Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért ezzel a gondolattal én még várnék 2-3 évet. Amennyiben utána helyénvaló lesz egyet fogok veled érteni addig, amíg nem jön rá a hibáira. Fiatal még, van rá ideje. Addig tartózkodom.zola8787 írta:Ismét jövök trollkodni (pedig teljesen komolyan mondom), de akkor remélem Pep-re is ugyanezt gondolod, mert ő sem tud se belenyúlni a meccsbe, se új taktikára váltani a következő meccsre.
Na jó...hank1ee írta:Szerintem az sem kizárt, hogy jövőre lemarad a BL-ről az Arsenal. A Liverpool miatt...
Tőled ezt a fajta kettősséget már megszokhattuk.zola8787 írta: Ismét jövök trollkodni (pedig teljesen komolyan mondom)
Ismét jövök trollkodni (pedig teljesen komolyan mondom), de akkor remélem Pep-re is ugyanezt gondolod, mert ő sem tud se belenyúlni a meccsbe, se új taktikára váltani a következő meccsre.Petr írta:Én nem ezért várom őket a megszokottnál hátrébb. Pellegrini képtelen újítani, ugyanazt a sablont nyomatja az eleje óta, ezenfelül nem tartom akkora kalibernek, hogy képes legyen egy újabb sikerre vezetni Manchester kék felét. Számomra ő már kiégett, nem gondolom azt, hogy még a világ élvonalához tartozik, mint edző. Eljárt a tudása felett az idő. A csapatában a rossz fogaskerekek nem kerülnek kicserélésre, ami szintén egy rossz pont.roby122 írta:A City-t most mindenki lenézni, mert csak egy Sterlinget igazoltak
Én nem ezért várom őket a megszokottnál hátrébb. Pellegrini képtelen újítani, ugyanazt a sablont nyomatja az eleje óta, ezenfelül nem tartom akkora kalibernek, hogy képes legyen egy újabb sikerre vezetni Manchester kék felét. Számomra ő már kiégett, nem gondolom azt, hogy még a világ élvonalához tartozik, mint edző. Eljárt a tudása felett az idő. A csapatában a rossz fogaskerekek nem kerülnek kicserélésre, ami szintén egy rossz pont.roby122 írta:A City-t most mindenki lenézni, mert csak egy Sterlinget igazoltak

Ezt én is így gondoltam, bíztam az Arsenalban, erre rögtön az első mérkőzésen hidegzuhany. Abban lehet bízni, hogy valóban a riválisok sem tűnnek túl erősnek.kristop írta:én nem várok csodát az arsenaltól, inkább csak keveset várok a chelseatől és a citytől. jön mourinho harmadik éve, ilyenkor szokott végleg összeesni a gépezete, nem? fejlődést meg nem látni. a city felett pedig eljár az idő, még mindig ugyanazokból a játékosokból akarnak megélni, akikből eddig nem ment + egy sterling. az arsenal viszont szerintem hozza ugyanazt, ami így elég lehet az első helyre. tehát folytatódik a plben az épp ki a legkevésbé gyenge verseny a bajnoki címért.látom az arsenaltol megint várjátok a nagy csodát... mint minden évben...

Középső védő és VKP psozton játszik, WHU saját nevelése. Sok infót nem találtam róla. Ami még érdekes, hogy az angol u21es csapatnak már a kapitánya. Azt írják róla, hogy erős felépítésű, gyors és kifejezetten jól passzol. Hát eddig elnézve ez mind igaz rá. Most VKP-ként szerepel.Petr írta: Még sohasem hallottam róla. Valaki tudna róla írni 1-2 sort?

Csak ne ma.PCsabi írta:ManUnited-nél lesznek bajok hátul. Rooney meg hihetetlenül lassú.
Tottenham-nél meg nem változott semmi, továbbra is szerencsétlenek.
Hazaira tettem. Akire kíváncsi leszek ma, az Memphis, Schweini, Mata, Kane, Hazard.PCsabi írta:Kezdődik!![]()
United: Romero; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Carrick, Schneiderlin; Memphis, Mata, Young; Rooney.
Subs: Johnstone, Valencia, McNair, Schweinsteiger, Herrera, Pereira, Hernandez.
Tottenham: Vorm, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Bentaleb, Chadli, Eriksen, Dembele, Kane.
Subs: Lloris, Mason, Alli, Wimmer, Carroll, Trippier, Lamela.
Nem rossz, nem rossz a Depay gyerek, de nincs meg benne az extra. Én Hazardra leszek kíváncsi nagyon ebben a szezonban, már bőven adott a lehetőség igazán nagyon alkotnia. Mondjuk neki ellensége a Mourinho féle buszjáték.messideco írta:Lényegtelen, az biztos, hogy sok szombat délutáni M.U. meccset meg fogok nézni Depay és Pedro miatt