Klasszikus vkp nélkül is meglehetne ezt oldani, csak ahhoz többet kell egyénileg védekezni az elől lévőknek is. És Ronaldo-Bale-Isco-James védő munkája nem megfelelő és akkor szerintem finom voltam.
Nyáron volt egy jó írás, ami szerintem jól tükrözi a dolgot a Real Madriddal kapcsolatban, miszerint a RM legnagyobb ellenfele saját maga (az hogy egy Mourinho nem tudott normálisan rendet tenni az sokat elmond). Amíg nem hagynak időt a munkára, addig eredmények sem jönnek. Vannak olyan tévképzetei az elnöknek, hogy ide védő nem kell, védekező kp nem kell, így meg nem lehet. Állítom ha megvették volna Kondogbiát és bármelyik primadonna kp helyett (James-Isco) betennék abba a csapatba, akkor lényegesen javulna a védekezésük és az erejük is. Kovacic egyébként hátrébb is játszott az Interben, de róla amúgy is elmondható, hogy már mindenhol megpróbálták játszatni, de nem igazán vált be sehol sem az olaszoknál.
Biztos vagyok benne, hogy összekapják magukat, de ha megint elkezdik az összevisszaságot és a belső konfliktus generálást, akkor az csak nekünk jó.
Ők ott tértek le a helyes útról mikor Mournhot elengedték. Ő elkezdett felépíteni valamit, amiből állítom, hogy Ancelotti is rengeteget profitált és közel sem tudta azt fent tartani. Az hogy BL-t nyertek az na bumm. Ramos fölé rúgta előtte a tizenegyest a Bayern ellen, majd befejelte az Atletico ellen a 90+ percben. Na ennyi múlt és múlik a BL. Ez nem mérvadó, az mérvadó, hogy Ancelotti csapata sehol nem volt a bajnokságban a végére (legfőképpen erőnlétben). Mourinho pedig rendre ott volt a tűz közelben és nem kis mélységről hozta fel őket arra szintre és még bajnokságot is nyert. Persze ő nem szokott hú de sok időt maradni sehol sem, de rendesen kikezdték belülről (Casillasról lehetett pl hallani) ő meg persze hogy nem fog így maradni. Egy gőgös öntelt figura, az egójának ez nem tetszett soha. Mikor Abra beszólt elment a Chelsea-től. Benitez megint olyan, hogy amúgy nem rossz edző, de már most kikezdik és neki nincs akkor tekintélye kisugárzása mint a portugálnak, s szisztematikus munka nélkül meg nem lehet semmit elérni.