Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Várhatóan. A szélen már nem ugyanaz és mivel úgyis önző, így legyen csak elől. Viszont szerintem vagy hamis kilences lesz vagy szélről lép be,mert kell neki a lendület. Az ötösön kószálva,mint Diego Costa,nem fogja megváltani a világot.kanty írta: Remélem a Reus-dolog nem jön össze.Amúgy 67,5 millió, ami azért elég brutális pénz.
Ha a francia megy, akkor CR fog 9-est játszani? Van benne logika.
Remélem a Reus-dolog nem jön össze.daffy írta: Reus. 48 órán belül hivatalos lehet mindkettő.
48 millió FONT Karim. Az csinos pénz. Euróban mennyi? 65?
Én abból indulok ki, amit az Interben láttam. 30+ millió nagyon jól jön az olaszoknak, Milánóban abszolút nem tudott kitűnni ennyi pénz érte remek összeg. Én pl sokkal jobban örülök, hogy Kondogbia az Interben van, s őt is összehozták a Real Madriddal, na szerintem ő tényleg nagy erősítés lett volna nektek. Szerencsére az Interbe jött.daffy írta:Pont ezért gondolom,hogy nem rossz igazolás. Alapvetően az tiszta,hogy nem a kezdőbe érkezik,ha mindenki egészséges és pihent. Gyakorlatilag Illarramendi szerepét veheti át. Viszont míg a spanyol nem tudott élni a lehetőséggel,addig az utóda megteheti. Sokat elmond Illarra képességeiről,hogy Ramos is előbb kapott szerepet a kp-n,mint ő. A padon is kell pörgetni a srácokat,mert ha nem elég jók,akkor mennek. Ha elég jók,akkor pedig jó áron lehető őket értékesíteni,ha a kezdőbe nem férnek be. Manapság azt mindenképp elmondhatjuk a Realról,hogy ugyan rengeteget költ igazolásokra,de a játékosait többnyire jó áron értékesíti. Ilyen szempontból nem gondolom,hogy a horvát nagy bukó lehet. A legrosszabb esetben ül 2 évet,majd elmegy 15-20ért a Lazioba.Bob_Marley írta: Én Kovacicot nem tartom nagyra, viszont még fiatal és fejlődhet.
Pont ezért gondolom,hogy nem rossz igazolás. Alapvetően az tiszta,hogy nem a kezdőbe érkezik,ha mindenki egészséges és pihent. Gyakorlatilag Illarramendi szerepét veheti át. Viszont míg a spanyol nem tudott élni a lehetőséggel,addig az utóda megteheti. Sokat elmond Illarra képességeiről,hogy Ramos is előbb kapott szerepet a kp-n,mint ő. A padon is kell pörgetni a srácokat,mert ha nem elég jók,akkor mennek. Ha elég jók,akkor pedig jó áron lehető őket értékesíteni,ha a kezdőbe nem férnek be. Manapság azt mindenképp elmondhatjuk a Realról,hogy ugyan rengeteget költ igazolásokra,de a játékosait többnyire jó áron értékesíti. Ilyen szempontból nem gondolom,hogy a horvát nagy bukó lehet. A legrosszabb esetben ül 2 évet,majd elmegy 15-20ért a Lazioba.Bob_Marley írta: Én Kovacicot nem tartom nagyra, viszont még fiatal és fejlődhet.
A focit nem nevekre játsszák, maximum 1-2 számítógépes játékban.kristop írta:szerintem kovacic az az igazolás, amire a realnak szüksége volt. hatalmas tehetség, és már most is jó játékos, de annyira még nem futott be, hogy kezdő helyett is követeljen magának, mint mondjuk egy verratti, vidal vagy pogba. gondolom mi is pont ezért nézegettük évekig, de más irányba mentünk el ardával. a török előrébb tart jelenleg, de nekik nem is arra volt szükségük, mint nekünk, hanem egy olyan játékosra, aki tűri a padot, kroos pihentetése/modric sérülése esetén nyugodtan szinte minőségromlás nélkül belehet dobni (vagy legalábbis egy olyan játékos jöjjön be, aki megtudja teremteni a különbséget, nem egy illara vagy lucas silva) és aztán később át is veheti modric helyét a csapatban. szerintem ezeknek a feltételeknek megfelel és casemiróval jó csere párost alkothatnak.
soha nem szoktam pesszimista lenni, meg leírni a csapatot egy vereség miatt, meg ilyenek, nem is ez mondatja ezt velem, de ahogy simeone is mondta, nekem is nagyon nehezemre esik elképzelni, hogy a real nem nyer bajnokságot idén se, benitez ide vagy oda. mennyi lenne már? nyolc év alatt egy darab bajnokság nekik? ilyen kerettel? egy normális felkészüléssel a hátuk mögött? szerintem most behúzzák, kivéve ha az atma megint valami embertelent megy, mert nekik is jól sikerült ez a nyár, de erre azért kevesebb az esély.
nekünk ez a két szuperkupa kicsit betett, és a klubvébé se lesz olyan kellemes. nem túl jó, ha már augusztus közepén maximumom kell pörögni, meg 120 percet játszani úgy, hogy a te csapatod fejezte be a legkésőbb a tavalyi versenysorozatot alapból és sokan még copán is voltak. jönnek is a problémák, a négy szélsővédőnkből egy maradt (alves), piqué eltiltása, neymar mumpsz (haha), transzerferban. nem lesz ez olyan egyszerű, de a blben és a kupában bízok, ott sokszor szerencse is elég, nem kell egész évben maximumon pörögnöd.
Kíváncsi leszek mennyire lesz abból rotálás.daffy írta:Vidalt választottam volna kicsivel többért,de én sem vagyok elégedetlen. Nem sztár,nincs nagy fizetése (3m),valószínű egyelőre nem nyüsszög a rotálás miatt sem. Jelenleg teljesen korrekt opció.kristop írta:szerintem kovacic az az igazolás, amire a realnak szüksége volt.
Igen, a címvédő dolga mindig nehezebb, mint a trónkövetelőjé. Nem véletlen, hogy a modern labdarúgásban a BL-t még senkinek sem sikerült megvédenie, de bajnoki címvédéshez is nagy bravúr kell. Ha csak a spanyol bajnokságot megnézzük: a Del Bosque féle Realt a világ akkori legjobb csapatának tartották, mégsem tudott a bajnokságban címet védeni. A Rijkaard féle Barca, amely szintén a világ legjobbja volt eljutott zsinórban 2 győzelemig, a harmadikat viszont elbukta egy nem túl acélos Real ellen. Pep Barcájának, amely aztán tényleg egy korszakalkotó csapat volt, öszejött a triplázás, a negyedikre már ők is elfogytak.soha nem szoktam pesszimista lenni, meg leírni a csapatot egy vereség miatt, meg ilyenek, nem is ez mondatja ezt velem, de ahogy simeone is mondta, nekem is nagyon nehezemre esik elképzelni, hogy a real nem nyer bajnokságot idén se, benitez ide vagy oda. mennyi lenne már? nyolc év alatt egy darab bajnokság nekik? ilyen kerettel? egy normális felkészüléssel a hátuk mögött? szerintem most behúzzák, kivéve ha az atma megint valami embertelent megy, mert nekik is jól sikerült ez a nyár, de erre azért kevesebb az esély.
nekünk ez a két szuperkupa kicsit betett, és a klubvébé se lesz olyan kellemes. nem túl jó, ha már augusztus közepén maximumom kell pörögni, meg 120 percet játszani úgy, hogy a te csapatod fejezte be a legkésőbb a tavalyi versenysorozatot alapból és sokan még copán is voltak. jönnek is a problémák, a négy szélsővédőnkből egy maradt (alves), piqué eltiltása, neymar mumpsz (haha), transzerferban. nem lesz ez olyan egyszerű, de a blben és a kupában bízok, ott sokszor szerencse is elég, nem kell egész évben maximumon pörögnöd.
Vidalt választottam volna kicsivel többért,de én sem vagyok elégedetlen. Nem sztár,nincs nagy fizetése (3m),valószínű egyelőre nem nyüsszög a rotálás miatt sem. Jelenleg teljesen korrekt opció.kristop írta:szerintem kovacic az az igazolás, amire a realnak szüksége volt.
Ha tényleg azt mondta, ami a jegyzőkönyvbe bekerült, akkor teljesen jogos a kiállítás. Ez minden pályán így megy. Azon lehet vitatkozni, hogy ezért az x meccses eltiltás jogos-e vagy nem, de a piros lap az egyértelmű.ZBarca írta: Nem azt mondom, hogy a Real a hibás, sem azt, hogy nem volt hülyeség amit csinált, de szerintem akkor sem volt indokolt a kiállítás. Ugye egy nagyon feszült mérkőzésről volt szó és elharapóztak az indulatok. Még egyszer leírom, hogy tényleg felesleges volt nekiállni vitatkoznia, de azért az mégis túlzás, hogy a spori egyből elküldte zuhanyozni...
Nem azt mondom, hogy a Real a hibás, sem azt, hogy nem volt hülyeség amit csinált, de szerintem akkor sem volt indokolt a kiállítás. Ugye egy nagyon feszült mérkőzésről volt szó és elharapóztak az indulatok. Még egyszer leírom, hogy tényleg felesleges volt nekiállni vitatkoznia, de azért az mégis túlzás, hogy a spori egyből elküldte zuhanyozni...Bob_Marley írta:Egy Pique eset után, ami teljesen egyértelmű volt csak kikeres pár ember valamit, hogy a RM szóba jöjjön.....És aztán meg majd jön pár hét múlva, hogy miért velünk foglalkozik xy....
Ha valaki ezt eltudná nekem egyszer magyarázni, hogy erre mi szükség van.....
Mi a franc köze van Ronaldonak ehhez a Pique esethez????Ronaldo fogdosását meg lehet nem is látta a bíró, attól még nem volt szép, de könyörgöm Pique kevésbé hibás, mert már más is csinált ilyet? A francokat. Odament és fél méterről üvöltött a partjelzővel, majd ki tudja utána miket mondott a sporinak. És akkor meglepődünk ha kiállítják meg kap pár meccset? És a végén kiderül, hogy a Rm tehet róla....Pár ember nem is a Barcelonanak szurkol hanem a Real Madrid ellen, ez meg roppant szomorú.
Persze, ettől még hibás, csak sokkal durvább esetekért nem járt eltiltás. Itt meg akár 12 meccsre is eltilthatják.Bob_Marley írta:Egy Pique eset után, ami teljesen egyértelmű volt csak kikeres pár ember valamit, hogy a RM szóba jöjjön.....És aztán meg majd jön pár hét múlva, hogy miért velünk foglalkozik xy....
Ha valaki ezt eltudná nekem egyszer magyarázni, hogy erre mi szükség van.....
Mi a franc köze van Ronaldonak ehhez a Pique esethez????Ronaldo fogdosását meg lehet nem is látta a bíró, attól még nem volt szép, de könyörgöm Pique kevésbé hibás, mert már más is csinált ilyet? A francokat. Odament és fél méterről üvöltött a partjelzővel, majd ki tudja utána miket mondott a sporinak. És akkor meglepődünk ha kiállítják meg kap pár meccset? És a végén kiderül, hogy a Rm tehet róla....Pár ember nem is a Barcelonanak szurkol hanem a Real Madrid ellen, ez meg roppant szomorú.
Most elöntöttek az emlékek a tavaszi klasszikussal kapcsolatban.MessiNeymarSuarez a Gerard Piqué topikban írta:Vagy amikor Ronaldo a tökét fogdosva azt ordibálta a bírónak hogy "szereted/kedveled?"....
Már most az Oscar esélyesek között van!S.Agüero írta:Hát, a pályán elég jól ment neki.nem csodálkoznék ha még a színészettel is bepróbálkozna.
Hát, igazából szerintem a PSG-be elmegy jövőre majd, ott végképp degeszre keresi magát, aztán 2-3 év múlva elmegy az USA-ba celebeskedni. Van ott is pénz bőven, Gerrad azért sem kap sokat gondolom, mert egy újjáalakult csapatba ment - nem? -, tuti van ott is olyan, aki többet tud fizetni, nem véletlen, hogy annyian mennek oda - Beckham se szotyiér ment ki szerintem anno. Red Bullnál meg lehet van akkora pénz, plusz tuti sok befektetőt is maguk mellé tudnának csődíteni CR miatt, visszahozná ő ott az árát, afelől nincs kétségem..visca el barca írta:kizárt h NYC-ben tudjanak neki akkora pénzt adni mint dubajban. gerrard ha jól emlékszem, valami heti 100k körül kap, az arabok nevetve letesznek heti 5x ennyit cr-nek