Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak ne ma.PCsabi írta:ManUnited-nél lesznek bajok hátul. Rooney meg hihetetlenül lassú.
Tottenham-nél meg nem változott semmi, továbbra is szerencsétlenek.
Hazaira tettem. Akire kíváncsi leszek ma, az Memphis, Schweini, Mata, Kane, Hazard.PCsabi írta:Kezdődik!![]()
United: Romero; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Carrick, Schneiderlin; Memphis, Mata, Young; Rooney.
Subs: Johnstone, Valencia, McNair, Schweinsteiger, Herrera, Pereira, Hernandez.
Tottenham: Vorm, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Bentaleb, Chadli, Eriksen, Dembele, Kane.
Subs: Lloris, Mason, Alli, Wimmer, Carroll, Trippier, Lamela.
Nem rossz, nem rossz a Depay gyerek, de nincs meg benne az extra. Én Hazardra leszek kíváncsi nagyon ebben a szezonban, már bőven adott a lehetőség igazán nagyon alkotnia. Mondjuk neki ellensége a Mourinho féle buszjáték.messideco írta:Lényegtelen, az biztos, hogy sok szombat délutáni M.U. meccset meg fogok nézni Depay és Pedro miatt
én nem várok csodát az arsenaltól, inkább csak keveset várok a chelseatől és a citytől. jön mourinho harmadik éve, ilyenkor szokott végleg összeesni a gépezete, nem? fejlődést meg nem látni. a city felett pedig eljár az idő, még mindig ugyanazokból a játékosokból akarnak megélni, akikből eddig nem ment + egy sterling. az arsenal viszont szerintem hozza ugyanazt, ami így elég lehet az első helyre. tehát folytatódik a plben az épp ki a legkevésbé gyenge verseny a bajnoki címért.látom az arsenaltol megint várjátok a nagy csodát... mint minden évben...
Fontos, hogy csak piros lap esetén vizsgálódhatnak.Petr írta:
Az utólag büntetéssel pedig úgy ahogy egyetértek, csak ne húzzák rá egyik szabálytalanságra sem, hogy műesés. Egyedül ettől tartok. Az irány egyébként mindenképpen megfelelő, hogy felülbírálják a bírót - kissé érdekesnek tűnhet, de engem a mostani rendszer sem zavar, sőt -.
Nálam is ez lenne. Idén szerintem jó lesz az Arsenal, sokat várnak tőlük. Már tavaly is jók voltak, csak sok volt a sérült, ha idén elkerülik őket akkor tarolni fognak. Chelsea ellen is mit játszottak Sanchez meg Giroud nélkül. Simán verték a kékeket. (Angol szuperkupa) Mondjuk a Chelsea akkor ratyi volt, de az dicséretes volt ahogy az Arsenal játszott.ZBarca írta:1. Chelsea
2. Arsenal
3. MU
4. City
5. Liverpool
6. Tottenham