A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ha nem szaladtunk volna bele ilyen Csigrinszkij, Keirrisson, Henrique, Caceres, Ibrahimovic, Hleb, Song féle lehúzásokba, ha nem ingyen engedtük volna el Bojant, Henryt vagy Márquezt, ha nem áron alul el R10-et, Villát, Henryt vagy Márquezt (szerintem Alexis és Fabregas is többet ért annál mint amennyért eladtuk őket) akkor annyi pénzünk lenne hogy vagy 100 évig nem kéne utaznunk sehova, és a Camp Nout is rég fellehett volna újítani.barca0000 írta: A haknizás meg kell hogy nagy csapat legyen a barca ! Lehet hogy ez hülyén hangzik, de a barca 1 kirakat csapat, amit mutogatni kell hogy jöjjön a sok pénz amiből többek közt Neymart meg Suárezt lehet igazolni.
u.i.: Most ha nem lesz 6 kupa hát nem lesz, a bajnokság meg a bl sokkal fontosabb!!!!
Most mé mondod, Adriano és Matyi is top 5 ezen a poszton.visca el barca írta: tökmind1, egyik bénább mint a másik
Nem rossz, de Pedrìtó helyén Rafit játszatnám.visca el barca írta:jó mondjuk biztos megpróbáljuk, úgyhogy szinte 10000% h ilyen kezdő lesz
bravo - alves, piq, masch, tökmind1, egyik bénább mint a másik - rakitic, busi, ini - messi, lali, pedro
Stegen attól függetlenül hogy hibázott biztos kezdő mert eddig úgy tűnik hogy a kupák az övévisca el barca írta:jó mondjuk biztos megpróbáljuk, úgyhogy szinte 10000% h ilyen kezdő lesz
bravo - alves, piq, masch, tökmind1, egyik bénább mint a másik - rakitic, busi, ini - messi, lali, pedro

Talán, ha Alba és Ney játszana és mindenki más is a helyén játszana, nem volna lehetetlen vállalkozás. Ìgy úgy érzem az esély minimális. Egy győzelmet azonban mindenféleképpen várok a visszavágón, mert az kötelező a teltház miatt is.visca el barca írta: nem tudom eldönteni h trollkodtál-e vagy komolyan gondoltad![]()
igen valószínű, hogy azok a játékosok, aki már most alig bírnak futni, két nap múlva csúcsformában fognak pörögniazért ennyire ne legyünk már optimisták
![]()
bilbao uis lő egy gólt, 6-ot meg nem fogunk lőni, innentől tök felesleges álmodozni. LE a hülye kezdőjével elszabta ezt a kupát. tavaly óta nem okult belőle, hogy ha nem a legerősebb kezdővel megyünk fel, jó esetben is az 50%-át hozzuk annak amit tudunk
Villareal ellenire emlékszem, ott Kluivert rúgott egy mesterhármast, de a Zaragoza totál homály hirtelen.Petr írta:A 2000/2001-es szezonban a Villareal és a Zaragoza ellen kapott utoljára ennyit a csapat kétszer egymást után. Mindkét meccs 4-4 lett.Bob_Marley írta:mikor kaptunk utoljára egymás után 4 gólt?

nem tudom eldönteni h trollkodtál-e vagy komolyan gondoltadAndris írta:szerintem ha kiállítjuk hétfőn a lehetőségekhez képest legjobb kezdőt, akkor teljesen reális esélyünk van akár 8-9 gólt is berámolni szükség esetén. Egyelőre nem aggódnék, még ha nem is esélyesként indulunk neki.

A 2000/2001-es szezonban a Villareal és a Zaragoza ellen kapott utoljára ennyit a csapat kétszer egymást után. Mindkét meccs 4-4 lett.Bob_Marley írta:mikor kaptunk utoljára egymás után 4 gólt?
Mindenféleképpen meg kell próbálni, és meg is fogják. Ha az első félidőben nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy az kellene, ergó nem lesz minimum két gyors gól, nem hibázik a Bilbao védelme, akkor a másodikban mehetnek fel a kicsik.Normandia írta:Azt kell eldöntenie, hogy mindent beleadjunk a visszavágón, vagy hagyjuk a kupát, gondolva a bajnokságra, mert ugyan képesek vagyunk ledolgozni a hátrányt, de ahhoz fizikailag és agyilag is mindent bele kell adni. Megéri ez? Ezt kell eldönteniük.

Igen, ezert sanszos, hogy ez utan meg is kapja a bajnoksagot. De azert visszaleptetni se kell emiatt a nemetet, egy az, hogy az onbizalmanak se tenne jot, masreszt meg annyit lerakott az asztalra tavaly is, hogy a kupasorozatokat legalabb vedhesse, ne csak sormeccseket kapjon - nem is maradna szerintem, ha azt kapna csak, teljesen jogosan. Ha a csoportmeccseken meg a kupameccseken is ilyeneket tol vegig akkor azt mondom persze, vegyuk el tole, de ez utan elore eldonteni az egesz evi mellozest.. Nekem kicsit meresz.Nero. írta: Nem ezt mondtam. Nálam bőven az egyik legtehetségesebb fiatal kapus, és minden képessége megvan ahhoz, hogy a jövő Barcájának a kezdőkapusa legyen, de egyelőre Bravo, ha nem is sokkal jobb kapus, de valahogy stabilabb.
Nem ezt mondtam. Nálam bőven az egyik legtehetségesebb fiatal kapus, és minden képessége megvan ahhoz, hogy a jövő Barcájának a kezdőkapusa legyen, de egyelőre Bravo, ha nem is sokkal jobb kapus, de valahogy stabilabb.palesz77 írta:Nyilván, tavaly is becsődölt Bl-ben és a Kupában, bűn volt játszatni..Nero. írta:Kupa nyilván lehet az övé, meg talán néhány bajnoki + a BL-ben ey-egy tétnélküli csoportmeccs, de a jobb képességű és stabilabb kapust kell nyomatni.