crixus írta:Vicces, hogy páran még hisztek a fordításban. Ez a kupa elúszott. Tragédia nincs, legfeljebb újra bebizonyosodott, hogy a rotáció nem úgy működik, hogy egyik meccsről a másikra lehozom a fél kezdőt. Elviekben az lenne a normális, ha meccsenként 2-3 játékos cserélődne ki, nem 5-6.
Az első részével nem értek egyet. Meg kell próbálni. Két és fél hónapja sikerült nekik ötöt rúgni. Tudom, hogy akkor volt Neymar meg Alba, hiányozni is fog mindkettő, de Pedro és Rafinha is bizonyította már, hogy jó játékosok, így valamelyikük biztosan jól fogja pótolni a brazilt. Jordi Albát már sokkal nehezebb lesz, hiszen Adriano sebességben és fejben is lassabb nála. Támadásban sincs akkor haszna, ő egyszerűen nem érzi Messi keresztlabdáit, ellentétben Jordival.
Abban viszont maximálisan egyetértek veled, hogy nem kellett volna IDEGENBEN kiállni szinte B csapattal. A kezdőcsapatunk jelenleg a legjobb a világon, de a cserejátékosok minősége jó, ha eléri a Villarreal szintet. Nézzétek meg, kiknek adjuk el a játékosainkat: Stoke, Everton, Aston Villa, Villarreal, az utolsó két évben. És a mostani cseréink is ezeknek a csapatoknak a minőségét hozza: Sergi Roberto, Adriano egyáltalán nem hozza a Barca-szintet, Vermaelenben és Bartrában pedig még hinni akarok, hogy jobbak a középszernél, főleg az utóbbiban. Nem tudom, hogy csak szerencsétlen, de valamiért mindig őt szivatják meg. Bale lefutotta, Januzaj befűzte, Hazardot csak a szemével követte, és Konoplyankának nehéz lett a Szuperkupa meccsen jobban odatenni a labdát, ahogy Ő tette a Sevilla negyedik góljánál kedden. És akkor ott van Mathieu, aki nekem tavaly pozitív csalódás volt (mondjuk lehet azért, mert semmit se vártam) de a Sevilla ellen Ő is katasztrófa volt.