már hogy ne lehetne. lentebb vki leírtaBob_Marley írta:kalapokat úgysem lehet tudni még

már hogy ne lehetne. lentebb vki leírtaBob_Marley írta:kalapokat úgysem lehet tudni még
Fenébe..., pedig elég vicces lett volnakanty írta:Az ilyen Barca/Real Sevilla csoportok nem jöhetnek össze.![]()
Amúgy én is a nyuginak örülnék, egy Barca, Porto/Shaktar, Olimpiacos, Gent csoporttal már elégedett lennék.
Én meg nagyon, mert sérülések özöne, rossz forma, óriási pontatlanság - pont, mint tavaly év elején -, nagyon kellemetlen lenne egy erős csoport, úgy, hogy Vidal és Turan is csak januártól jöhet.BFC írta:Egy Barca, Real, Sevilla, Wolfsburg csoport, lenne izgalom bőven![]()
Egyébként én örülnék egy kis változatosságnak szóval : Barca, Arsenal, Roma, Dinamo Zagreb csoport jó lenne.
Egy Barca, Real, Sevilla, Wolfsburg csoport, lenne izgalom bővenS.Agüero írta:Eddig akkor így néznek ki a résztvevők, ha jön a papírforma:
1. kalap :
Barca, Bayern, Chelsea, Benfica, PSG, Juve, Zenit, PSV
2. kalap :
Real, AtMa, Porto, Arsenal, Valencia, City, MU, Shakhtar
3. kalap :
Sevilla, Lyon, Dinamo Kyiv, Olympiacos, CSKA Moszkva, Galata, Lazio, Roma
4. kalap :
BATE, Gladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagreb, Maccabi, Gent, Malmö, Astana
Barca ; MU ; Roma ; Wolfsburg az kemény lenne.
PSV ; Shakhtar ; Dinamo ; Astana meg gyenge.
Amúgy én egy Barca ; MU ; Lazio ; Gladbach négyesnek örülnék a legjobban, lennének jó meccsek, de nem kéne sokat utazgatnunk.
Lehet, már 3-3 az állás.LG írta:Csak előnyt adtak.Messias2 írta:Közben dortmundiak tipszmikszeltek.
Csak előnyt adtak.Messias2 írta:Közben dortmundiak tipszmikszeltek.
Persze nyilván. Azért is írtam hogy valószínűleg/szerintem. De azért az egymás elleni meccseket nézve látszik hogy közel sincs akkora különbség a 2 gigász meg a 3 másik közt, mint amennyire a tabella mutatja. Egy oda-visszavágós párharcban a Sevilla/Atleti/Valencia hármas jobb napjain bárkit lefektet.LG írta:Erősnek tűnnek a spanyol csapatok, és lehet bőven esélyük a 16 közé jutni, de várjuk meg a sorsolást, na meg a visszavágót.
Igy van, kár a sorsolásért, ezzel a Monaco nagy valószinűséggel búcsuzik, pedig bőven lenne helyük Európa legjobb 32 csapatában, főleg, ha megnézzük milyen csapatok fognak bejutni...Bob_Marley írta:Ejjj ez a Valencia-Monaco.... a szívem megszakad, hogy valaki innen kiesik. Jó lenne öt spanyol csapat a csoportkörben, de a franciákat meg nagyon szeretem. Ez a párosítás nyugodtan lehetne egy nyolcad vagy negyeddöntő is adott esetben.
Erősnek tűnnek a spanyol csapatok, és lehet bőven esélyük a 16 közé jutni, de várjuk meg a sorsolást, na meg a visszavágót.Valószínűleg 5 spanyol a BL-csoportkörben. Nagyon szép.Szerintem a csoportból is simán tovább megy mindenki.