Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem az a posztja szerintem, ő 4-4-2-ben vagy 3-5-2-ben jobban érzi magát.aynas írta:adamáért kár. szerintem ő ügyesebb szélsőként, mint munir és sandro.
Szerintem jól jártunk. Van benne tehetség, de a stílusa nem is passzol a legjobban a csapatba, továbbá nincs kit kiszorítson a kezdőből.PCsabi írta:BREAKING: Liverpool have finalised a deal with Barcelona for young starlet Adama Traore for €15m. [@DiMarzio]
Az mondjuk nem is olyan rossz ár érte, itt nem hiszem, hogy nagy jövője lett volna, maximum 3-5-2-ben.PCsabi írta:BREAKING: Liverpool have finalised a deal with Barcelona for young starlet Adama Traore for €15m. [@DiMarzio]

15 millió tudtommal a kivásárlási ára, ha úgy távozott, akkor se Coutinho, se visszavásárlási.. Amúgy jó helye lesz a Pl-ben, ő alapjáraton nagyon passzol oda szerintem, a helyében nem is jönnék vissza, nálunk nem tudna úgy érvényesülni, mint ott fog - remélhetőleg.Petr írta:Nem tudni, h van e valamilyen visszavásárlási záradék, vagy akármi? A coutinhós dolgot olvastam egyedül.
Nem tudni, h van e valamilyen visszavásárlási záradék, vagy akármi? A coutinhós dolgot olvastam egyedül.PCsabi írta:BREAKING: Liverpool have finalised a deal with Barcelona for young starlet Adama Traore for €15m. [@DiMarzio]

Nem gyenge közepes, ezt se írta senki. Ügyes gyerek, de semmi olyan extrát nem villantott azokon a videókon, amik miatt el kéne hozni - abból indult az egész, hogy egy próbát megérne akár Gerson -, vagy mint amit más fiatal Brazil csodagyerekektől eddig nem láthattunk, miközben itt vannak a saját fiataljaink a lehetőségre várva..visca el barca írta:továbbra sem írta senki hogy le kell igazolni. csak az egyik hű mekkora király a másik meg egy gyenge közepes.

Mondjuk szerintem azért az egy nem elhanyagolható tény, hogy arról a csávóról az egy best of videó volt, róla meg ez egy meccs összes jelenetét bemutató..visca el barca írta:a videó 90%-ban lepasszolja 2 méterre a labdát. milyen érdekes, pont én, aki sosem szokott videókat linkelgetni meg nézegetni, múltkor betettem gersonról egyet, ahol ennyit (ha nem többet ) ő is mutatott, erre ment a fikázás, hogy egy gyenge közepes.