Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mascherano!Bob_Marley írta:palesz77 következő nagy feladat. Ki játszotta a legtöbb meccset Barca mezben a mezőnyjátékosok közül gól nélkül?
Már komolyan 5 öngólja van?Nero. írta:Maschenak azért van mar 5 golja nálunk . Igaz, mind az 5 saját kapura ment.
Djalminha azért teljesen más játékos volt, ő azért kevergetett rendesen és elég jó kis balosa volt. Mauro Silva meg egy kis tömzsi emberke volt, aki le-fel rohangált.visca el barca írta:de, 369 meccsen lőtt 1 góltmindéig keverem amúgy djalminhával
Én ezzel nem értek egyet. A Real sokkal erősebb, mint azt sokan gondolják.Feast4 írta:
Én speciel jobban félek tőlük most mint a Realtól. Erőszakosak, durvák, gyorsak és a Sevilla ellen fel is pörögtek. Jelenlegi formánkban iszonyatosan veszélyesek ránk nézve, sőt meg merem kockáztatni, hogy mázli kellene, hogy le tudjuk őket most gőzni. Szerintem az előző évvel elentétben a végén is most ott lesznek a két nagy csapat nyakán. Jó lenne ha megint valami módon LE élessé varázsolná a fiúkat mert ezzel így gond lesz. A Malaga ellen már látszott, hogy kezdünk visszajönni, de most sokkal jobb lenne egy könnyebb elenfél mint ők. Ráadásul van két olyan támadójuk akiktől a legtöbb csapatnak vonalkódos lesz a gatya. Szerintem nagyon darálós meccs lesz, ráadásul ők vannak otthon, jó lenne sérülés nélkül megúszni és egy soványka góllal elhozni a három pontot.Aztán egy időre elfelejteni őket.
Szerintem ez elhanyagolható. Tegnapi meccsből kiindulva, nem igazán tűnt idegen testnek az a 2 új ember. Mondjuk a múlt heti meccsen Martínez még annyira nem érezte.noname írta:Az Atletico kulcsjátékosokat kell beépítsen/újra beépítsen. Ez szerintem nekünk előny lehet.
Nehéz meccs lesz, de úgy gondolom h meg kéne nyerjük.
Persze a válogatott meccs miatt még kiszámíthatatlanabb a meccs.
Na ez meg a másik...visca el barca írta:sztem 20 éve nem nyertünk válogatott meccsek utánmost sem látok rá túl sok esélyt
LG írta:13/14-ben ellenük buktuk a bajnokségot és BL-t is, az előző szezonban viszont elég jól ment ellenük, sőt, épp ellenük indultunk be, mikor a Sociedad elleni vereség után legyőztük őket 3-1re. Olyan előzmények után szerintem nem sokan számítottak ilyen sima győzelemre.kanty írta:Közben a matracosok simán nyertek Sevillában. Nem volt 3 gól a két csapat között, sőt kb. ha a helyzeteket nézzük egál körüli meccs volt, de az Atleticonak kis szerencséje is volt.
Következő körben nagyon nem lesz egyszerű dolgunk, ez az Atleti idén is nagyon kellemetlen ellenfél lesz.
Martínez meg nem kis gólt akasztott.
Szóval a közelmúltból vannak jó és rossz emlékeink is róluk.
Nyáron papíron elég jól erősítettek, én úgy érzem, ebben a szezonban nagyobb beleszólásuk lehet a bajnoki cimért folyó harcba, mint az előzőben.
13/14-ben ellenük buktuk a bajnokségot és BL-t is, az előző szezonban viszont elég jól ment ellenük, sőt, épp ellenük indultunk be, mikor a Sociedad elleni vereség után legyőztük őket 3-1re. Olyan előzmények után szerintem nem sokan számítottak ilyen sima győzelemre.kanty írta:Közben a matracosok simán nyertek Sevillában. Nem volt 3 gól a két csapat között, sőt kb. ha a helyzeteket nézzük egál körüli meccs volt, de az Atleticonak kis szerencséje is volt.
Következő körben nagyon nem lesz egyszerű dolgunk, ez az Atleti idén is nagyon kellemetlen ellenfél lesz.
Martínez meg nem kis gólt akasztott.
Nagyon jól mozgott. A két assist plusz a gól mellett is volt néhány szép megoldása. 2 forduló után a két gólpassz, 2 gól nem néz ki rosszul azért.hank1ee írta:Soldado gól, két gólpassz. Emberünk spanyolhont szereti.
Aduriz aki még képes 20 gól küröl termelni, ő azért tartósan ott van mindig, tavaly 18-at lőtt. Bacca és Bueno volt még képes 20 illetve 17 gólra, de mindketten távoztak. (Milan, Porto)palesz77 írta:hank1ee írta: de amúgy nem rémlik nagyon senki, aki 20 gól körül termelne..
Kár, hogy egyáltalán távozott, jó volt ő a Getaféban is már, a Valenciában meg még jobb lett. A La Ligában nagyon kente mindig is, remélem visszatalál a régi önmagához, még a válogatott is profitálhatna belőle - bár ott annyira sosem villogott. Egy jó Soldado emelné a Liga színvonalát, úgysincs túl sok gólvágó a 2 nagyon kívül egy csapatban sem. Az Atleticonál még van Griezmann, plusz Martínez is beválhat - és Vietto is -, de amúgy nem rémlik nagyon senki, aki 20 gól körül termelne..hank1ee írta:Soldado gól, két gólpassz. Emberünk spanyolhont szereti.
És sajnos ezzel az elejétől a végéig egyetértek. Néztem itt a kupameccseket is, nem értem mire fel ilyenek. Elvileg ők is elszakadnának Spanyolországtól, Katalónia is, valahogy ilyen látszat-kényszerszövetség kéne, hogy meglegyen még a táborok között is, a csapatok között is, hogy férfiasan vívunk, de azért lehetőleg nem ütjük agyon egymást, inkább kopasszuk közösen Madridot és a centrumot. Ehelyett meg látjuk, amit látunk. Iszonyatosan undorító, szemét dolognak tartom az egészet, és továbbra is mélységes elképedéssel nézem, hogy mi folyik tök feleslegesen. Egy időben nagy Bilbao szimpatizáns voltam. A gyomrom felfordul tőlük most.noname írta:A Bilbao közönsége már nem először bizonyítja h ők a legbunkóbbak az országban. A Barca mindig sportszerű volt velük és tisztelettel beszélt róluk, ehhez képest az egymás elleni meccseken a Bilbao szinte mindig a lehető legsportszerűtlenebb volt. PL egy tökös bíró minimum sárgát adott volna Iraizoz-nak.
Szimpatikusak az elveik, de ha csőcselékről beszélünk, akkor az ő szurkolóik viszik a prímet még a madridiakat is megelőzve.
És egy ilyen miatt fütyülik?S.Agüero írta:Pár éve az egymás elleni meccsen róla állítottak ki egy bilbaóst szerintük jogtalanul.barcami írta:Meg tudjátok mondani miért fütyülték ki folyamatosan Iniestát az Athletic szurkolók?
A régóta tartó harmatgyenge teljesítménye miatt....? ::