Bajnokok Ligája & Európa Liga
Nagyjából, de ma még selejtezők vannak.visca el barca írta:már hogy ne lehetne. lentebb vki leírtaBob_Marley írta:kalapokat úgysem lehet tudni még

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- visca el barca
- Presidente del Barça
már hogy ne lehetne. lentebb vki leírtaBob_Marley írta:kalapokat úgysem lehet tudni még

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

City meg a Psg már kezd egy kicsit unalmas lenni, viszont egy jó Barca-Arsenalt szívesen megnéznék.
Nálam;Arsenal-Lyon-Dinamo Zagreb/Porto
Nálam;Arsenal-Lyon-Dinamo Zagreb/Porto
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Moncao nem tudta megcsinálni, de a másik két M csapat igen.
Malmö-Maccabi közül nem gondoltam volna, hogy mindkettő továbbtud menni otthon, de örülök neki. Mindig jó ha színesebb a mezőny.
Sorsolás tekintve meg egyértelműen a leggyengébbeket kívánom és amit Capon is említett, hogy ne kelljen sokat utazni.
Jó lenne mihamarabb megoldani a továbbjutást, hogy lehessen pihentetni a bajnokságra. A kalapokat úgysem lehet tudni még, szóval majd utána lehet érdekes a találgatás, lényeg hogy azért az erősebbeket jó lenne elkerülni.

Sorsolás tekintve meg egyértelműen a leggyengébbeket kívánom és amit Capon is említett, hogy ne kelljen sokat utazni.
Jó lenne mihamarabb megoldani a továbbjutást, hogy lehessen pihentetni a bajnokságra. A kalapokat úgysem lehet tudni még, szóval majd utána lehet érdekes a találgatás, lényeg hogy azért az erősebbeket jó lenne elkerülni.

- visca el barca
- Presidente del Barça
úgysem ússzuk meg, jöhet egy donyeck, cszka, astana trio 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Capon
- Llegenda del Barça
Én egy Barca, Mu, Lyon, Malmö csoportnak örülnék.
A lényeg hogy ne keljen sokat utaznia a csapatnak és főleg ne keletre.
A lényeg hogy ne keljen sokat utaznia a csapatnak és főleg ne keletre.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fenébe..., pedig elég vicces lett volnakanty írta:Az ilyen Barca/Real Sevilla csoportok nem jöhetnek össze.![]()
Amúgy én is a nyuginak örülnék, egy Barca, Porto/Shaktar, Olimpiacos, Gent csoporttal már elégedett lennék.

Az ilyen Barca/Real Sevilla csoportok nem jöhetnek össze.
Amúgy én is a nyuginak örülnék, egy Barca, Porto/Shaktar, Olimpiacos, Gent csoporttal már elégedett lennék.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Barca-Porto-Lyon-Astana
Így tökéletes lenne.
A Realnak megy jöhetne egy ilyen:
Bayern-Real-Roma-Wolfsburg
Így tökéletes lenne.

A Realnak megy jöhetne egy ilyen:
Bayern-Real-Roma-Wolfsburg

Én meg nagyon, mert sérülések özöne, rossz forma, óriási pontatlanság - pont, mint tavaly év elején -, nagyon kellemetlen lenne egy erős csoport, úgy, hogy Vidal és Turan is csak januártól jöhet.BFC írta:Egy Barca, Real, Sevilla, Wolfsburg csoport, lenne izgalom bőven![]()
Egyébként én örülnék egy kis változatosságnak szóval : Barca, Arsenal, Roma, Dinamo Zagreb csoport jó lenne.

Football, bloody hell. /SAF/
Egy Barca, Real, Sevilla, Wolfsburg csoport, lenne izgalom bővenS.Agüero írta:Eddig akkor így néznek ki a résztvevők, ha jön a papírforma:
1. kalap :
Barca, Bayern, Chelsea, Benfica, PSG, Juve, Zenit, PSV
2. kalap :
Real, AtMa, Porto, Arsenal, Valencia, City, MU, Shakhtar
3. kalap :
Sevilla, Lyon, Dinamo Kyiv, Olympiacos, CSKA Moszkva, Galata, Lazio, Roma
4. kalap :
BATE, Gladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagreb, Maccabi, Gent, Malmö, Astana
Barca ; MU ; Roma ; Wolfsburg az kemény lenne.
PSV ; Shakhtar ; Dinamo ; Astana meg gyenge.
Amúgy én egy Barca ; MU ; Lazio ; Gladbach négyesnek örülnék a legjobban, lennének jó meccsek, de nem kéne sokat utazgatnunk.

Egyébként én örülnék egy kis változatosságnak szóval : Barca, Arsenal, Roma, Dinamo Zagreb csoport jó lenne.

Pénteken lesz a sorsolás? Nem lepődnék meg ha a változatosság kedvéért megkapnánk a Cityt megint. :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MatyiG
- Adminisztrátor
Eddig akkor így néznek ki a résztvevők, ha jön a papírforma:
1. kalap :
2. kalap :
3. kalap :
4. kalap :
Amúgy én egy Barca ; MU ; Lazio ; Gladbach négyesnek örülnék a legjobban, lennének jó meccsek, de nem kéne sokat utazgatnunk.
1. kalap :
2. kalap :
3. kalap :
4. kalap :

Nagy dicsőség a spanyoloknak az 5 csapat a BL-főtáblán, ez komoly fegyvertény, de ha azt nézzük, már sok-sok éve dominálnak a az európai futballban. Kíváncsi vagyok, mennyi jut tovább, azért én egy második hely elcsípésére az Atletico mellett a Valenciát, és a Sevillát is esélyesnek tartom.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
Negredo szépen bevágta, de van egy olyan érzésem, hogy vissza fog jönni a Monaco. 
Na majdnem.

Na majdnem.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez ennyi volt, Negredo szépen alácsippentett, de előtte a védelem....
Na Zuffi meg bekente a szabadot Izraelben. Maccabiban azért még bízok, jó lenne ha továbbmennének.
Raggi egyenlít, így azért még lehet ebből valami, mondjuk elmehetnének tizenegyesekig is.
Na Zuffi meg bekente a szabadot Izraelben. Maccabiban azért még bízok, jó lenne ha továbbmennének.
Raggi egyenlít, így azért még lehet ebből valami, mondjuk elmehetnének tizenegyesekig is.

Amúgy a Fáraó miért nem kezd a Monacóban!? Nagyon jó kis játékos, ráadásul támadni kell a Monacónak.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha nem lett volna Feghouli látnék sanszot, de így 20-25% körülre mondom a Monacot, a Valencia egy nagyon kemény csapat és 2 gólos előny azért még idegenben is korrekt hendikep. Ha meg gólt is rúgnak, akkor aztán úgy gondolom, hogy totál vége. Egyik szemem sírni fog a másik nevetni, de valaki muszáj kiessen. Van 4 spanyol csapat ott, most ezért inkább a franciáknak szorítok.
A többin nagyjából jön szerintem a papírforma. A Maccabi és a Malmö közül viszont valaki szerintem továbbmegy.
A többin nagyjából jön szerintem a papírforma. A Maccabi és a Malmö közül viszont valaki szerintem továbbmegy.

A Zsolna is adott két gólos előnyt a Bilbaonak.
Nem láttam a meccset, de gondolom 2-0 után visszavettek, és tartalékoltak ellenünk. Ez a 3-2-es vereség bőven jó nekik, otthon úgyis továbbmennek.

Nem láttam a meccset, de gondolom 2-0 után visszavettek, és tartalékoltak ellenünk. Ez a 3-2-es vereség bőven jó nekik, otthon úgyis továbbmennek.
Lehet, már 3-3 az állás.LG írta:Csak előnyt adtak.Messias2 írta:Közben dortmundiak tipszmikszeltek.

Plusz feltettek 1K-t a félidő H-ra.
Csak előnyt adtak.Messias2 írta:Közben dortmundiak tipszmikszeltek.

Közben dortmundiak tipszmikszeltek. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na akkor hajrá Vidi, remélhetőleg az igazi tűzijáték Lengyelországban lesz a Poznan ellen. Egy szolid 1:1 és mindenki boldog.