Bajnokok Ligája & Európa Liga
City meg a Psg már kezd egy kicsit unalmas lenni, viszont egy jó Barca-Arsenalt szívesen megnéznék.
Nálam;Arsenal-Lyon-Dinamo Zagreb/Porto
Nálam;Arsenal-Lyon-Dinamo Zagreb/Porto
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Moncao nem tudta megcsinálni, de a másik két M csapat igen.
Malmö-Maccabi közül nem gondoltam volna, hogy mindkettő továbbtud menni otthon, de örülök neki. Mindig jó ha színesebb a mezőny.
Sorsolás tekintve meg egyértelműen a leggyengébbeket kívánom és amit Capon is említett, hogy ne kelljen sokat utazni.
Jó lenne mihamarabb megoldani a továbbjutást, hogy lehessen pihentetni a bajnokságra. A kalapokat úgysem lehet tudni még, szóval majd utána lehet érdekes a találgatás, lényeg hogy azért az erősebbeket jó lenne elkerülni.

Sorsolás tekintve meg egyértelműen a leggyengébbeket kívánom és amit Capon is említett, hogy ne kelljen sokat utazni.
Jó lenne mihamarabb megoldani a továbbjutást, hogy lehessen pihentetni a bajnokságra. A kalapokat úgysem lehet tudni még, szóval majd utána lehet érdekes a találgatás, lényeg hogy azért az erősebbeket jó lenne elkerülni.

- visca el barca
- Presidente del Barça
úgysem ússzuk meg, jöhet egy donyeck, cszka, astana trio 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Capon
- Llegenda del Barça
Én egy Barca, Mu, Lyon, Malmö csoportnak örülnék.
A lényeg hogy ne keljen sokat utaznia a csapatnak és főleg ne keletre.
A lényeg hogy ne keljen sokat utaznia a csapatnak és főleg ne keletre.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fenébe..., pedig elég vicces lett volnakanty írta:Az ilyen Barca/Real Sevilla csoportok nem jöhetnek össze.![]()
Amúgy én is a nyuginak örülnék, egy Barca, Porto/Shaktar, Olimpiacos, Gent csoporttal már elégedett lennék.

Az ilyen Barca/Real Sevilla csoportok nem jöhetnek össze.
Amúgy én is a nyuginak örülnék, egy Barca, Porto/Shaktar, Olimpiacos, Gent csoporttal már elégedett lennék.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Barca-Porto-Lyon-Astana
Így tökéletes lenne.
A Realnak megy jöhetne egy ilyen:
Bayern-Real-Roma-Wolfsburg
Így tökéletes lenne.

A Realnak megy jöhetne egy ilyen:
Bayern-Real-Roma-Wolfsburg

Én meg nagyon, mert sérülések özöne, rossz forma, óriási pontatlanság - pont, mint tavaly év elején -, nagyon kellemetlen lenne egy erős csoport, úgy, hogy Vidal és Turan is csak januártól jöhet.BFC írta:Egy Barca, Real, Sevilla, Wolfsburg csoport, lenne izgalom bőven![]()
Egyébként én örülnék egy kis változatosságnak szóval : Barca, Arsenal, Roma, Dinamo Zagreb csoport jó lenne.

Football, bloody hell. /SAF/
Egy Barca, Real, Sevilla, Wolfsburg csoport, lenne izgalom bővenS.Agüero írta:Eddig akkor így néznek ki a résztvevők, ha jön a papírforma:
1. kalap :
Barca, Bayern, Chelsea, Benfica, PSG, Juve, Zenit, PSV
2. kalap :
Real, AtMa, Porto, Arsenal, Valencia, City, MU, Shakhtar
3. kalap :
Sevilla, Lyon, Dinamo Kyiv, Olympiacos, CSKA Moszkva, Galata, Lazio, Roma
4. kalap :
BATE, Gladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagreb, Maccabi, Gent, Malmö, Astana
Barca ; MU ; Roma ; Wolfsburg az kemény lenne.
PSV ; Shakhtar ; Dinamo ; Astana meg gyenge.
Amúgy én egy Barca ; MU ; Lazio ; Gladbach négyesnek örülnék a legjobban, lennének jó meccsek, de nem kéne sokat utazgatnunk.

Egyébként én örülnék egy kis változatosságnak szóval : Barca, Arsenal, Roma, Dinamo Zagreb csoport jó lenne.

Pénteken lesz a sorsolás? Nem lepődnék meg ha a változatosság kedvéért megkapnánk a Cityt megint. :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MatyiG
- Adminisztrátor
Eddig akkor így néznek ki a résztvevők, ha jön a papírforma:
1. kalap :
2. kalap :
3. kalap :
4. kalap :
Amúgy én egy Barca ; MU ; Lazio ; Gladbach négyesnek örülnék a legjobban, lennének jó meccsek, de nem kéne sokat utazgatnunk.
1. kalap :
2. kalap :
3. kalap :
4. kalap :

Nagy dicsőség a spanyoloknak az 5 csapat a BL-főtáblán, ez komoly fegyvertény, de ha azt nézzük, már sok-sok éve dominálnak a az európai futballban. Kíváncsi vagyok, mennyi jut tovább, azért én egy második hely elcsípésére az Atletico mellett a Valenciát, és a Sevillát is esélyesnek tartom.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Negredo szépen bevágta, de van egy olyan érzésem, hogy vissza fog jönni a Monaco. 
Na majdnem.

Na majdnem.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez ennyi volt, Negredo szépen alácsippentett, de előtte a védelem....
Na Zuffi meg bekente a szabadot Izraelben. Maccabiban azért még bízok, jó lenne ha továbbmennének.
Raggi egyenlít, így azért még lehet ebből valami, mondjuk elmehetnének tizenegyesekig is.
Na Zuffi meg bekente a szabadot Izraelben. Maccabiban azért még bízok, jó lenne ha továbbmennének.
Raggi egyenlít, így azért még lehet ebből valami, mondjuk elmehetnének tizenegyesekig is.

Amúgy a Fáraó miért nem kezd a Monacóban!? Nagyon jó kis játékos, ráadásul támadni kell a Monacónak.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha nem lett volna Feghouli látnék sanszot, de így 20-25% körülre mondom a Monacot, a Valencia egy nagyon kemény csapat és 2 gólos előny azért még idegenben is korrekt hendikep. Ha meg gólt is rúgnak, akkor aztán úgy gondolom, hogy totál vége. Egyik szemem sírni fog a másik nevetni, de valaki muszáj kiessen. Van 4 spanyol csapat ott, most ezért inkább a franciáknak szorítok.
A többin nagyjából jön szerintem a papírforma. A Maccabi és a Malmö közül viszont valaki szerintem továbbmegy.
A többin nagyjából jön szerintem a papírforma. A Maccabi és a Malmö közül viszont valaki szerintem továbbmegy.

A Zsolna is adott két gólos előnyt a Bilbaonak.
Nem láttam a meccset, de gondolom 2-0 után visszavettek, és tartalékoltak ellenünk. Ez a 3-2-es vereség bőven jó nekik, otthon úgyis továbbmennek.

Nem láttam a meccset, de gondolom 2-0 után visszavettek, és tartalékoltak ellenünk. Ez a 3-2-es vereség bőven jó nekik, otthon úgyis továbbmennek.
Lehet, már 3-3 az állás.LG írta:Csak előnyt adtak.Messias2 írta:Közben dortmundiak tipszmikszeltek.

Plusz feltettek 1K-t a félidő H-ra.
Csak előnyt adtak.Messias2 írta:Közben dortmundiak tipszmikszeltek.

Közben dortmundiak tipszmikszeltek. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na akkor hajrá Vidi, remélhetőleg az igazi tűzijáték Lengyelországban lesz a Poznan ellen. Egy szolid 1:1 és mindenki boldog. 

Persze nyilván. Azért is írtam hogy valószínűleg/szerintem. De azért az egymás elleni meccseket nézve látszik hogy közel sincs akkora különbség a 2 gigász meg a 3 másik közt, mint amennyire a tabella mutatja. Egy oda-visszavágós párharcban a Sevilla/Atleti/Valencia hármas jobb napjain bárkit lefektet.LG írta:Erősnek tűnnek a spanyol csapatok, és lehet bőven esélyük a 16 közé jutni, de várjuk meg a sorsolást, na meg a visszavágót.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Igy van, kár a sorsolásért, ezzel a Monaco nagy valószinűséggel búcsuzik, pedig bőven lenne helyük Európa legjobb 32 csapatában, főleg, ha megnézzük milyen csapatok fognak bejutni...Bob_Marley írta:Ejjj ez a Valencia-Monaco.... a szívem megszakad, hogy valaki innen kiesik. Jó lenne öt spanyol csapat a csoportkörben, de a franciákat meg nagyon szeretem. Ez a párosítás nyugodtan lehetne egy nyolcad vagy negyeddöntő is adott esetben.
Erősnek tűnnek a spanyol csapatok, és lehet bőven esélyük a 16 közé jutni, de várjuk meg a sorsolást, na meg a visszavágót.Valószínűleg 5 spanyol a BL-csoportkörben. Nagyon szép.Szerintem a csoportból is simán tovább megy mindenki.

Valószínűleg 5 spanyol a BL-csoportkörben. Nagyon szép.
Szerintem a csoportból is simán tovább megy mindenki.