ma még selejtezők vannak.visca el barca írta:már hogy ne lehetne. lentebb vki leírtaBob_Marley írta:kalapokat úgysem lehet tudni még
már hogy ne lehetne. lentebb vki leírtaBob_Marley írta:kalapokat úgysem lehet tudni még
Fenébe..., pedig elég vicces lett volnakanty írta:Az ilyen Barca/Real Sevilla csoportok nem jöhetnek össze.![]()
Amúgy én is a nyuginak örülnék, egy Barca, Porto/Shaktar, Olimpiacos, Gent csoporttal már elégedett lennék.
Én meg nagyon, mert sérülések özöne, rossz forma, óriási pontatlanság - pont, mint tavaly év elején -, nagyon kellemetlen lenne egy erős csoport, úgy, hogy Vidal és Turan is csak januártól jöhet.BFC írta:Egy Barca, Real, Sevilla, Wolfsburg csoport, lenne izgalom bőven![]()
Egyébként én örülnék egy kis változatosságnak szóval : Barca, Arsenal, Roma, Dinamo Zagreb csoport jó lenne.
Egy Barca, Real, Sevilla, Wolfsburg csoport, lenne izgalom bővenS.Agüero írta:Eddig akkor így néznek ki a résztvevők, ha jön a papírforma:
1. kalap :
Barca, Bayern, Chelsea, Benfica, PSG, Juve, Zenit, PSV
2. kalap :
Real, AtMa, Porto, Arsenal, Valencia, City, MU, Shakhtar
3. kalap :
Sevilla, Lyon, Dinamo Kyiv, Olympiacos, CSKA Moszkva, Galata, Lazio, Roma
4. kalap :
BATE, Gladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagreb, Maccabi, Gent, Malmö, Astana
Barca ; MU ; Roma ; Wolfsburg az kemény lenne.
PSV ; Shakhtar ; Dinamo ; Astana meg gyenge.
Amúgy én egy Barca ; MU ; Lazio ; Gladbach négyesnek örülnék a legjobban, lennének jó meccsek, de nem kéne sokat utazgatnunk.