Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drága fogadott kisfiam!S.Agüero írta: Amúgy én akkor kapok idegbajt, ha megint csak Alcantara tippje fog elmenni, mert most az ő meccse az utolsó.
Nekem elég sima vendégnek tűnt, de legyen igazad.balinteer írta:Én is elgondolkoztam, hogy nyer a Leverkusen, de aztán alapos elemzés és gondolkodás után az X-re tettem. Nem szokott menni az a kettős terhelés, főleg így a szezon elején.
Most ha tényleg vendég lesz, akkor idegbajt kapok, főleg, hogy beírtad a V-t.
így ígykanty írta:Vissza kell hozzuk azt, ami az első fordulóban egy meccsen elment.visca el barca írta:na, multkor le lettem oltva, hogy hogy merek D-re fogadni, most meg mindenki azt toljaa végén a gép meg kidob majd egy 500x oddsot
daffy írta:Roulettben toltuk. Mígnem jött egymás után 12 piros és bukó lett.karpizzz írta:Tudtok valamilyen tutti sport fogadási stratégiát?
Én most azt fogom októbertől ki próbálni ( akkora lesz meg rá a pénzem hogy biztonságos legyen)
1000 elkezdem 2 eredő oddsokra aztán ha elmegy mindig duplázom a téttet
Egyszer csak bejön és már nyertem egy 1000-est ami nem sok de idővel egyre fentebb mehet a kezdő tétt. Nem próbáltam még ki de eddig ez tünnik legjobb stratégiának.
Vissza kell hozzuk azt, ami az első fordulóban egy meccsen elment.visca el barca írta:na, multkor le lettem oltva, hogy hogy merek D-re fogadni, most meg mindenki azt toljaa végén a gép meg kidob majd egy 500x oddsot
Fiorentina pedig legyőzte a szeretett csapatunkat, tehát Gyirmót>>Barcelona.Alcantara írta:A Fiorentinát volt aki majdnem térdre kényszerítette a magyar másodosztályból. Lásd olaszhonban a Fio-Gyirmót 0:0!
Én a hétem kezdek valami hasonlót, haverok már nyomták tavaly is, bőven plusszban szálltak ki igaz ők vártak kb. 5 fordulót.Kinézel egy csapatot (Villarreal) és rakod döntetlenre addig amíg be nem jön.Ez egy régi stratégia, bank kell hozzá.Tavaly is figyelgettem őket és 2x is volt olyan hogy 6 körön keresztül nem ikszelt a sárga tengeralattjáró, sőt volt egy 7 körös is amikor a Bernabéu-ban játszottak 1-1-es meccset.Kis téttel kezdem mert kevés a bankom, ha mondjuk bejön a 6. körben akkor úgy 10.000-et lehet vele nyerni tisztán.karpizzz írta:Tudtok valamilyen tutti sport fogadási stratégiát?
Én most azt fogom októbertől ki próbálni ( akkora lesz meg rá a pénzem hogy biztonságos legyen)
Egyszer csak bejön és már nyertem egy 1000-est ami nem sok de idővel egyre fentebb mehet a kezdő tétt. Nem próbáltam még ki de eddig ez tünnik legjobb stratégiának.
Roulettben toltuk. Mígnem jött egymás után 12 piros és bukó lett.karpizzz írta:Tudtok valamilyen tutti sport fogadási stratégiát?