Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
52% volt Bl-ben és Bajnokságban is tavaly.noname írta:Érdekelne pl h mennyi a Cselzi átlagos labdabirtoklása, mert Cesc, Hazard, Oscar, stb. mellett ez erősen 60 körül vagy inkább felett kéne legyen.
1; PSG-t elcseszték, végén tudott egyenlíteni a PSG, de en bloc a két meccsen az ő játékuk volt hatásosabb. Védekezés, támadás egyben. A kettő nélkül nem is lehet. Besültek, van ilyen.noname írta:A PSG ellen meg emberelőnyben beálltak védekezni. Igen, ezt hívják VÉDEKEZŐ csapatnak. A Swansea is dominált mezőnyben ellenük, nem véletlen.
Nézd meg a Juvét. A Monaco ellen próbálkoztak védelemmel, semmire se mentek vele. Mind a Real, mind ellenünk viszont támadólag léptek fel.
Ezt tegyük el későbbre és térjünk vissza rá.noname írta:Ez a Mou-Carneiro vita tökéletesen jellemzi azt a parasztot. A sikertelenségért mik is voltak eddig a hibások? Nem foghatja a sikertelenséget az igazolásokra(azt kapott, akit csak akart), a bírókra sem, hát legyen a hibás a csapatorvos.![]()
![]()
Kíváncsi vagyok mikor telik végre be mindenkinek a pohár. Mourinho divatjamúlt edző. Évek óta nem ért el komolyabb sikereket, max olyankor, amikor a többi nagy gyengélkedett. Most is a Chelseavel mi volt a siker ezen a bajnoki címen? Gyakorlatilag az egyetlen ellenfele a MC volt, de ők is rettentő instabilak voltak. Mou ideje leáldozott. Manapság a támadó foci dominál. Nézzük meg a bajnokokat mindenhol: Barca, Bayern, Juve, mind támadó csapat. Még a Juve is!
Lasan be kéne látni h Mou a jelenlegi fociban egy vaskalapos, a múltban megragadt edző. Jegelni jkell vagy 10 évig, aztán lehet megint divatba jön a catenaccio. Remélem még a bajnokságot se nyeri meg idén. Pellegrinit és Wengert is látványosan lenézi. Remélem mindketten előtte végeznek.![]()
Ezzel nagyon nem értek egyet...LG írta:Nem is értem, mit akarnak vele. Casillashoz hasonlóan ő is most már évek óta csak árnyéka önmagának, top csapatba kezdőnek nem való.
Ezt én is igy látom, azzal kiegészitve, hogy én Pellegrinit sosem soroltam a világ élvonalához, egy jó közepes edzőnek tartom, top csapathoz komoly áttöréshez kevés. Meg azért az gáz, hogy a BL-ben az iszonytos mennyiségű befektetett pénz ellenére is rendre leszerepelnek, a PSG pl. máris előrébb tart, pedig ők azért pár évvel később kezdték a nagybevásárlást.Petr írta:Én nem ezért várom őket a megszokottnál hátrébb. Pellegrini képtelen újítani, ugyanazt a sablont nyomatja az eleje óta, ezenfelül nem tartom akkora kalibernek, hogy képes legyen egy újabb sikerre vezetni Manchester kék felét. Számomra ő már kiégett, nem gondolom azt, hogy még a világ élvonalához tartozik, mint edző. Eljárt a tudása felett az idő. A csapatában a rossz fogaskerekek nem kerülnek kicserélésre, ami szintén egy rossz pont.roby122 írta:A City-t most mindenki lenézni, mert csak egy Sterlinget igazoltak
Nem is értem, mit akarnak vele. Casillashoz hasonlóan ő is most már évek óta csak árnyéka önmagának, top csapatba kezdőnek nem való.Cech, mint beépített ember. Ilyeneket utoljára Almunia-tól láttam.
Azért ezzel a gondolattal én még várnék 2-3 évet. Amennyiben utána helyénvaló lesz egyet fogok veled érteni addig, amíg nem jön rá a hibáira. Fiatal még, van rá ideje. Addig tartózkodom.zola8787 írta:Ismét jövök trollkodni (pedig teljesen komolyan mondom), de akkor remélem Pep-re is ugyanezt gondolod, mert ő sem tud se belenyúlni a meccsbe, se új taktikára váltani a következő meccsre.
Na jó...hank1ee írta:Szerintem az sem kizárt, hogy jövőre lemarad a BL-ről az Arsenal. A Liverpool miatt...
Tőled ezt a fajta kettősséget már megszokhattuk.zola8787 írta: Ismét jövök trollkodni (pedig teljesen komolyan mondom)
Ismét jövök trollkodni (pedig teljesen komolyan mondom), de akkor remélem Pep-re is ugyanezt gondolod, mert ő sem tud se belenyúlni a meccsbe, se új taktikára váltani a következő meccsre.Petr írta:Én nem ezért várom őket a megszokottnál hátrébb. Pellegrini képtelen újítani, ugyanazt a sablont nyomatja az eleje óta, ezenfelül nem tartom akkora kalibernek, hogy képes legyen egy újabb sikerre vezetni Manchester kék felét. Számomra ő már kiégett, nem gondolom azt, hogy még a világ élvonalához tartozik, mint edző. Eljárt a tudása felett az idő. A csapatában a rossz fogaskerekek nem kerülnek kicserélésre, ami szintén egy rossz pont.roby122 írta:A City-t most mindenki lenézni, mert csak egy Sterlinget igazoltak
Én nem ezért várom őket a megszokottnál hátrébb. Pellegrini képtelen újítani, ugyanazt a sablont nyomatja az eleje óta, ezenfelül nem tartom akkora kalibernek, hogy képes legyen egy újabb sikerre vezetni Manchester kék felét. Számomra ő már kiégett, nem gondolom azt, hogy még a világ élvonalához tartozik, mint edző. Eljárt a tudása felett az idő. A csapatában a rossz fogaskerekek nem kerülnek kicserélésre, ami szintén egy rossz pont.roby122 írta:A City-t most mindenki lenézni, mert csak egy Sterlinget igazoltak
Ezt én is így gondoltam, bíztam az Arsenalban, erre rögtön az első mérkőzésen hidegzuhany. Abban lehet bízni, hogy valóban a riválisok sem tűnnek túl erősnek.kristop írta:én nem várok csodát az arsenaltól, inkább csak keveset várok a chelseatől és a citytől. jön mourinho harmadik éve, ilyenkor szokott végleg összeesni a gépezete, nem? fejlődést meg nem látni. a city felett pedig eljár az idő, még mindig ugyanazokból a játékosokból akarnak megélni, akikből eddig nem ment + egy sterling. az arsenal viszont szerintem hozza ugyanazt, ami így elég lehet az első helyre. tehát folytatódik a plben az épp ki a legkevésbé gyenge verseny a bajnoki címért.látom az arsenaltol megint várjátok a nagy csodát... mint minden évben...
Középső védő és VKP psozton játszik, WHU saját nevelése. Sok infót nem találtam róla. Ami még érdekes, hogy az angol u21es csapatnak már a kapitánya. Azt írják róla, hogy erős felépítésű, gyors és kifejezetten jól passzol. Hát eddig elnézve ez mind igaz rá. Most VKP-ként szerepel.Petr írta: Még sohasem hallottam róla. Valaki tudna róla írni 1-2 sort?