Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Másnap pedig csak egy tökös volt edző.zola8787 írta: Egy tökös edző rácsap az asztalra és követel egy védekező középpályást, vagy kijelenti, hogy ne várjanak bajnoki címet, vagy ha Perez ennyire kemény, akkor meg egy élő videó nyilatkozatban elejti, hogy szeretne venni egy vkp-t, mert enélkül nagyon nehéz év jönne, ezután ha nem vennének és nem is nyernének Perez lenne a szemét.
Egy tökös edző rácsap az asztalra és követel egy védekező középpályást, vagy kijelenti, hogy ne várjanak bajnoki címet, vagy ha Perez ennyire kemény, akkor meg egy élő videó nyilatkozatban elejti, hogy szeretne venni egy vkp-t, mert enélkül nagyon nehéz év jönne, ezután ha nem vennének és nem is nyernének Perez lenne a szemét.Messias2 írta:Mondjuk arról nem ő tehet, h már 2. éve nem vesznek egy normális vkp-t. Amíg nem lesz egy igazi szürő középpályasuk, addig szét fogják futni a középpályájukat.noname írta:Benitez egyelőre alkot. A középpályájukon úgy sétáltak át, ahogy épp kedvük tartotta.
Mondjuk arról nem ő tehet, h már 2. éve nem vesznek egy normális vkp-t. Amíg nem lesz egy igazi szürő középpályasuk, addig szét fogják futni a középpályájukat.noname írta:Benitez egyelőre alkot. A középpályájukon úgy sétáltak át, ahogy épp kedvük tartotta.
Nem kell szerintem egyik csapatról sem messzemenő következtetésekbe belemenni. A Real az Atletico és a Barca is elég nyögvenyelős. Nem volt szerencséjük,mi is bukhattunk volna.kristop írta:nem volt vészes a real se, volt vagy harminc kapura lövésük. nem voltak hatalmas ziccereik, de máskor az ilyen helyzeteikből lőnek egy laza hármast. ez ugyanolyan tipikus meccs volt, mint nekünk tavaly a celta elleni, amikor jobbak voltak, sokkal több helyzetünk volt, de semmi se jött össze.
a vészmadárkodásban meg egyet kell értenem az előttem szólókkal, pontosan ugyanezt nyomjuk mi is egy rosszabb eredmény után.
Nem szoktam ilyet, mert ha valamivel egyet értek, akkor felesleges leírnom, de most mintha én írtam volna. Nem is kell messzire menni, elég a bilbaói 0:4-et venni, vagy a tavalyi év elejét. Mindenkit eladni, Klopp-ot edzőnek, Mangala, Reus, Hazard és még a franc tudja milyen nevek.csababarca írta:Itt is ugyanúgy vészmadárkodunk, én is, mi se vagyunk különbek ebben. Egy egy rossz eredmény után itt is be van találva még a mosodás néni is.
Örülök, hogy lépéshátrányba kerültek, főleg hogy ez volt nekünk az egyik legnehezebb idegenbeli meccsünk, és be tudtuk húzni.
Hát azért tisztelet a kivételnek. Szerintem ezt a leckét mi már bőven megtanultuk, amikor Guardiola egy vereséggel és egy döntetlennel nyitott, akkor még érthetetlen arcokkal a csapatban. Most a 4-0, vagy a tavalyi év után se szabadult el annyira a pokol, ahhoz képest ami most ott van.csababarca írta:Itt is ugyanúgy vészmadárkodunk, én is, mi se vagyunk különbek ebben. Egy egy rossz eredmény után itt is be van találva még a mosodás néni is.
Örülök, hogy lépéshátrányba kerültek, főleg hogy ez volt nekünk az egyik legnehezebb idegenbeli meccsünk, és be tudtuk húzni.
Egy kis ízelítőt megnéznék.Nero. írta: Szánalmas a viselkedésük. Ha jön egy új edző, új tervek minimum megvárom a szezon felét, aztán értékelek, de ezek már most egy csokorba felakasztották Benítezt, Ronaldot, Balet, Perezt.
"Idén triplázunk, mindent megnyerünk, oda-vissza verjük a Barcát"Nero. írta:Szánalmas a viselkedésük. Ha jön egy új edző, új tervek minimum megvárom a szezon felét, aztán értékelek, de ezek már most egy csokorba felakasztották Benítezt, Ronaldot, Balet, Perezt.S.Agüero írta:Azért vicces, hogy egy meccs után milyen vészharang kongatás tud lenni. Például most a túloldalt.
Szánalmas a viselkedésük. Ha jön egy új edző, új tervek minimum megvárom a szezon felét, aztán értékelek, de ezek már most egy csokorba felakasztották Benítezt, Ronaldot, Balet, Perezt.S.Agüero írta:Azért vicces, hogy egy meccs után milyen vészharang kongatás tud lenni. Például most a túloldalt.
Ha ő támadásban elégséges, akkor ki jó, vagy jeles? Rakitic pl hanyas? Csak mert a német elég komoly szintet képvisel szerintem, már amikor nincs épp halálra facsarva az ész nélküli játszatástól..hank1ee írta:Amíg ez a Kroos keverget a középpályán, aki védekezésben elégtelen, támadásban meg elégséges
Most kivételesen megértem ezt a hangulatot, mert én se látom a koncepciót Benitez mögött. Ez 4-2-3-1, amit nyomat, ez eddig nagyon nem működik. CR formán kívűl, szerintem megdönti Raul rekordját, aztán távozik. A fogalmatlan Bale köré akarják építeni a csapatot. Benz lehet távozik. Vannak ott gondok rendesen, ettől függetlenül simán megnyerhetik a bajnokságot is.S.Agüero írta:Azért vicces, hogy egy meccs után milyen vészharang kongatás tud lenni. Például most a túloldalt.
Plusz nem elég már hogy Perezék Bale imádata(vagy csak a kötelező "presztízs" amiért annyit fizettek érte) miatt instant folyton kezdő akárhogy játszik, de mostmár rá is kell építeni a csapatot.hank1ee írta:Amíg ez a Kroos keverget a középpályán, aki védekezésben elégtelen, támadásban meg elégséges, és Bale futkorászik középen, semmi gondunk nem lehet. Bár még csak az első fordulón vagyunk túl, gyanítom, ez a Real Madrid még annyira sem lesz jó, mint tavaly, mert még Ronaldo is gyengébben játszik.
Pontosan. A Bilbao nagyon kellemetlen ellenfél, sérülések tizedelték a csapatot, mégis győztük.noname írta:Ez jó kezdés: mi az egyik legnehezebb pályán nyerünk, a Real döntetlen a kötelezőn.
Így tovább!
Az első félidőt láttam. A Gijon kitett magáért. Támadtak becsülettel, de hiányzott a minőség elöl.
Szerencsétlen walesi meg már lassan közutálatnak örvend. Nagyon kilóg egyébként a csapatból, tavaly amikor sérült volt, akkor játszott a legjobban a Madrid. De épitsék csak rá a csapatot, nekünk az csak jó. Meg ha eladják Benzemát, akivel a legtöbb bajunk volt az utolsó néhány klasszikuson, az is.Hát, szerintem játszott ő mindenhol, szabadon mozoghatott, nekem úgy tűnt. Amúgy CR is elég gyenge volt jó 80 percig, egyelőre baromira nincs formában. Pérez meg remélem sose látja be, hogy a Bale mániájával mennyit árt a Realnak, tavaly "csak" kezdetni kellett, idén már köré is építenek úgy tűnik, nem épp egy okos taktika, ha engem kérdeznek
Hát, szerintem játszott ő mindenhol, szabadon mozoghatott, nekem úgy tűnt. Amúgy CR is elég gyenge volt jó 80 percig, egyelőre baromira nincs formában. Pérez meg remélem sose látja be, hogy a Bale mániájával mennyit árt a Realnak, tavaly "csak" kezdetni kellett, idén már köré is építenek úgy tűnik, nem épp egy okos taktika, ha engem kérdeznek..Messias2 írta:Azt jól láttam, h Bale kezdett a bal oldalon? Nem is értettem. Balehez igazodik már az egész csapatjáték!?