Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Simán benne vagyok. Major ligákból is lehetne nyomni egy ehhez hasonlót,mint amit veb-ék csinálnak.Ronaldinho&Barca írta:Tudom, de a játékon kívül írnék, ha valaki fogad neten, vagy épp NBA-ra, meg lehetne beszélni majd közösen a meccseket, esetleg ha Bob-nak is lenne hozzá kedve majd. Több szem többet lát, ott elég sok meccs van, mondhatni napi szinten kb. de ez még a jövő zenéje, bő 2 hónap van a rajtig.
Egyébként szerintem most hogy megújult a Tippmix, szerintem már lesz.visca el barca írta:NBA-vel Bob is jött volna, de az itthoni tippmixben nincs 7végén kosár
Messias2 írta:Nem tudom , ti hogy vagytok vele, de számomra is ez inkább játék. Ha beesik a nyeremény az gratis. Persze mindenki törekszik értelmes tippeket adni.
palesz77 írta:Azokna piszkos anyagiak, 1 forduló ment csak le, de már kezdődik a belviszály..
belviszály nincs, külviszály vanpalesz77 írta:Azokna piszkos anyagiak, 1 forduló ment csak le, de már kezdődik a belviszály..
visca el barca írta:figyelj, megpróbálom 15. alkalommal is leírni. így hirdettem meg, aki jelentkezett rá elfogadta a feltételeket. majd ha nekik bajuk lesz szólnak. Te meg kérlek emészd meg, lépjél tovább mert láthatóan nehezen megy, az elmúlt 2 napban állandóan a mi tippjeinkkel foglalkoztál. én sem szólok bele a tippjeidbe, kérlek Te sem tedd a mieinkkel
lehet, de nekem pl nem ér 400 Ft-ot. annak meg sok értelmét nem látom, hogy mindenki beírjon egy 1.25-ös meccset és 200-ból nyerjünk 500 Ft-ot. az aztán rohadt nagy izgalom (arról nem is beszélve,hogy az 5-ből egy úgyis el fog menni) jó ez így, mint írtam, egy másik sportfórumon évekig elszórakoztunk vele.daffy írta:Lehet,sőt kell is. Ők is úgy játszanak,a többi csak blablaRichmond82 írta:De miért ne lehetne mondjuk nyereségesen csinálni ?Abban is van buli és izgalom is
Aránylag nagyok az oddsok és így rizikós. De élvezhető és 4/3ban mondjuk jó is lehet
Lehet,sőt kell is. Ők is úgy játszanak,a többi csak blablaRichmond82 írta:De miért ne lehetne mondjuk nyereségesen csinálni ?Abban is van buli és izgalom is
Akkor néha beröffentem a billentyűzetet és beírom a szelvényem,tippem. Hátha valakinek szimpatikus.visca el barca írta:
pedig egyszerű![]()
vagyunk 8-an, mindenki hoz egy 1.8-5 közötti oddsos meccset, aztán egy sorsoló progival kihúzom, hogy a 8 tippből melyik 5 kerüljön fel egy közös szelóra
pedig egyszerűdaffy írta:Fogalmam sincs,hogy a játékotok milyen rendszer szerint működik