Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Miért!? Minden csapatrészre van egy használható ember. Stegen,Bartra,Robi,Sandro.visca el barca írta:pad: Ter Stegen, Bartra, Gumbau, Sergi Roberto, Camara, Munir, Sandro
ez meg a világ vicce. ilyen kispad még egy getafenek is gyenge.
Ez mi ez?visca el barca írta:pad: Ter Stegen, Bartra, Gumbau, Sergi Roberto, Camara, Munir, Sandro
ez meg a világ vicce. ilyen kispad még egy getafenek is gyenge.

Mi bajod van, még bőven 2015 van.visca el barca írta:nem nyitnátok egy új topicot?

Úgy legyen. Várom már nagyon, hogy kezdődjön el a szezon, remélem mostmár elverjük az Atletic-et.danianevem írta: Hogy ne csak off legyen:
2008-ban regeltem, akkoriban voltam a aktívabb --> triplázás. 2014 nyarán megint aktivizáltam magam --> triplázás. Szóval mindenki nyugodjon le, fogok írni idén is és jön a tripla.
A padozásnál szerintem mindenképpen jobb, ha játékban maradnak. Még ha a színvonal jóval alacsonyabb is az első osztályénál. Bár legjobb egy jó kölcsön lenne, de ezeket úgy tűnik, nem igazán akarták számításba venni.Gareth Tello írta:A meccsrutin harmadosztályban való növelésénél szerintem jobb opció lenne, ha a legtehetségesebbek (Adama távozásával most csak Samperre és Grimaldóra gondolok) felkerülnének a nagyokhoz, és még ha nem is jutnának olyan sok lehetőséghez, mint a harmadosztályban, legalább a legjobbaktól tanulhatnának az edzéseken és elkezdhetnék megszokni a La Liga színvonalát.
a szlovákok ellen csütörtökön mondjuk elég tartalékosak voltak (ki is kaptak 3-2-re), szóval a kulcsemberek toppon lesznek vasárnapraLG írta:Igaz, hogy lesznek hiányzók nálunk, + szezon eleji formában vagyunk, de Bilbao sem lesz könnyű helyzeben, a héten a harmadik meccsük lesz, 10 napon belül megy a negyedik. Kike Sola személyében náluk is lesz eltiltott, azt nem tudom, rajta kivül lesz-e fontosabb hiányzójuk.

A meccsrutin harmadosztályban való növelésénél szerintem jobb opció lenne, ha a legtehetségesebbek (Adama távozásával most csak Samperre és Grimaldóra gondolok) felkerülnének a nagyokhoz, és még ha nem is jutnának olyan sok lehetőséghez, mint a harmadosztályban, legalább a legjobbaktól tanulhatnának az edzéseken és elkezdhetnék megszokni a La Liga színvonalát.danianevem írta:Pedig teljesen jó ez a keret. A tehetségesebbek így tovább növelhetik a meccsrutinjukat. Azok meg padozzanak, akik már vannak annyira érettek, hogy 15-20 percekre beugorjanak, de nincs bennük akkora potenciál, hogy meghatározó emberei legyenek a csapatnak a jövőben.
Mintha Lucho sem igazán tudná: "Neymar? We'll see how things go, how his recovery goes, he could be back in one, two, or three weeks."mvik írta:üdv. Neymarról tud valaki valamit h mikor épül fel? mert ő nagyon hiányszik a csapatból.
Talán nem túl valószínű, de most valamiért bevillant, hogy mi van, ha Gumbau számára készítik elő azt a bizonyos 16-os mezt... (Ugye ő tavaly 16-osban játszott a B-ben.)palesz77 írta:Official: Sandro will from now on wear shirt number "19" (instead of 16), B players Gumbau and Camara will wear "28" and "27"
Nem is értettem eddig miért 16-osban volt.
Én csak azt nem értem, hogy ha több szélsőhátvéd is hiányzik bizonyos okok miatt, akkor miért két középpályást kell felhívni, ráadásul miért két ilyen középpályást?palesz77 írta:Gumbau és Cámara remélem csak azért jöttek fel, hogy meglegyen a létszám.