Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
gatlin jól elcseszte. az utolsó 3 lépésnél majdnem hasra bukottkanty írta:Ez a Bolt nem ember. Kb. esélytelennek tűnt a VB előtt, most pedig behúzta ezt is. Elképesztő pali!
Ha jól tudom 15:15-re van kiírva. Formula 1 miatt gondolom az Eurosporton lehet majd nézni.Nero. írta:Az atlétika VB-n most mennek a 100 m-es elödöntők. Nem tudja valaki mikor lesz a döntő? Bolt-Gatlin csatát az amerikai nyeri szerintem.
Eléggé hasonlít arra a japóra, aki megdöntötte Gyurta világcsúcsát. Elég esélyesvisca el barca írta:él még, 15. lett 4.42.96-al. 2 év alatt majd 15 mp-t lassult. valószínű
él még, 15. lett 4.42.96-al. 2 év alatt majd 15 mp-t lassult. valószínűPetr írta:Egyébként ő hova lett?visca el barca írta:én még mindig a kis kínai világcsúcsán vagyok kiakadva
felesleges, uis kokszol az egész élvonal, csak van aki jobb cuccokhoz fér hozzá. bár lehet phelps az anonim alkeszeknél falatozott fánktól pörgött fel ennyirePetr írta:Most, hogy jobbat uszott, johet a multkori amcsis-kinais megallapitasodvisca el barca írta: újabb adag ahhoz, hogy phepls mennyire ki van pukkanva. tegnap, san antonioban, 200 pillén fél másodperccel jobb időt úszott mint lacika a döntőben
Most, hogy jobbat uszott, johet a multkori amcsis-kinais megallapitasodvisca el barca írta: újabb adag ahhoz, hogy phepls mennyire ki van pukkanva. tegnap, san antonioban, 200 pillén fél másodperccel jobb időt úszott mint lacika a döntőben
jah, phelps annyira össze van esve, hogy az egy hónapja, santa clarában rendezett pro swimen poénból úszott egy 1.57.62-es 200 pillét, úgy hogy, előtte talán 2 másik versenyen volt.Alfa írta:Annyira leeresztett már Phelps, hogy ha még el is indul az olimpián (amit én nagyon kétlek ) a döntő közelében sem lesz. Sorozatos piás és drogos ügyek után elég kevés rá az esély az indulására. És azt ne felejtsd el , hogy pontosan 1 év múlva kezdődik az olimpiai és addig meg kvalifikálnia is kéne magát. Lacinak a dél-afrikaival lesz óriási csatája amiből remélem győztesen jön ki . Nagyon megérdemelné Rióban az aranyat.visca el barca írta:
egy uccsó olimpiára felpszet még felkokszozzák, sok esélye nem lesz neki
A korával nincs is akkora gond. Viszont ha meg ki is vívja magának a részvétel jogát egy év alatt nagyon nehéz úgy felkészülni ,hogy éveket hagyott ki. Még akkor is ha a világ valaha volt legjobb úszójáról van szó. 18 olimpiai arany után nem nagyon hiszem , hogy találni fog bármiféle motivációt.S.Agüero írta:
Laci, de amúgy Phelps szerintem jövőre ott lesz, valamelyik nap olvastam, hogy újra elkezdett versenyezni, úgyhogy ott lesz, hiszen nem is öregebb, mint Laci.
Laci, de amúgy Phelps szerintem jövőre ott lesz, valamelyik nap olvastam, hogy újra elkezdett versenyezni, úgyhogy ott lesz, hiszen nem is öregebb, mint Laci.Alfa írta:Kicsoda ? Phelps vagy Laci ?S.Agüero írta:2017-ben még ott lesz a magyarországi VB-n.
Kicsoda ? Phelps vagy Laci ?S.Agüero írta:2017-ben még ott lesz a magyarországi VB-n.
Annyira leeresztett már Phelps, hogy ha még el is indul az olimpián (amit én nagyon kétlek ) a döntő közelében sem lesz. Sorozatos piás és drogos ügyek után elég kevés rá az esély az indulására. És azt ne felejtsd el , hogy pontosan 1 év múlva kezdődik az olimpiai és addig meg kvalifikálnia is kéne magát. Lacinak a dél-afrikaival lesz óriási csatája amiből remélem győztesen jön ki . Nagyon megérdemelné Rióban az aranyat.visca el barca írta:
egy uccsó olimpiára felpszet még felkokszozzák, sok esélye nem lesz neki
egy uccsó olimpiára felpszet még felkokszozzák, sok esélye nem lesz nekikanty írta:Azért 10 év után újra nyerni nem semmi teljesítmény.Utálok ilyent mondani, de ez az ember nagyon megérdemelné, hogy olimpiát nyerjen.
Messi nem.Alfa írta:CSEH LACI VILÁGBAJNOK !!!!!