2015.09.05. 04:45:57
Majd 30 éves vagyok, éltem külföldön és láttam már ezt azt, de ami az elmúlt pár napban történt az számomra felfoghatatlan. És kimerem jelenteni, hogy félek és nem menekültektől meg dzsihádtól hanem, hogy gyakorlatilag nem lehet kimenni az utcára Pesten.
Először még csak azon "kellett csodálkozni", hogy szerencsétlen emberek fekszenek egymás hegyén-hátán, aztán már rendőrök tömkelege a pályaudvarokon. Aztán mint a "régi szép időkben" vonatokra az embereket és elszállítás, mondhatni deportálás.... Ma elmennék vásárolni le van zárva a fél város, mert pár agyament éppen vonul. Ezt még megértem, én is voltam kint Fradi-Újpesten nem egyszer és még nem a "békeidőkből". Aztán összetűzések napközben, tegnap tudjuk mi történt. Meccset a Keletitől nem messze néztem (utólag hálát adok a jó Istennek, hogy az asszony elutazott...)egy ismerősömnél és utána már úgy voltunk vele menjünk valahova hiszen fiatal az este. Megdöbbentő, hogy mik zajlottak ma éjszaka Budapesten....Úgy látszik tíz évente "kell" az embereknek, hogy tomboljanak egyet. Köszönöm én ebből nem szeretnék kérni, s akkor még ott van, hogy emberek sétálnak autópályán meg gyerekeket látni az utcán kifeküdve. Hát komolyan mondom, hova a jó büdös francba tart ez a világ? A valakik tombolnak, a rendőrök próbálják uralni a helyzetet az átlag ember mint én, pedig nem mer lassan kimenni az utcára...És nem Ala Ahmed miatt meg a munkámat éppen elszipkázó Mustafi miatt, hanem az egész helyzet miatt ahol emberek üvöltik, hogy a rendőrök verjenek menekülteket, ahol rendőrök oszlatnak már mindent, ahol emberek felgyújtanak kukát, kocsit és amit érnek. Ahol a magyar veri a magyart.....