Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nyugi, még csak melegítenek, kicsit csúszni fog a meccs, 10-re volt kiírva a kezdés.Jack Napier írta:Én is ezért tépem a hajam mindig.Erre most nem rég mondta valaki,hogy a sport tv mostanában rá ment arra,hogy európai színvonalat képviseljen.... igen...ZBarca írta:Simply Sport TV. Most kéne kezdődnie a meccsnek erre bevágnak valamilyen EB selejtezős montázst.![]()
![]()
Én is ezért tépem a hajam mindig.Erre most nem rég mondta valaki,hogy a sport tv mostanában rá ment arra,hogy európai színvonalat képviseljen.... igen...ZBarca írta:Simply Sport TV. Most kéne kezdődnie a meccsnek erre bevágnak valamilyen EB selejtezős montázst.![]()
![]()
Sport 1!MG írta:közvetíti ezt valami?
Sport 1MG írta:közvetíti ezt valami?
Szerintem azért ő és Bartra kezdenek, mert a második félidőben jön majd a Pique-Masch kh páros, hogy azért játékban legyenek az Európai Szuperkupa előtt.visca el barca írta:a belgát nagyon nyomatja LE, remélem nincsenek vele komoly terveitavaly volt egy csúcs védelmünk, nem kellene bolygatni..
Ezt vártam komolyan!palesz77 írta:mess2009 írta:nem mondom, hogy kapushiba lett volna a két gól de valahogy az az árnyék vetődés az egyiknél és a lebénulás a másiknál(meg sem tudott mozdulni) bennem valahogy hagy némi hiányérzetet.....az meg hogy ki rohangál a középkörig egyenesen modorosság, a "nagy" honfitársat utánozná...
Rafinha egyik legjobb volt ezen a tornán, ráadásul többnyire nem is a posztján játszott. Mondjuk tegnap valóban szürkébb volt.roby122 írta:
Busi , Rafinha nekem nagy csalódás egyenlőre.
Megértem, hogy ez tűnik logikusnak, de ha már játszani akarsz, akkor az otthoni láblógatás többet árt, mint használ. Ráadásul kapus.roby122 írta: MatS-tól pedig dicséretes, hogy leadta a vakációját a felkészülések miatt, viszont lehet jobb lett volna ha kipiheni magát, hosszú lesz a szezon, és kitudja milyen szerepet szán neki LE.
Én abszolút nem temettem a csapatot. Csak megemlítettem, hogy LE sem volt túlságosan elégedett a látottakkal, valamint 1-2 játékos hozzáállása sem tetszett nagyon.Messias2 írta: Tegnapi meccsen valóban gyengébben toltuk, mint az előző meccseken, de nehogy már 1 gyengébb meccs után temessük a csapatot.