Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
... és Xherdan Shaqiri (Inter) aki előző meccsén rögtön gólpasszal muatatkozott be.balinteer írta:14029 Stoke-West Brom H 1.88
A Stoke nagyon aktív volt az átigazolási piacon, érkezett hozzájuk:Afellay Ibrahim (Barcelona), Moseley Bobby, Joselu (HSV Hannover), Moha (Espanyol), van Ginkel Marco (Chelsea), Waddington Mark, Given Shay (Aston Villa), Wollscheid Philipp (Leverkusen), Telford Dominic, Johnson Glen (Liverpool), Haugaard Jakob (AB Kopenhagen).
azt írtad ne vegyük bele a játékba, én aszerint cselekedtemandris871120 írta:Illetve én a Hertha x-el
Illetve én a Hertha x-elvisca el barca írta:a mult héten messias, matyika, és alcantara tippelt jól
a héten messisa és én fogunk automatikusan játszani
karpizzz 1/3
alcantara 1/2
messias 2/3
veb 1/3
kanty 2/3
andris 0/3
s. agüero 2/3
balinteer 1/3
A két belga cseréjét pozitívnak írtam, Januzaj szerintem nagyon kevés, a colossal biztos erősebb lesz a MU. Csak kérdés milyen formában van. Bár az se biztos, hogy be lesz vetve. Hát azért a MU védelme nem nagyon volt még tesztelve ahogy Romero sem igazán. Acélos támadókkal még nem nagyon találkoztak. Persze ott volt a Spurs, de Ők írtó formán kívül kezdtek. Ez a Swansea pedig írtó kompatibilis csapat, fekszik nekik a kontra, de jól birtokolják a labdát ha arról van szó, illetve pontrúgásokból kiválóak. Egyébként én követem a meccseiket és eddig Sigu az egyik leggyengébb láncszem a csapatban, ha ő is magára talál akkor lesz baj. + ne hagyjuk ki Shelvey-t az az ember egy állat, ha rangadókra kerül a sor. Idén eddig nagyon jól mozog.kanty írta:Azért ez a MU védelem jelenleg nem néz ki rosszul - bármennyire is lehetne erősebb nevekben. Blind eddig nekem nagyon tetszik, kivételesen okos játékos, jól irányítja az egész hátsó alakzatot, és ha jól számolom 5 meccsen eddig egy gólt kaptak, azt is Carrick lőtte.
Persze a Swansea támadójátékában benne van a gól, Ayew elég hamar beilleszkedett úgy néz ki, Gomis Bony eladása után rúgja szépen a gólokat, és Sigurdsson is érzi eléggé a játékot.
Fellainit én is olvastam, érdekes lehet, de ha jól tudom az Evertonban már játszott abban a szerepkörben, Januzaj pedig - a győztes gólja ellenére - azért eddig nem hoz extra szintet. Tehát, a két belga cseréjéből nem biztos, hogy a United rosszul jön ki.
A MU-hoz hozzátenném, hogy jó esély van Fellaini visszatérésére, Januzaj helyén. Van Gaal azt nyilatkozta pár napja, hogy csatárként fogja játszatni, vagy hamis 9esként. Érdekes. De szerintem jól jöhet Rooney mögé.kanty írta:Swansea - MU V 2,15
Mindkét csapat veretlen eddig. a Swansea az első körben a Chelsea otthonában tudott pontot szerezni. A MU eddig nem kapott gólt, hét közben pedig kitömték a Brugge-t. Valamiért azt várom, hogy Depay és Rooney végre a PL-ben is beindul. A statok alapján, a tavalyi mérleg (kétszer nyert a Swansea) alapján ez eléggé háromesélyes, de valamiért a MU-t érzem. Ritkán vannak megérzéseim tippel kapcsolatosan, de azok általában szoktak jönni.![]()
Nyert a Leverkusen.balinteer írta:
Most ha tényleg vendég lesz, akkor idegbajt kapok, főleg, hogy beírtad a V-t.
Ja, én is csodálkoztam, de ezek szerint jó tipp.visca el barca írta:amíg 1-0 nincs gond. majd 2-nél lesz![]()
én amugy 3kor adtam fel, heartsot már le is csapták 1.65-re. nem is értettem azt az 1.85-öt