Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így láttam. Pl. a gól előtt is ő indította Rakiticot. Még ha százalékosan nem is olyan jó az íveléseinek hatékonysága, mint mondjuk Piquenek vagy Bartranak. De tegnap magához képest többet próblálkozott, ezáltal több sikeres indítása is volt.palesz77 írta:Én voltam tegnap nagyon fáradt, vagy tényleg javult az előre játéka valamelyest? Tegnap nem egy jó vonalak közti lasztija volt előre, volt, hogy indított is emlékeim szerint. Emellett a 18 szerzett labdájával a csapat legjobbja volt ebben. Megmondom őszintén csak 75%-os odafigyeléssel tudtam nézni a meccset, de az alapján ő dicséretet érdemel szerintem. De javítsatok, ha rosszul láttam.
Nem is az első a felkészülési időszakban, hogy fél fejjel magasabb emberek lefejelik. Ez így baromira nem jó, mert pont az lenne az erőssége. A kiállítás után, amikor beljebb húzódott volt egymás után három szélre kitett és eladott labdája, hogy csak a szerencsén meg Mascheranon múlt, hogy nem lett belőle komolyabb gond.palesz77 írta: Gól előtt mondjuk csúnyán lefejelték, ahhoz képest, hogy neki elvileg a testi ereje, meg az egyszerűsége a nyerő, csúnyán alulmaradt, és utána nem is reagált semmit..Nem mintha ezen múlt volna a kupa, de ezt sajnáltam kicsit.
Eddig nem volt ilyen tohonya. Fejben érzem lassúnak és emiatt körülményes. Idáig pont az volt rá a jellemző, hogy megoldott minden szitut, egyszerűen, csúnyán vagy higgadtan. Most viszont sokszor saját magát hozza rosszabb szituba és nem tud belőle kikecmeregni.S.Agüero írta: Ez nem fejben lévő hiba szerintem, eddig sem volt labdabiztos, csak középhátvédként nincs annyira szorult helyzetben, ha nála a labda, ott elég volt előreívelni, de a szélen valamit kezdeni is kell a labdával, nem neki való a kis területen lévő foci, teljesen egyértelmű, tavaly is pont ilyen gyenge volt ezen a poszton a Real ellen. Előbb tenném be a helyére Grimaldót...
Most a szuperkupák alatt azért nem számíthatott rá, még ha akart volna se, mert mindegyik felkészülési meccsen előbb le kellett hozni kisebb sérülés miatt. De amúgy tényleg gyanús, nem egészen értem, a legnagyobb tehetségünk jelenleg az akadémián Samper mellet - Halilovic és Adama már out, de amúgy is talán az lenne -, őt választották meg CSK-nak, annyira tré se lehet a hozzáállása.. Rejtély számomra, csak úgy, mint Samper mellőzése, jó lenne a színfalak mögé látni ilyenkor..Messias2 írta:Alba sérülésekor se számít rá, még tartalékként sem.
Én is csak hallottam, de azért több dolog van, ami arra utal, h valóban nem kedvelheti. Felkészülési tornákra nem vitte el; Adrianohóz való ragaszkodás; Mathieu erőltetése mindenáron; Alba sérülésekor se számít rá, még tartalékként sem.palesz77 írta: Ezt amúgy hol olvastad? Én is hallottam már, mint szóbeszédet, de forrást még sose találtam hozzá, még csak olyat se, hogy megemlítenék..
Szerintem amint visszakapja maga mellé Albát, is visszatérhet a komfortzónájába, be középre, feljavul majd. Elég lelkiismeretes palinak tűnik, szerintem frusztrálja meccs közben, ha valami nem jön össze neki, balbekként meg elég sok minden nem sikerül elől, ez meg hátul is kihat a teljesítményére. Én is drukkolok neki, mert habár szerintem nem olyan jó védő, mint azt sokan gondolják, azért ennél bőven jobb szokott lenni, és egy jó Matyi nagyon kell a csapatnak. Még ha nem is olyan sokszor, mint amennyit tavaly játszott.Bob_Marley írta:Szurkolok neki, hogy visszataláljon a helyes útra.
Ez nem fejben lévő hiba szerintem, eddig sem volt labdabiztos, csak középhátvédként nincs annyira szorult helyzetben, ha nála a labda, ott elég volt előreívelni, de a szélen valamit kezdeni is kell a labdával, nem neki való a kis területen lévő foci, teljesen egyértelmű, tavaly is pont ilyen gyenge volt ezen a poszton a Real ellen. Előbb tenném be a helyére Grimaldót...Bob_Marley írta:Rajta érződik leginkább, hogy fejben még nem kezdte el a szezont. Az a magabiztos játék, ami tavaly jellemezte nyomokban sem tűnik fel az elmúlt hetekben. Bizonytalan, megremeg, érthetetlen hibák, s láthatóan fejben eggyel lassabb üzemmód. Remélhetőleg összeszedi magát, most van majdnem egy hét pihenni és rendezni a sorokat. Egy megbízható bármikor beugrani képes magabiztos Mathieu-re nagy szükség van. Szurkolok neki, hogy visszataláljon a helyes útra.
Ezt amúgy hol olvastad? Én is hallottam már, mint szóbeszédet, de forrást még sose találtam hozzá, még csak olyat se, hogy megemlítenék..Messias2 írta:mert állítólag LE kifejezetten nem kedveli Grimaldot.
Azért mondtam Vermát, és nem őt, mert állítólag LE kifejezetten nem kedveli Grimaldot. Amúgy én is neki örülnék a legjobban, most h Alba kidőlt, és a többiek szinte használhatatlanok.palesz77 írta:Meg aztán Bartrát is, esetleg Maschot, véletlenül se Grimaldot..Messias2 írta:Nem akarom bántani, mert csípem a srácot, és ma is mindent megtett (mint mindig), de nagyon sok hibával játszott, meg sem közelíti Albát. Lassan ki lehetne próbálni Vermát bhv-ban.Nem neked szól, Luchonak, kíváncsi leszek legalább kupameccset kap-e a srác. Matyi meg valóban nem balbunkó, még pár ilyen teljesítmény, és Lucho is rájön talán.
Meg aztán Bartrát is, esetleg Maschot, véletlenül se Grimaldot..Messias2 írta:Nem akarom bántani, mert csípem a srácot, és ma is mindent megtett (mint mindig), de nagyon sok hibával játszott, meg sem közelíti Albát. Lassan ki lehetne próbálni Vermát bhv-ban.
ez a helyzet kulcsa! az egész védelem..... csak hogy innentől Mathieu kiemelése totál felesleges és nem is méltányos.csababarca írta:
Hibázott nagyokat, de az egész védelem egy kalap kaki volt, Masch se hozta azt amit tavasszal pl, így Matyi gyengeségei is kijönnek.