Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
BL gólkirály volt tavaly Messi Neymarral együtt, spanyol bajnoki cím, BL, spanyol kupa, Európa szuperkupa. Messinek áll a zászló.hank1ee írta:Hát nemrég se Sneijder, se mondjuk Milito nem kapta meg a díjat, Messinél landolt akkor is, tehát ez nem teljesen így van. Viszont játékban annyival jobb volt mindenkinél az argentin, hogy egyértelműen az övé lesz.Samper írta:Ha van triplázó csapat, csak közülük kerülhet ki a díjazott. Ki más? Ha Barca, akkor meg Messi. Ki más?
Maximálisan egyetértek, de mondjuk a realosokon kívűl is vannak érthetetlen nevek.mvik írta:üdv. azért ez a 23-as aranylabdás lista elég szánalmas, egy olyan Realból amelyik nem nyert semmit bekerül 5 játékos egy olyan Juventusból amelyik meg bajnok, meg kupagyőztes lett és BL döntőt játszott, meg csak egy. szégyen. kérdem én ugyan miben tett többet a Bale, Benzema, James hármas az előző szezonban mint a Buffon, Pirlo, Chiellini hármas, plusz még Tévez bár ő már nem Juve játékos?
Hát nemrég se Sneijder, se mondjuk Milito nem kapta meg a díjat, Messinél landolt akkor is, tehát ez nem teljesen így van. Viszont játékban annyival jobb volt mindenkinél az argentin, hogy egyértelműen az övé lesz.Samper írta:Ha van triplázó csapat, csak közülük kerülhet ki a díjazott. Ki más? Ha Barca, akkor meg Messi. Ki más?
Suarez statja meglep figyelembevéve a játékperceket is.palesz77 írta: Igazából nálam is az MSN lenne a top 3, CR ősze jó volt nagyon, de amit tavasszal produkált.. Ehhez egy kis érdekesség: MSN vs CR a nagyobb meccseken
Igazából nálam is az MSN lenne a top 3, CR ősze jó volt nagyon, de amit tavasszal produkált.. Ehhez egy kis érdekesség: MSN vs CR a nagyobb meccsekenZBarca írta:Lehet, hogy elfogult vagyok, de nálam Neymar is benne lenne a top 3-ban - Ronaldo kárára.
A kis brazilunk nem fért fel erre a hármas listára ?Petr írta:Az UEFA év játékosa díjra Messit, Suárezt és Ronaldót jelölték. Én simán Messinek adnám.
Elég ha annyit mondok , hogy újságírók szavazatai alapján állítják össze....noname írta:Ez a lista valami vicc?!
Csak a Barcásokat nézve:
Iniesta - még talán elmegy, végülis a kapitány, de akkor már inkább Busquets a stabil teljesítménye miatt vagy Alves a szezonvég miatt
Mascherano - szép volt, jó volt, de a legjobb védőnk Pique volt.![]()
Xavi - egy cserejátékos a listán. Gratulálok!![]()
![]()
A többi még rendben is lenne, bár Ter-Stegen kissé sántít. Akkor már a Copa America miatt inkább Bravot raknám oda.
És akkor a többi:
Bale![]()
![]()
Milik - az ki?
Firmino - szóval ha kiscsapatból is be lehet ide jutni. Jövőre Jonathan Soriano aranylabdás lesz!
A másik érdekesség hogy csak egy Sevillás van jelölve..
Szóval egy BL győzelem instant jelölést ér a fél csapatnak, de egy El győzelem csak Baccának ér jelölést.
Az egész lista idióta.
Zselé tuti ott lesz a dobogón és még azt se tartom elképzelhetetlennek , hogy egy Juvést odanyomnak harmadiknak...S.Agüero írta:[
Neymar szerintem tuti. Kérdés, hogy hányadik helyre.
Neymar szerintem tuti. Kérdés, hogy hányadik helyre.Alfa írta:Remélem Neymar vagy Suárez odafér a dobogóraS.Agüero írta:UEFA ÉV JÁTÉKOSA, A SZŰKÍTETT LISTA
Gianluigi Buffon (olasz – Juventus), Eden Hazard (belga – Chelsea), Lionel Messi (argentin – FC Barcelona), Neymar (brazil – FC Barcelona), Paul Pogba (francia – Juventus), Andrea Pirlo (olasz – Juventus, jelenleg New York City FC), Cristiano Ronaldo (portugál – Real Madrid CF), Luis Suárez (uruguayi – FC Barcelona), Carlos Tévez (argentin – Juventus, jelenleg Boca Juniors), Arturo Vidal (chilei – Juventus)
Szerintem egyértelmű, ki nyeri.
AirSanyi
Remélem Neymar vagy Suárez odafér a dobogóraS.Agüero írta:UEFA ÉV JÁTÉKOSA, A SZŰKÍTETT LISTA
Gianluigi Buffon (olasz – Juventus), Eden Hazard (belga – Chelsea), Lionel Messi (argentin – FC Barcelona), Neymar (brazil – FC Barcelona), Paul Pogba (francia – Juventus), Andrea Pirlo (olasz – Juventus, jelenleg New York City FC), Cristiano Ronaldo (portugál – Real Madrid CF), Luis Suárez (uruguayi – FC Barcelona), Carlos Tévez (argentin – Juventus, jelenleg Boca Juniors), Arturo Vidal (chilei – Juventus)
Szerintem egyértelmű, ki nyeri.
AirSanyi