visca el barca írta:psg ellen sztem két potya is volt. meg ugye most a bilbao ellen. bravótól ellenben egyre sem emlékszem (de egyszer talán a rövidre kapott egy "csúnyát", de az sem volt világrengető)
Banega gólja volt még Bravo potyája a Sevilla ellen.
Amúgy egyik kapusunk sem potyakapus, Bravo most magabiztosabbnak tűnik sokaknak, szerintem ugyan olyan szint a kettő ilyen téren, még ha MAtS rossz helyre is fejelte a múltkor, van ez így.
Bravo koma sem mindig a legjobb megoldást választotta karrierje során. MAtS gondolom tanult belőle, legközelebb leveszi mellre, aztán kész, emiatt nem kell azért januártól elvenni a meccseket tőle, meg beállítani időzített bombának. Amúgy Barcás karrierjük alatt még mindig Claudioé a legnagyobb potya, igaz csak felkészülés volt, szóval nem múlt rajta semmi hál istennek -
ha esetleg valaki elfelejtette volna már.. 
Ezt a bekezdést csak azért írtam, mert lassan úgy érzem, hogy egyesek szerint Bravo hibátlan, MAtS meg bármikor benyelhet 4-et, pedig azért nem így van. Bravonál 1 meccs rémlik, amikor komoly tűzijáték alá került, kaptunk is 3-at - Real-Barca -, pedig ott se tehetett egyikről se, nem is emlegette fel neki ezt senki szerintem, most meg az 1v1-es ziccereket is lassan számon kérjük a németen..
Azt még mindig tartom, hogy megérdemli a bajnokságot a chilei, habár a 8 bekapott gólért én nem MAtS-ot tartom felelősnek, ha úgy védekeztünk volna ezeken a meccseken, mint most a Bilbao ellen, ő se kapott volna be egyet sem..

Arra meg kíváncsi vagyok, hogy kap-e 1-2 bajnokit idén, és ha esetleg nem, akkor jövő nyáron mi lesz vele, több évig biztos nem marad itt második számú kapusnak - szerintem teljesen jogosan.