Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem SPORT2-őt akartál írni ???Saviola007 írta:Hi all! Nem tudja valaki, hogy adja-e valami a pénteki mérkőzést?
Kössz már megatláltam a Spor1 20:00-kor
Lehetséges, ebben az esetben 1etértek Enrique-vel.BélA=Belletti? :O
Így van..ezt elismere,de azért van egy kis kulonbseg e kozot a hsz kozott és a windu féle között..Ordog írta:Mindenki szeretné ha a csapat minden meccsen parádézna de ugye tudjuk hogy ez lehetetlen főleg ha a bl címre is hajtunk...Saviola írta:Unom ezt a , "Bl miatt pihentetem az egész csapatot és égek a kiscsapatok ellen" felfogást..amit ma műveltek..te jó Isten..csak nehogy pofára essünk..
Nézhetnéd kicsit racionálisabban a dolgokat... amúgy béke van!
BélA=Belletti? :OLG írta:Akkor mond el nekem is, mert én még mindig azon gondolkodom..HAnonymus írta:Végre már sikerült levágnom hogy ki az a Béla...Azt nem tudom hogy tolta mert nem láttam a meccset...
![]()
![]()
![]()
Persze, de ez édeskevés...Ordog írta:A 3 emberből akit megemlítettél 2 gólpasszt adottEnrique írta:Bommel megint láthatatlan embert játszott, Béla megint hulla volt... Egyedül a Gyula nyújtott úgy-ahogy vmi pozitívat.![]()
Nem hullajtanék könnyeket, ha elbúcsúznának mindhárman. . .
Akkor mond el nekem is, mert én még mindig azon gondolkodom..HAnonymus írta:Végre már sikerült levágnom hogy ki az a Béla...Azt nem tudom hogy tolta mert nem láttam a meccset...
A 3 emberből akit megemlítettél 2 gólpasszt adottEnrique írta:Bommel megint láthatatlan embert játszott, Béla megint hulla volt... Egyedül a Gyula nyújtott úgy-ahogy vmi pozitívat.![]()
Nem hullajtanék könnyeket, ha elbúcsúznának mindhárman. . .
Mindenki szeretné ha a csapat minden meccsen parádézna de ugye tudjuk hogy ez lehetetlen főleg ha a bl címre is hajtunk...Saviola írta:Unom ezt a , "Bl miatt pihentetem az egész csapatot és égek a kiscsapatok ellen" felfogást..amit ma műveltek..te jó Isten..csak nehogy pofára essünk..