A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Azért ennyire aljasak sose voltak, és sokszor legalább focizni is próbáltak ellenünk. Nem véletlen, hogy szinte mindig felnyalattuk velük a padlót. Ez a mai nagyon nagyon Inter/Chelsea-ízű volt.A Bielsa-féle Athletic például kifejezetten szimpatikus volt.LG írta:Pedig már évek óta ezt játszák ellenünk, meg a Real ellen is. De én nem haragszom rájuk, a nagyok ellen így lehet csak esélyük.A Bilbao pedig örülhet, hogy 31 év után végre nyert valami kupát. Eddig nem volt bajom velük, de a mai produkciójuk után remélem megint ugyanennyi évet kell várni a következőre.
Pedig már évek óta ezt játszák ellenünk, meg a Real ellen is. De én nem haragszom rájuk, a nagyok ellen így lehet csak esélyük.A Bilbao pedig örülhet, hogy 31 év után végre nyert valami kupát. Eddig nem volt bajom velük, de a mai produkciójuk után remélem megint ugyanennyi évet kell várni a következőre.
Azért én szerényebben állnék hozzá. Ha 1-el nyerünk már bőven elégedett leszek.bajnokságban laza 5-0 ide

Persze, Enrique pláne nem az a típus aki egy hiba után csak úgy kirakna bárkit. Már előre levolt beszélve remélem, nehogy Marc-Andrénak most elmenjen az önbizalma emiatt.palesz77 írta:Bravo amugy varhato volt, kell neki is a meccs, es a bajnoksagot neki koszonhetjuk, a szuperkupa fele "ot illeti". Biztos vagyok benne, hogy " csak" ezert kezd, es nem a penteki fejes miatt.

https://www.youtube.com/watch?v=L-irw3y ... e=youtu.be Lehet ez arab lesz, de youtube.Nero. írta:Valaki tud dobni majd egy jo kis streamet? Sajnos nem otthon vagyok es itt nincs digi.
Kofi)
CsemegézzNero. írta:Valaki tud dobni majd egy jo kis streamet? Sajnos nem otthon vagyok es itt nincs digi.
Kofi)