Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nyáron MU lesz belőle. Így is kuncsorognak a szélsőkért, pénzük van mint a szemét, a Real is most tud még egy igazán nagyot kaszálni vele.daffy írta:Ez így van,de Ronaldo csak egy játékos. Majd a Real Madrid eldönti,hogy mi a jó a klubnak. Ha Cr-nek ez nem összeegyeztethető a saját elképzelésével,akkor várja őt a PSG. Jövőre úgyis megy. Én nagyon szeretném,ha vele együtt távozna Bale is és Flo papa is. Mindhárom nagyon az utolsókat rúgja. Ronaldo egyértelműen fizikai teljesítőképessége határán van. Bale technikátlan és buta a latin focihoz. Perez pedig annyira nem akar bukni,hogy erőlteti a lehetetlent és ha idén Benitez sem találja meg Bale posztját(melyet szemmel láthatóan mindenhol próbál),akkor tényleg vége a dalnak.LG írta: Egyébként nem helyeslem Ronaldo hozzáállását, de valahol megértem, hogy elege van. Elküldték Ancelottit, pedig a játékosok támogatták, most meg az idegen test Bale-re akarják építeni a csapatot.
A walesi eladásával most egy csomó kellemetlenségtől megszabadulhattak volna.
Ez így van,de Ronaldo csak egy játékos. Majd a Real Madrid eldönti,hogy mi a jó a klubnak. Ha Cr-nek ez nem összeegyeztethető a saját elképzelésével,akkor várja őt a PSG. Jövőre úgyis megy. Én nagyon szeretném,ha vele együtt távozna Bale is és Flo papa is. Mindhárom nagyon az utolsókat rúgja. Ronaldo egyértelműen fizikai teljesítőképessége határán van. Bale technikátlan és buta a latin focihoz. Perez pedig annyira nem akar bukni,hogy erőlteti a lehetetlent és ha idén Benitez sem találja meg Bale posztját(melyet szemmel láthatóan mindenhol próbál),akkor tényleg vége a dalnak.LG írta: Egyébként nem helyeslem Ronaldo hozzáállását, de valahol megértem, hogy elege van. Elküldték Ancelottit, pedig a játékosok támogatták, most meg az idegen test Bale-re akarják építeni a csapatot.
A walesi eladásával most egy csomó kellemetlenségtől megszabadulhattak volna.
A Messis esetnél LE meg akarta őt büntetni, de Xaviék lebeszélték róla, és az ő közbenjárásukkal rendeződött a viszony. De a büntetésre nem biztos, hogy túl jól reagált volna Messi, és CR sem hiszem, hogy azt tenné.Ha ezt így kimondta, akkor azzal a lendülettel tenném le a B csapatba gondolkodni. Lehet nem egyet érteni az edzővel meg bármivel, de ezt sajtón keresztül kiteregetni az egyik legundorítóbb dolog a szememben. Az öltöző az szent és sérthetetlen, onnan még az se szivároghat ki, ha valaki fingik....Egyet azért nem szabad elfelejteni, hogy Ronaldo nem a RM, s ugyanazt tudom mondani mint, amikor jöttek olyan pletykák, hogy Messi összerúgta a port LE-vel. A suszter maradjon a kaptafánál és ne azzal foglalkozzon, hogy éppen hova teszik. Ha nem tetszik, akkor menjen el, vagy üljön le férfi módjára megbeszélni az edzővel, nem sajtón keresztül üzenni. Egy gyáva, gerinctelen cselekedet és ez bárkire igaz. Messitől, Ronaldon keresztül Kis Pistáig.
Ezt most így lenyilatkozta, vagy úgy tudja a sajtó?Nero. írta:Hajrá Cristiano! Ne hagyd magad!A MARCA szerint kezdődnek a problémák a Real Madridnál. A legfőbb talán Cristiano Ronaldo helyzete, a portugál közel sincs megelégedve Benítez ötleteivel, véleménye szerint Bale "10-es" poszton való játszatása jelentősen hat az ő teljesítményére is. Ellenben Benítez tudja, hogy Bale helye a bal oldalon van, de azt meg Ronaldo nem akarja feladni. Vasárnap Jesé mellett kellett volna szerepelni a csatár pozícióban, de percekkel később már a bal oldalon tűnt fel, az edző utasításai ellenére.![]()
Hajrá Cristiano! Ne hagyd magad!A MARCA szerint kezdődnek a problémák a Real Madridnál. A legfőbb talán Cristiano Ronaldo helyzete, a portugál közel sincs megelégedve Benítez ötleteivel, véleménye szerint Bale "10-es" poszton való játszatása jelentősen hat az ő teljesítményére is. Ellenben Benítez tudja, hogy Bale helye a bal oldalon van, de azt meg Ronaldo nem akarja feladni. Vasárnap Jesé mellett kellett volna szerepelni a csatár pozícióban, de percekkel később már a bal oldalon tűnt fel, az edző utasításai ellenére.
Az a legszebb az egészben, h Perez se tudja, miért menesztette Carlot. Ráadásul ezt le is nyilatkozza a médiának. Ezek után melyik komolyabb edző fog odamenni a Realhoz.Chino írta:
Én sem nagyon értettem miért rúgták ki az olaszt. A játékosok állítólag kedvelték, játszatta Bale-t, nyertek vele egy Bl-t és nem is nyomatott rossz focit.
Én sem írom még le, arra is értettem, hogy az olasszal beljebb lennének, hogy megspórolhatták volna a kísérletezési időt, ami általában hozzátartozik egy új edző jöveteléhez. Ez megvolt LE-nél, bár nála végül belefért, mondjuk a bajnokságban elég szűkösen.Én Benitezt még nem írnám le, főleg hogy mindössze egy tétmeccsen vannak túl.
Ez a baj, Perez nem tanul a hibáiból. Egyszer erre már ráfaragott, akkor Makelele lett beáldozva a sztárokért, azóta sem volt annyira jó vkp-jük.Viszont, ha odavisznek valakit, akinek nincs akkora marketingje valamelyik sztárnak/sztároknak kell pihizni egy sokkal kisebb név miatt, ami nem megengedhető. Nem véletlen, hogy nyomultak Vidal-ra, mert kellett posztra valaki, amikor pedig az a hajó elment egész másfelé kalandoztak.
Én sem nagyon értettem miért rúgták ki az olaszt. A játékosok állítólag kedvelték, játszatta Bale-t, nyertek vele egy Bl-t és nem is nyomatott rossz focit. Azért a Mou-csapat hiába lőtt egy rakat gólt a játékuk közel sem volt olyan "szép", mint az olasz alatt. Nem azt mondom, hogy favágás volt, de az inkább eredményfoci volt. Capello is abba bukott bele. Másrészt az sem véletlen, hogy pont a portugál regnálása alatt lett a két csapatból ellenfél helyett ellenség. Én Benitezt még nem írnám le, főleg hogy mindössze egy tétmeccsen vannak túl.LG írta:
Ancelotti is nagyon jó csapatot hozott össze, bár voltak az olasznak hibái, ha hagyták volna tovább dolgozni, most szvsz beljebb lennének, mint Benitezzel. De nagyon úgy tűnt, hogy az a munkájába is beleszólt Perez, ami sosem szerencsés.
Viszont, ha odavisznek valakit, akinek nincs akkora marketingje valamelyik sztárnak/sztároknak kell pihizni egy sokkal kisebb név miatt, ami nem megengedhető. Nem véletlen, hogy nyomultak Vidal-ra, mert kellett posztra valaki, amikor pedig az a hajó elment egész másfelé kalandoztak.LG írta:Igen, de mi arra akartunk rávilágítani, hogy ez dolog kölcsönös, nemcsak Rakitic tud hasznosabb lenni B. mellett, hanem fordítva is igaz.
Modriccsékkal még egy jó vkp mellett sem lenne szvsz olyan stabil a középpályájuk, mint nekünk, bár kreativitásban előttük járnának. Azzal eddig sem volt gondjuk.
Szerintem meg Mourinhoval nagyon jó focit játszottak, főleg 11/12-es szezonban, ahogy Bob is mondta, a statisztikáik is magukért beszélnek. És abban is Bobnak adok igazat, hogy még ellenünk is támadólag léptek fel később, néha épp erre faragtak rá. Harmadszorra abban is egyet értek Bobbal, hogy a 11/12-es Real jobb volt 13/14-es BL győztes gárdánál is.kanty írta:Amiket Bob leír azok egy más csapatnál meg is állnák a helyüket. De Real Madridról van szó. Nyerni kell és jól játszva, sztárokat játszatva kell mindezt megtenni. Brandról, világmárkáról van szó, nem megengedett, elfogadott, hogy a Mourinho-féle bekkelős, hentes focival nyomuljanak.
Igen, de mi arra akartunk rávilágítani, hogy ez dolog kölcsönös, nemcsak Rakitic tud hasznosabb lenni B. mellett, hanem fordítva is igaz.Ugyanezt írtam én is, ha figyemesen olvassátok.
Busquets nélkül Rakitic se lenne ilyen hasznos, hiába ütközik, egyedül meg lenne lőve.
Modric meg fizikálisan gyengébb, ez tény. De ha lenne mögötte valaki, akkor már könnyebb dolga lenne, hiába kisebb.
Hát...Láttam én már karón varjút. Ezekből a képekből lesz 2 nap múlva mezcsókolgatós kép.palesz77 írta:Van egy olyan tippem, hogy végül Benzema maradni fog..
Ezekkel a kifejezésekkel múltkor már leírtam miért nem értek egyet, nem részletezem. Maradjunk annyiban, hogy a vége felé ellenünk is más taktikán voltak és alapból rekord pont és rekord gól alatta. De akkor végül is, amit leírtál az egyezik azzal, hogy a RM legnagyobb ellenfele saját maga. A játszatás, márka stb kifejezések.kanty írta:Amiket Bob leír azok egy más csapatnál meg is állnák a helyüket. De Real Madridról van szó. Nyerni kell és jól játszva, sztárokat játszatva kell mindezt megtenni. Brandról, világmárkáról van szó, nem megengedett, elfogadott, hogy a Mourinho-féle bekkelős, hentes focival nyomuljanak.
Nonamehez hasonlóan látom én is. Rakticcsel jóval stabilabb lett a középpályánk, mint előtte. Na meg Iniesta is jobban kiveszi a részét a védekezésről, amire Palesz is felhívta a figyelmet.noname írta:Ez azért erősen sántít. Modric jó ütemérzékkel rendelkezik, lefülel pár passzt, de Rakitic 1-1 elleni erőpárbajokat, fejpárbajokat nyer.csababarca írta:Mondjuk amit Rakitic csinál azt megteszi Modric is védekezésben. A különbség, hogy az egyik mögött még van egy Busquets is, a másik mögött meg senki.
Ha nálunk is csak Rakitic lenne a szűrő akkor bajok lennének.
Modric 174 centi, 65 kiló
Rakitic 184 centi, 78 kiló
Egy vkp egyszerűen nem lehet ilyen gyenge fizikailag. Gyakorlatilag annyi a dolguk h felívelik a labdát és Modric máris emberhátrányt jelent védekezésben.
Rakitic azért elég jól kiegészíti Busquets hiányosságait.
Ez azért erősen sántít. Modric jó ütemérzékkel rendelkezik, lefülel pár passzt, de Rakitic 1-1 elleni erőpárbajokat, fejpárbajokat nyer.csababarca írta:Mondjuk amit Rakitic csinál azt megteszi Modric is védekezésben. A különbség, hogy az egyik mögött még van egy Busquets is, a másik mögött meg senki.
Ha nálunk is csak Rakitic lenne a szűrő akkor bajok lennének.
Mondjuk Ini többet szerel, mint Rakitic. Cserébe lefülelt labdája a horvátnak van több - ő 28 percenként, Ini meg 37 percenként szerzett labdát tavaly a bajnokságban -, de 1v1-ben Ini jobb arányban állítja meg az ellenfeleket.noname írta:Nálunk is van némi hasonló probléma Iniesta személyében, aki ugyan próbálkozik becsülettel, de csak mosolygunk, amikor próbál keményen odalépni. Ellenben Rakitic.![]()