Végeredmény sajnálatos, de így kell emelt fővel elbukni egy döntőt.. Mindent megtettünk, semmi nem ment be, ez van. A srácok mentek mint a gép, sokkal jobb volt ezt látni, mintha mondjuk 2-0-ra nyertünk volna úgy, hogy láthatóan tojnak Messiék magasról az egészre, és csak találunk 2 gólt. Én büszke vagyok a csapatra, van pár negatívum természetesen, de egy bukott meccs után fura is lenne, ha nem lenne. Bravo a gól előtt megfogta a lehetetlent, MAtS-tól ezek sajna hiányoztak eddig az előszezonban, nem csodálkoznék, ha ezzel végképp a chilei felé billenne a bajnokság mérlege. Matyit soha a büdös életben nem akarom balhátvédként látni, de úgyis fogom még, többször is. Masch és Piqué annyira nem voltak stabilak, mint szoktak, de szezon eleji formának betudom, még így is ők a legjobbjaink. Busi kellett, mint egy falat kenyér, Rakitic egész jó volt, Ini is biztató, csak pontatlan, Suárez és Messi szintén, egy jobb napunkon ezt a meccset 6 góllal nyerjük legalább. Pedro felőlem mehet, semmivel nem tett többet, mint a Munir-Sandro páros - bár Munirt a bal szélen nem akarom látni, ezek a beadások

-, a csere szerepkört ők is tudják hozni, komoly pótlása meg Pedro se lenne az MSN-nek.
Na száz szónak is egy a vége, ezt írtam napközben is, hogy ha el is bukjuk, legalább emelt fővel tegyük.. Ez szerintem teljes mértékben sikerült, örülök, hogy láttam ezt a meccset, még ha nem is nyertük meg, büszkék lehetünk a csapatra! És Luchonak is kijár a taps, ezt majdnem el is felejtettem, emberhátrányban beküld 2 támadót, tökös húzás volt.. Mindent megtett a győzelemért, szimpatikus csere volt, még ha nem is hozta meg az eredményt.