Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Jól olvastam, hogy 45 millió euróért vette meg a City?noname írta:Otamendire kíváncsi leszek. Látszott rajta h szintekkel a többi Vale védő felett volt. Kérdés h mennyire fekszik majd neki Anglia.
Ami Mangalát illeti, nagyon túl lett sztárolva, ahhoz képest a Cityben nem igazán jött be neki az élet. Viszont még fiatal, temetni nem kell, a Valencia ideális lehet neki a visszakapaszkodáshoz, örülnék, ha létrejönne az üzlet.palesz77 írta:Otamendi elvileg megy a Citybe, ők meg 1 évre kölcsönadják a Valenciának Mangalát. Legalább testközelből láthatjuk majd mire képes a francia..
Ennek az ügyletnek Clinton N'Jie volt a mozgatórugója, egy nagyon tehetséges támadó, aki a Spursbe igazolt. Soldadora kíváncsi leszek, hogy visszanyeri-e a Spanyolországi formáját, mert azért az nem volt rossz.kanty írta:SoldadoVillarreal
10 millió euró azért elég sok érte.
Ezen meglepődtem, azért jobb játékosnak tartom ennél. Bár még fiatal, ha jól teljesít akkor 1-2 éven belül elviheti vmelyik komolyabb angol klub.kanty írta:ShaqiriStoke
Az angol középcsapatok top(?)ligákból kukáznak embereket.
Akk lassan a Pedro transzfer is hivatalos leszS.Agüero írta:Di MariaPSG
Hivatalos, kíváncsi leszek, mire viszi.
roby122 írta:Jovetic transzfer az kölcsön vagy végleges ? Mert írnak egy végleges verziót 12-15 millióról, a kölcsön az pedig 1,5-2 évre szól.
Ha elkerülik a sérülések a montenegróit szerintem alapember is lehetett volna Agüero mellett.
Internek hatalmas erősítés, persze ha nem lesz állandóan sérült.