Boogess írta:...de azért bevallom, örültem volna ha vki megkérdez, sztem nem csak én vagyok ezzel így.
Melkor, Marci - Remélem most már világos, hogy Bercy, és én is miről beszéltünk! Nem azzal volt, van a baj, hogy átveszitek a HFCB helyét sőt, ez most szinte mindenkinek jól jön! Csak ezt az egészet egy picit jobban is el lehetett volna intézni... Részemről téma lezárva!!! És ahogy már mondtam, sok sikert kívánok nektek, remélem BL-t érő pozícióban végeztek!!!
Deffent, és hasonlóan gondolkodók - Teljesen érthető, hogy te, és talán mások is egy kissé pesszimistán, illetve sehogy sem látják a HFCB jövőjét!?... Ez, a történtek után valahol természetes is, ez az egész most egy kis időre biztos elnyom minket, és maradnak csak a szombati focik... DE!
Én hiszem, és tudom, hogy ennek most így kell lennie, tán még ez jól is jön, mert nem árt kissé kipihenni azt a sok-sok sikertelenséget, melyet elszenvedtünk télen... Rendet kell raknunk a fejekben, össze kell magunkat szednünk, és aztán újult erővel, frissen, összeszedetten lehet belevágni a VIII. Szurkolói Torna felkészülésébe, melyen jó eredményt érhetünk el. Ebben bízva, a továbbiakban is kitartva, és kitartást kérve mindenkinek azt kívánom, hogy gondolja át mennyire fontos neki ez a csapat, hogy mennyire fontos neki a Barcelona szeretete, és a jövőben
még több tűzzel, még nagyobb odaadással, energiával vese bele magát a csapat dolgaiba (megbeszélések, edzések, közös focik, programok...), hogy újra, EGYÜTT elérhessük azon céljainkat, melyeket a tavalyi tornagyőzelem után kitűztünk magunk elé!!! Mert képesek lehetünk rá, de mint mondtam: CSAK EGYÜTT!!! A folytatás csak így képzelhető el!!! Sehogy máshogy...
És még valami, amit sajnos sokan elfelejtenek: MI, azaz a HFCB nem azért jöttünk össze, hogy mindenkit agyonverjünk a TIPPMIX bajnokságban, vagy hogy Budapest összes bajnokságában elinduljunk, és nyerjünk, de még csak azért sem, hogy új barátokat szerezzünk! NEM!!! Srácok! Tegyük végre helyre a dolgokat! És verjük már le azt a ku..a lécet, amelyet olya magasra tettünk, és csúnyán aláugrottunk...
Mi egy szurkolói csapat vagyunk, akik azért jöttek össze anno, mert szeretjük az F.C. Barcelona csapatát, és olyanokkal akartunk együtt játszani a Barca címerrel a szívünkön, akik hasonló érzelműek! Ennyi. Ebbe beleférhet egy-egy barátság, haverság létrejötte is, sok-sok szép eredmény is... de nem ez volt az elsődleges cél! Amíg ezzel tisztában voltunk nem is volt baj... GONDOLKOZZATOK EL EZEN!!!